Luxx Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Παντως το champion.gg πρεπει να ανανεωνεται καθε 2,3 ημερες. Γιατι το πρωι ειχε 4,1 μυρια παιχνιδια και τωρα εχει κοντα στα 5. Δλδ προστεθηκαν 900.000 παιχνιδια, αλλα τα win rates δεν αλλαξαν, τουλαχιστον για τους top champions. Δε ξερω βεβαια κατα ποσο αξιοπιστα ειναι ολα αυτα..
SakafliaC Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Πέρασα το lol σ ένα στικάκι, το φερα στη δουλειά, αλλά όταν πατάω πάνω στον launcher να ξεκινήσει βγαίνει το κλασικό το logo που λέει League Of Legends και μένει εκεί. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 δεν λειτουργει με copy/paste...θελει download και install...
SakafliaC Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δε μπορώ download γιατί κάπως τα χουν κλειδώσει τα pc εδώ και ζητάει να μπεις σαν admin. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά είχα διαβάσει ότι μπορείς να το τρέξεις αν το χεις σε στικάκι οπουδήποτε και φίλος επίσης το χε πάντα σε εξωτερικό σκληρό και το τρεχε παντού.
frozex Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 διάβασε τα παρακάτω http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3953881 http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=375598
SakafliaC Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Σύμφωνα με το πρώτο δε μπορείς να το παίξεις από στικάκι και το δεύτερο δεν το κατάλαβα καλά καλά αλλά οι μισοί λένε ότι δεν τους δουλεύει. Το χεις παίξει εσύ ποτέ από στικάκι ή εξωτερικό σκληρό?
frozex Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 όχι, απλώς βρήκα αυτά τα links, αυτό κατάλαβα εγώ είναι ότι παίζει αλλά με lag
Panagiotis32 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Τελευταία παίζω μόνο normal blind pick και εχω απογοητευτεί τόσο απο το matchmaking που σκέφτομαι να το παρατήσω το game. Οσο mainara Voli jungle και κουβαλούσα τρελά είχα win rate 65% με try hard mode όμως στο φούλ! Τωρα που παίζω διάφορα champions το winrate έπεσε στο 25% στα τελευταία 20 games... Ουτε throws κάνω, ούτε tilting. Παίζω καθαρά safe. Τα ίδια σκουπίδια που είχα, εξακολουθώ και έχω με την μόνη διαφορά οτι δεν μπορώ να είμαι MVP συνεχώς για να κουβαλήσω το game. Και τους λέω σκουπίδια γιατί είναι τοξικοί με το παραμικρό, έχουν 0 ομαδικότητα, tilt όσο δεν πάει άλλο, blame τους άλλους και το βασικότερο οτι το game έχει ωριμάσει τόσο (6 χρονια τώρα) και ακόμα η πλειονότητα των silver-gold παικτών (εκεί γύρω είναι το elo μου) δεν έχει μάθει ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ στο παιχνίδι που θα πρεπε να θεωρούνται δεδομένα... Αυτό μου δίνει την αίσθηση οτι παίζω με 10χρονα... Ισως φταίω εγω που στα 3,5 χρονια που παίζω LoL δεν κατάφερα να φύγω απ'αυτο το elo hell... ή μήπως φταίει που παίζω κατα κόρον solo. Οπως και να'χει όμως δεν μου αξίζει τέτοια σαπίλα στο match making. Μόνο αν η Riot αναθεωρήσει τις απόψεις της περί "prisoners island" υπάρχει σωτηρία....
Atallos1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Τι σχεση εχει το elo hell με το normal και μαλιστα blind pick tho? Τι games περιμενες να παιζεις?
Panagiotis32 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Γιατί τα normal δεν έχουν elo? Θέλεις να μου πεις οτι αν παίζω μόνο ranked θα δω διαφορά μεγάλη?
Atallos1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Οχι αλλα περιμενεις να παιξεις σοβαρα game σε normal blind pick και μιλας για elo hell οταν ο καθενας μπαινει απλα να κανει την παπαρια του 1
Luxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μα τα νορμαλ δεν εχουν σοβαρο matchmaking. Ενας silver μπορει να παιζει με εναν plat. Εγω φετος ελεγα οτι δε θα παω gold, αλλα τελικα πηρα τον αγαπημενο μου amumu και με ενα εκπληκτικο σερι 16-4 πηγα απο silver 2 gold1 αμεσως. Τωρα στο gold ειναι κομματακι πιο δυσκολο να κουβαλησεις με amumu. Νιωθουν λιγο περισσοτερο. Εξαλλου εαν φαει counter-jungle απο την αρχη, μετα αχρηστευεται. Και αυτο το κομματι ειναι το πιο αδυναμο του. 1
Panagiotis32 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 ξεκίνησα normal draft μιας και παίζω διάφορα champs που δεν mainarw δεν θέλω να μπω στο τρυπάκι των ranked. Είναι κάπως καλύτερα. (στα 2 games που έπαιξα τουλάχιστον ήταν φυσιολογικά). Επίσης εδω και λίγες μέρες έχω απενεργοποιήσει το all chat και δεν με χάλασε καθόλου
frozex Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 @atallos1 φίλε στο λέω για να ξέρεις, όταν μπαίνω normals είναι για να ξεδώσω, παίζω ότι ποιο τρολλ υπάρχει, συνήθως support jungle για να μην feedάρω. Παίζω tryhard τα ranked δεν μπορώ και τα normal. Όπως είπαν και πιο πάνω στα normal το matchmaking είναι τελείως random
Atallos1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Λαθος @ Αλλα random δεν ειναι , υπαρχει elo και στα normalz . Still κακα games θα παιξεις tho
Προτεινόμενες αναρτήσεις