GeorgeGK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Πρόβλημα στο League of Legends/Windows Καλησπέρα φίλοι μου. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα όταν παίζω LoL. Ανά τακτά διαστήματα, εκεί που παίζω, παγώνει η οθόνη και κολλάει το σύστημα, αναγκάζοντάς με να κάνω restart το pc. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δε διορθώνεται. Έχω ανανεώσει τα drivers της κάρτας γραφικών(Palit superjetstream 2gb gtx geforce 960), έβαλα υδρόψυξη, μην είναι θέμα με τις θερμοκρασίες(coolermaster nepton 240m), έκανα format, ξαναεγκατέστησα το παιχνίδι, αλλά πάλι τίποτα. Επειδή γενικά παίζω διάφορα παιχνίδια(BF4, Football Manager, κλπ) δεν μου έχει ξαναεμφανίσει κάτι τέτοιο προς το παρόν αλλού, μόνο σε αυτό. Μπορείτε να βοηθήσετε κάπως;;; Το ίδιο θέμα έχω και εγώ σε λάπτοπ αλλά νόμιζα οτι έφταιγε το PC μου οποτε δεν το εψαξα καν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
titanforce Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Παιδια ψαχνω duo gold-plat (ειμαι gold 3) επειδη βαρεθηκα τα afk. Οποιος ενδιαφερεται pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Atallos μπορείς να μου πεις ποια σελίδα απ τα runes σου να δω για supp? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δεν εχω φτιαξει μιας κ δεν παιζω ιδιαιτερα Default support page Healers/Shields κτλ Pokish supports 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Runes ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Kek Αναλογα τι θες να παιξεις και το matchup Απο το page 8 και μετα γραφω για ποιον champ ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 ingame name? μ έχεις σβήσει :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Wut? Δεν σβηνω ατομα απο το insomnia tab Phantom Duck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Σε κάνω add μόλις τελειώσω το game QQTilt και thanx Και μιας και το πες, γιατί δεν παίζει ρε? Βαρέθηκες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δεν μου κινει το ενδιαφερον μετα απο τοσες σεζον Αν θελω να τεσταρω κατι θα παιξω . οταν δεν ειναι broken το παιχνιδι θα παιξω να παω τα accounts diamond και μεχρι εκει . Δεν εχω την υπομονη να παιξω παραπανω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 ρε παιδια σας φενεται οτι ο παιχτης αντι να χτυπησει καποιο cs προσπαθει να παει πανω του? Το παθαινα που και που παλια αλλα σε αυτο το πατς ειναι μονο αυτο.Λες και εχουν χαλασει το hitbox απτα minion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktro Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 έχω δει πολλά bug/glitch σε αυτό το patch, οποτε αν ήταν κάτι τέτοιο δεν θα μου έκανε εντύπωση, για το hitbox δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
genious1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 αν παρω paysafe και αλλαξω την χωρα σε γερμανια θα δουλεψει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 nope.Μονο prepaid δουλευει (απο τα seven πηρα εγω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktro Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 ξέρει κανένας πως δουλεύει το attack champions only? το έβαλα στο MB5 αλλα το πατάω σε champions και τίποτα.. τι φάση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις