Panagiotis32 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ενώ ο client είναι σε άριστη κατάσταση.... (video) 1
Daemonos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Οποτε ας κραξουμε τον client. Οτι ναναι. Ναί γιατί να μην τον κράξεις? είναι σοβαρός client αυτός σε ενα παιχνίδι με εκατομμύρια κόσμο?
sistah Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Γιατι κραζεις τον client για το error που αφορα τους servers.Αλλο το ενα αλλο το αλλο.Εκτος και σου βγηκε το rage και για το client και ειπες να το κοτσαρεις.
Daemonos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Γιατι κραζεις τον client για το error που αφορα τους servers. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Εκτος και σου βγηκε το rage και για το client και ειπες να το κοτσαρεις. Και για τα 2 Rage, είναι απαράδεκτοι για τα χρήματα που βγάζουν... 1
Sakiz105 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Κολλουσε το απογευμα και εχασα game εξαιτιας αυτου.Λεω θα μπω ενα ακομα αποκλειεται να μην κολλανε και αλλοι.Αφκ απεναντι e-z win
Luxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εχω να παιξω 9 μηνες. Μολις μπηκα και πελαγωσα! Παρα πολλες οι αλλαγες! Για αρχη μια απορια. Γιατι πλεον διαλεγουν τα ban οι 3 τελευταιοι παικτες; Ποιος εχει το καλυτερο MMR απο την πενταδα; Καποιο site με builds; Το solomid βλεπω οτι δεν εχει ενημερωσεις. Τι μλκ αυτο με το Lock; Περιμενω 30 λεπτα να παιξω παιχνιδι, γιατι ξεχνανε να πατησουν Lock και μας πεταει εξω. Υποτιθεται οτι αυτο που εκαναν με τον graves ( αγαπημενο adc παλιοτερα ), ειναι για καλο; Μονο 2 attacks, το πολυ 3 εαν κανει Ε, πως τον κανουν δυνατο στις μαχες; Ποιο το νοημα του να χτιζεις AS σε αυτον πλεον; Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2016 από Luxx
Daemonos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Εχω να παιξω 9 μηνες. Μολις μπηκα και πελαγωσα! Παρα πολλες οι αλλαγες! Για αρχη μια απορια. Γιατι πλεον διαλεγουν τα ban οι 3 τελευταιοι παικτες; Ποιος εχει το καλυτερο MMR απο την πενταδα; Καποιο site με builds; Το solomid βλεπω οτι δεν εχει ενημερωσεις. Τι μλκ αυτο με το Lock; Περιμενω 30 λεπτα να παιξω παιχνιδι, γιατι ξεχνανε να πατησουν Lock και μας πεταει εξω. Υποτιθεται οτι αυτο που εκαναν με τον graves ( αγαπημενο adc παλιοτερα ), ειναι για καλο; Μονο 2 attacks, το πολυ 3 εαν κανει Ε, πως τον κανουν δυνατο στις μαχες; Ποιο το νοημα του να χτιζεις AS σε αυτον πλεον; Άλλαξε τελείως, και εμένα αγαπημένος ήταν! τώρα στροφή 180 μοίρες. Ξέχνα το AS. αυτό που θέλεις πλέων είναι CDR. Είναι πάλι καλός, παίζει και top. απέναντι στα tanks είναι αδύναμος καθώς δεν βάζει πολλά stacks αλλα έτσι και αλλιώς αφήνεις τα tanks για το τέλος. πήγαινε ως εξής: Essence Reaver Statikk Shiv Infinity Edge ή The Black Cleave Lord Dominik's Regards The Bloodthirster ή Spirit Visage (πιο αμυντικό)
the other one Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 για builds probuilds.net το solomid είναι last year
Luxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Παντως οι περισσοτεροι παιζουν πλεον τον graves jungler. Δεν ειναι καλο adc πλεον; Ποια ειναι τα δυνατα;
nrkmaiden Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 lucian corki mf kalista φαινονται δυνατα.
GeorgeHellas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 εγω το γυρισα λιγο στον μπλε εζρεαλΠολύ δυνατό και εμένα στο μικρό ακαουντ είναι ο αγαπημένος μου
Sakiz105 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 εγω το γυρισα λιγο στον μπλε εζρεαλ εγω απλα επεστρεψα .Ποιος να ηξερε που περυσι τετοια εποχη με βριζαν για ezreal φετος με βριζουν αν δεν παρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις