Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά γιατί δεν σας αρέσει η ashe?? μια χαρα carry είναι! <_<

ο νέος champ μάλλον θα είναι για ζούγκλα έτσι όπως τον κόβω...

Δεν λέει κανείς ότι είναι κακή,αλλά είναι ένα χτύπημα από κάποιον δυνατό παίκτη οπότε δεν είναι για «σοβαρές» καταστάσεις.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν λέει κανείς ότι είναι κακή,αλλά είναι ένα χτύπημα από κάποιον δυνατό παίκτη οπότε δεν είναι για «σοβαρές» καταστάσεις.

Αυτό που λες δεν έχει νόημα. Τι πάει να πει να πει είναι ένα χτύπημα? Ποιος είναι ο δυνατός παίχτης? Όλα τα carry έχουν low base hp, resists κι επίσης Low hp/resist per level. Γι αυτό είναι θεωρητικά δύχητα. Το θέμα είναι πως αν παίζεις carry θα πρέπει να ξέρεις να τοποθετήσαι σωστά και από ένα σημείο του game και μετά εφόσον έχεις φαρμάρει σωστά και δεν έχεις feedarei θα μπορείς να σκοτώσεις οποιονδήποτε πολύ γρήγορα. Αυτός είναι ο ρόλος σου. Δεν είναι να τανκάρεις. Κανένα carry δεν αντέχει στο ξύλο γιατί αλλιώς θα ήταν op.

Δημοσ.

Τάσσω δεν διαφωνώ,αλλά διαβάζω αυτό το θέμα που και που και κάθε φορά που συζητάνε για την ashe λένε αυτό το πράμα ότι πέφτει πολύ εύκολα.

Δημοσ.

Τάσσω δεν διαφωνώ,αλλά διαβάζω αυτό το θέμα που και που και κάθε φορά που συζητάνε για την ashe λένε αυτό το πράμα ότι πέφτει πολύ εύκολα.

και ποιο ad carry δεν πέφτει πολύ εύκολα??? :rolleyes:

πρεπει να κατεβασω καποιο προγραμμα για να κανω record ενα game ή μπορω να το κανω μεσα απο το game?

δες εδω είναι το καλύτερο!! ;)

Δημοσ.

Η Ashe εχει χαμηλα base stats,τουλαχιστον ειχε πριν το patch,τωρα βαριεμαι να συγκρινω στο wiki με τα υπολοιπα carries

Εχει μονο ενα ability που κανει scale με AD

To passive και το E της νομιζω θελουν rework

Για τους παραπανω λογους δυσκολα μπορει να συγκριθει με τα αλλα AD carries

Δημοσ.

Η Ashe εχει χαμηλα base stats,τουλαχιστον ειχε πριν το patch,τωρα βαριεμαι να συγκρινω στο wiki με τα υπολοιπα carriesΕχει μονο ενα ability που κανει scale με ADTo passive και το E της νομιζω θελουν reworkΓια τους παραπανω λογους δυσκολα μπορει να συγκριθει με τα αλλα AD carries

λοιπόν, για την ashe: είναι ένα ad carry που στο lvl 1 είναι πολύ καλό. Στο early game έχει μειονέκτημα, επειδή όπως λες δεν έχει skills με ad. στο late game όμως με την ulti της, το slow και το Ε της (που είναι σαν να έχει η ομάδα σου 2ο cv) καταλαβαίνεις ότι παίρνει games. Αν, για παράδειγμα, βρεθεί κάπου κοντά στο jungle ένας αντίπαλος μόνος του και τον πιάσεις με την ulti, αυτόματα το fight γίνεται 4vs5!! όπως όλα τα carry έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Απλώς είναι late game champion.

Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν είναι ο main μου η ashe. Έχω παίξει καμμια 10αριά games μόνο.

edit: δείτε και ένα game των TSM με τον Chaox σαν ashe. Για να την παίρνει ο pro, κάτι θα ξέρει.. :-) Link

edit2: δεν ήταν και το καλύτερο game. :( και γω τώρα το δα. :P

a.c.chris το προγραμμα μου ζηταει username και pass,ειναι ασφαλες?

Για να γράφεις απλώς τα games σου δεν σου ζητάει τπτ. Εγώ δεν έχω βάλει κάτι και γράφω games κανονικά. Αυτά τα ζητάει για να κάνεις upload μάλλον. Δεν ξέρω.. :P

Δημοσ.

Χαχαχαχα η ashe απο τα καλυτερα AD!!! :D u sir made my day ^^ δεν ειναι ασχημος char,αλλα σε συγκριση με αλλα carry ειναι μακραν το χειροτερο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...