Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 δυστυχως δεν εχω...γενικα ειναι ασφαλες ομως?εχω πιστωτικες αλλα φοβαμαι μην γινει τπτ και χρεωθουν τπτ περιεργα ποσα...
billsnake21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 δυστυχως δεν εχω...γενικα ειναι ασφαλες ομως?εχω πιστωτικες αλλα φοβαμαι μην γινει τπτ και χρεωθουν τπτ περιεργα ποσα... Really? 1
Maktro Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Τι να σου πω xD 3 χρονια που χρησιμοποιώ δεν έχει γίνει κάτι περίεργο.. εκτος από μια φορα που κάποιος μου έκλεψε το paypal και έκανε κάτι αγορές από ebay, αλλα και αυτό επειδή δεν είχα antivirus και είχα malware.. αλλα και τότε επικοινώνησα με το support τις paypal και με κάλυψαν πλήρως, και τα λεφτά πήρα πίσω και όλα κομπλέ από τότε.. Κοίτα, αν δεν βαριέσαι απλά φτιάξε έναν μικρό λογαριασμό τραπέζης με μικρό ποσο μέσα (50-100 euro) για να κανεις μικρό αγορές στο internet μια φορα στο τόσο.. ώστε και κάποια στραβή MH αναστρέψιμη να γίνει 1 στο 1000000 να μην σε πάρει τόσο από κάτω.. 1
Atallos1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 δυστυχως δεν εχω...γενικα ειναι ασφαλες ομως?εχω πιστωτικες αλλα φοβαμαι μην γινει τπτ και χρεωθουν τπτ περιεργα ποσα... Δεν θα βαλεις την καρτα σου στο www.plsdontscamme.org.. 4
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 χαχαχα πεσατε να με φατε...ναι ξερω οτι δεν το βαζεις οπου να ναι απλα οι καρτες δεν ειναι δικες μου αλλα της οικογενειας και αγχωνονται μιας και δεν γνωριζουν!
Sakiz105 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 τι δεν υπαρχουν βρε πριν κανα μηνα ειχα παρει απο seven spot.Απλα πας εκει και την ζητας.δεν εχει στο site (για την πληροφορια αν θες κανε μου δωρο 89 rp )
SakafliaC Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Φίλε θα σου δώσω εγώ το βράδυ δεν αντέχω άλλο να σε βλέπω να τυραννιέσαι έτσι
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 καλως θα τηλεφωνησω 7spot να δω!και τις βαζεις κανονικα ετσι δεν παιζειτπτ με τα CC?επισης μου εξαφανιστηκε το σηματακι για τα skin του snowdown..εχω ακομα τις εκπτωσεις αλλα στο shop?
billsnake21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 επισης μου εξαφανιστηκε το σηματακι για τα skin του snowdown..εχω ακομα τις εκπτωσεις αλλα στο shop? Το να πας στο shop κ να τσεκάρεις αυτο που υποθέτεις δεν ε?
sistah Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Ενημερωτικο post για το ping στην Ευρωπη μετα το Riot Direct.
the other one Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το παθα κι εγώ αυτό με το snowdown shop το πάτησα πριν λίγες μέρες έκανε reveal τα discount και τώρα που μπήκα δεν υπάρχει και οι προσφορές δε φαίνονται στο shop. τι παίζει το μετάνιωσαν; edit: οκ τώρα που το ξανά τσέκαρα έφτιαξε Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2015 από the other one
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Το να πας στο shop κ να τσεκάρεις αυτο που υποθέτεις δεν ε? το τσεκαρα μετα κ τα ειδα αλλα στην αρχη υπηρξε ενας mini πανικος τωρα μου εμφανιστηκε και το σηματακι ξανα!
billsnake21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Η αλήθεια είναι ότι λίγο μετά την παρατήρηση σου όταν logαρα έλεγε ότι είχε bugαρει και το φτιάχνανε
klainmaingr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Ενημερωτικο post για το ping στην Ευρωπη μετα το Riot Direct. With Riot Direct now switched on, plans are already in motion to make it even better. We’re already looking at adding additional points of presence in Portugal (Lisbon or Porto), Italy (Rome), Greece (Athens) and potentially in Poland as well. Ένας απο τους top λόγους που έχω παρατήσει το παιχνίδι είναι οι βλακείες της Riot με τους server. Απο τότε που βάλανε τους περιβόητους servers στο amsterdam (ή ότι διάολο αλλάξανε πρίν 1-1μιση χρόνο) πήγα απο 45 σε 80-100 ping μέσα σε λίγες μέρες. Οριακά unplayable. Μακάρι να κάνουν κάτι και να πέσει ξανά το ping σε λογικά επίπεδα.
Sakiz105 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Οριακά unplayable Υπερβολες.Ουτε Δυο game δεν χρειαζεσαι για να συνηθισεις αυτην την διαφορα στο ping.Οτι εχει διαφορα ναι.Οτι η διαφορα θα φανει σε ενα απλο game που δεν ειναι επαγγελματιες ολοι? Οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις