SakafliaC Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ήμουν δουλειά και τα pc είναι κλειδωμένα σε fb και χίλια δυο άλλα site που κρίνουν ότι σε αποσπούν απ το να δουλεύεις.. Κάλμαρε τα βυζιά σου όμως.
GeorgeGK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ξέρουμε αν επιτρέπεται από την Riot? Γτ γενικά φαίνεται καλή φάση. Επίσης αν κάποιος το χρησιμοποιεί είναι βαρύ γενικά σαν πρόγραμμα?
sistah Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Προσωπικα το θεωρω κακα implemented προγραμμα, εχει ελαχιστα addons που δουλευουνε πραγματικακαι γενικα ειναι αρκετα μετριο παρολο που σαν ιδεα ειναι καλη.Ναι το νιωθω βαρυ και θελει σεταρισμα γιατι πχ απο default εχει να κανεις hover στην γωνια για να ανοιξει το menu ingame και στο LoL κανεις μονιμα το screen αριστερα-δεξια-πανω-κατω οποτε δεν βολευει.Δοκιμαστε το μεν, σε καποιους ισως βολεψει.Δεν γνωριζω για την Riot αλλα θεωρητικα πρεπει να επιτρεπεται.@Sakaflia εχω βαρεθει να βλεπω στο insomnia να ζητανε λινκς γιατι βαριουνται. Ι guess υπερεβαλα.
Sakiz105 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 καλά ανεβαίνει το μικρό μου. http://www.lolking.net/summoner/eune/36428876 πρέπει να κάνω μια πρόοδο και στο main όμως :/
Nautilus13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Gosu μιλησε on stream! 90k views καθως εβγαλε 800$ απο τα donations/subs στο πρωτο του game!
billsnake21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αν ήταν γκόμενα θα χε βγάλει ακόμα περισσότερα tho 1
shooterg Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Θέλει κανείς να παίξουμε ranked ? Είμαι silver κάντε με add GNexusS
SakafliaC Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Τα anti aliasing Και vertical sync πρέπει να ναι On ή Off? Δε ξέρω καν τι κάνουν :/
frozex Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Τα anti aliasing Και vertical sync πρέπει να ναι On ή Off? Δε ξέρω καν τι κάνουν :/ Είναι ρυθμίσεις γραφικών. Σε τάπωσε... sorry for offtopic 1
SakafliaC Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 χαχαχαχχα το ξερα αυτό ρε, αλλά πώς πρέπει να τα χω, τι αλλάζει
shooterg Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Τιποτα οπως θες εσυ αναλογα τις επιδοσεις του υπολογιστη αν εχεις καλο αστα ον
Sakiz105 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 οταν ειναι τοσο obvious οτι ειναι απεναντι scripter και στην ομαδα σου σε βριζουν οτι εισαι αχρηστος ειναι οτι χειροτερο http://eune.op.gg/summoner/userName=Plainbeach ο τυπας αν δεν ειναι master τουλαχιστον,ειναι οτι πιο obvious εχω δει Τον ρωτησα 10 φορες αν ειναι smurf και το αρνηθηκε παντως
billsnake21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 scripter σε normal lmfao. wannabe attentionwhore .. bleh bleh bleh
frozex Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Τα anti aliasing Και vertical sync πρέπει να ναι On ή Off? Δε ξέρω καν τι κάνουν :/ αν ξέρει κάποιος τι κάνουν ακριβώς ας πει γιατί το έχω και εγώ απορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις