Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω εχω ξενερωσει με το παιχνιδι, αλλα ξερετε για ποιο λογο; Επειδη δε μπορω να φτασω gold, οπως περυσι και προπερσι. Και ετσι τα ριχνω στο παιχνιδι. Ο κυριος λογος που γινεται ομως αυτο ειμαι εγω. Προφανως και αρχισαν να μειωνονται οι επιδοσεις μου, ειτε λογω ηλικιας, ειτε επειδη ειχα 8 μηνες αποχη. Μπορει συνδιασμος και των δυο..

Πιο πολυ ρολο παιζει η αποχη. Μια λυση ειναι να σταματησεις τα ranked ναι το γυρισεις σε normal draft pick  πριν το MMR σου παει πατο και μολις νιωσεις ξανα μια σχετικη εξοικείωση ξανα αρχιζεις.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

bronze?

Bronze τελευταία κατηγορία νομίζω.

Εδώ και καιρό έχω πέσει από Silver 1 σε Bronze και ήμουν έτοιμος να το παρατήσω. Πολύ δύσκολες οι χαμηλές κατηγορίες. 

Δημοσ.

Εδώ και καιρό έχω πέσει από Silver 1 σε Bronze και ήμουν έτοιμος να το παρατήσω. Πολύ δύσκολες οι χαμηλές κατηγορίες.

Αν σε δυσκολευει το bronze παραπανω απο το silver1 κατι κανεις λαθος και σιγουρα ανηκεις περισσοτερο στο bronze παρα στο silver1, φιλικα.

άλλο παιχνίδι παίζεις?

ok lets say..

1. δεν είναι ούτε λογικό ούτε fun το snowball που υπάρχει σε αρκετά champion. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που το lane για να μην πω το game έχουν κριθεί απο τα πρώτα 5-10 λεπτά. Ας αφαιρέσει τον βιασμό η ΡΙΤΟ ή ας δώσει διαθέσιμο surrender απο το 5λεπτο.

2. Είτε είσαι  glass cannon είτε tank δεν έχει καμιά ουσιώδη διαφορά. Ο πρώτος πεθαίνει σε 3 sec/ 2-3 hit και ο δεύτερος σε 5 sec αν του την πέσουν 3-4 άτομα σε ένα TF (εκτός απο τον Ali που θα αντέξει 7+5= 12 sec αντε και κανεναν mundo). 

3. Εφόσον το θέλει έτσι το game η ΡΙΤΟ, ας μηδενίσει τα death timers και ας το κάνει τεκκεν σε μια αρένα να γουστάρουμε ξυλίκι και να βρίζουμε μάνες χωρίς reports να ξεσπάει ο κοσμάκης.

4. Το CC που βγάζουν αρκετά team comps είναι σκέτος καρκίνος... Και το tenacity απο τις μπότες εξακολουθεί να μην σε σώζει παρά το buff +5%

Και κάτι τελευταίο που με προβληματίζει τελευταία, Δεν ξέρω τι στον π**τσο αλγόριθμο έχουν, αλλά το all random δεν μου φαίνεται και τόσο random. Ανά καιρούς τρώει κόλλημα με κάποια champs (τα οποία δεν είναι στα free) και σου πέφτουν αρκετά συχνά...

Οκ. Αν ειναι ετσι οπως τα λες, οριστε η ευκαιρια να τα εκμεταλλευτεις, αν οχι να τα abusareis.

Παρε λοιπον εναν απο τους champ με "broken snowball και CC" και καλο σου diamond. Οποιος προλαβει.

Δημοσ.

γιατί έτσι? smurf account είναι?

Δημοσ.

γιατί έτσι? smurf account είναι?

Δεν θέλει πολύ το φαινόμενο τις χιονοστιβάδας.

Χθες μάλιστα έφυγα από ένα παιχνίδι κάτι που κάνω εξαιρετικά σπάνια.

Εκεί που ήταν να ανέβω κατηγορία, στο promo game μου πέθαιναν όλοι κάθε 30 δευτερόλεπτα. Τους είπα άλλο ένα Death και πάω afk και έτσι έγινε. Εκεί λοιπόν που ήταν να ανέβω κατηγορία, πάλι κάτω. Άντε να μου τύχουν άλλα δύο τέτοια παιχνίδια και ακόμα πιο κάτω...

Ξέρω ότι για να νικάω πρέπει να παίρνω μαζί μου κάποιο Support που γνωρίζω ότι είναι από μέτριο και πάνω. Πράγματι έπαιξα κάποια παιχνίδια με δύο Support από το Friend List που με είχαν κάνει add και ότι παιχνίδι παίξαμε το πήραμε.

Το θέμα είναι ότι κάποιες φορές δεν έχω κάποιον για Support, μπαίνω μόνος μου και τελικά το αν θα νικήσω ή όχι είναι καθαρά θέμα τύχης.

Είναι απίστευτα δύσκολο επίπεδο το Bronze. Δεν το περίμενα ποτέ.

Δημοσ.

Ξεκίνησα χθες να παίζω Lucian επειδή μ'αρεσει σαν χαρακτήρας και σαν playstyle αν και δεν παίζω adc καθόλου. Στο early-mid game τα πήγα πολύ καλύτερα απ΄οτι περίμενα μέχρι στιγμής αλλά με προβληματίζει οτι το champ όσο πλησιάζει στο late χάνει αρκετά.

Απ'οτι θυμάμαι έχει φάει αρκετά νερφς απο το S4. Τουλάχιστον σε ανταμίβει καθόλου αν τον μάθεις καλά ή δεν πολύ αξίζει στο τωρινό μέτα?

Δημοσ.

hello, είμαι casual lol gamer, πρόσφατα άρχισα να παίζω ranked, και πιστεύω πως γνωρίζω αρκετά το παιχνίδι

αλλά σήμερα στην άλλη ομάδα είχε ένα yi και χρησιμοποιούσε κάτι τόσο overpowered που με έκανε να αναρωτιέμαι πως δεν έχω δει κανέναν άλλο να κάνει το ίδιο

ήταν σαν να κάνει ult ο trynda, δηλαδή όταν έπεφτε πολύ η ζωή του, το χρησιμοποιούσε και δεν μπορούσες να του κάνεις damage

εγώ έπαιζα με magic damage, range, με σχεδόν full magic penetration, υψηλό level και έκανα άνετα damage σε όλους

επειδή έπαιζα safe και ranged, το είδα ξεκάθαρα αυτό πολλές φορές ενώ πάλευε με άλλους, χωρίς να τρέχω να ξεφύγω πανικόβλητος

δηλαδή ήταν στο 5%, του ρίχναμε όλοι, δεν ένιωθε και συνέχιζε να σκοτώνει

ευτυχώς την τελευταία φορά που το έκανε πρόσεξα ότι στην οθόνη μου έγραφε invulrenable οπότε από εκεί μπορούμε να βρούμε τι έκανε

κοίταξα όμως για invulnerability στο wiki (που είναι γενικώς outdated) και αναφέρει μόνο zhonya/guardian angel που τα ξέρω φυσικά (και που δεν μπορείς να κουνηθείς όταν είσαι invulnerable) και βέβαια αναφέρει και τα γνωστά abilities γνωστών champion

η υπόλοιπη ομάδα του ήταν renekton, amumu, leblanc, ezreal, έχει κανείς από αυτούς κάτι που να εξηγεί τι ήταν αυτό;

Δημοσ.

hello, είμαι casual lol gamer, πρόσφατα άρχισα να παίζω ranked, και πιστεύω πως γνωρίζω αρκετά το παιχνίδι

αλλά σήμερα στην άλλη ομάδα είχε ένα yi και χρησιμοποιούσε κάτι τόσο overpowered που με έκανε να αναρωτιέμαι πως δεν έχω δει κανέναν άλλο να κάνει το ίδιο

ήταν σαν να κάνει ult ο trynda, δηλαδή όταν έπεφτε πολύ η ζωή του, το χρησιμοποιούσε και δεν μπορούσες να του κάνεις damage

εγώ έπαιζα με magic damage, range, με σχεδόν full magic penetration, υψηλό level και έκανα άνετα damage σε όλους

επειδή έπαιζα safe και ranged, το είδα ξεκάθαρα αυτό πολλές φορές ενώ πάλευε με άλλους, χωρίς να τρέχω να ξεφύγω πανικόβλητος

δηλαδή ήταν στο 5%, του ρίχναμε όλοι, δεν ένιωθε και συνέχιζε να σκοτώνει

ευτυχώς την τελευταία φορά που το έκανε πρόσεξα ότι στην οθόνη μου έγραφε invulrenable οπότε από εκεί μπορούμε να βρούμε τι έκανε

κοίταξα όμως για invulnerability στο wiki (που είναι γενικώς outdated) και αναφέρει μόνο zhonya/guardian angel που τα ξέρω φυσικά (και που δεν μπορείς να κουνηθείς όταν είσαι invulnerable) και βέβαια αναφέρει και τα γνωστά abilities γνωστών champion

η υπόλοιπη ομάδα του ήταν renekton, amumu, leblanc, ezreal, έχει κανείς από αυτούς κάτι που να εξηγεί τι ήταν αυτό;

Support ammumu ειχαν στο ranked???lel.

Δημοσ.

δεν βρίσκω τίποτα σχετικό

υπάρχει τρόπος να εξάγω combat log από lol matches;

edit: κι όμως το bot το χάσαμε (καλά και οι δύο ομάδες ήταν ότι να ναι)

Δημοσ.

sterak's είχε, μπορεί

απλά δεν συμβαδίζει η ποσότητα, εγώ ήμουν full items, 18 level, σχεδόν full magic penetration και με ένα spell έτρωγα έτρωγα 30%-60% από renekton για να καταλάβεις

το sterak's έχει 30% προστασία αλλά τον yi δεν τον χτυπούσα μόνος μου, τον χτυπούσαμε minimum 3 άτομα και τις περισσότερες φορές που το είδα αυτό ήταν σε dive κάτω από turret δηλαδή

anyway μπορεί, ίσως να έβγαινε κανένας συνδυασμός που να έκανε πολύ shielding να έπινε και κανά potion

πάντως μίλησα και με ένα παιδί που παίζαμε και κοιτούσε το profile του yi κι αυτός γιατί είχε μείνει με την απορία (ο yi κοντεύει 10 νίκες σερί σήμερα από ότι μου πε) και παίζει λίγο να είναι και κανά bug γιατί ψάχνωντας σχετικά με invulrenability βγαίνουν πολλά αποτελέσματα με bugs που έχουν προκύψει κατά καιρούς

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...