Pankar95 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Jax cancer build Gunblade-Rageblade-Steraks Επιστροφή στο season 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nautilus13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Πολυ pro-players εχουν Cookies στα ad masteries τους (mid)...πχ ο Froggen εχει 18/12 με cookie στα masteries του Yasuo Τα εδειξε χθες on-stream Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 ναι και εγω τα ειχα βαλει πριν δω των γνωστων...δεν εχει κατι αλλοκαλο απεναντι να βαλεις οποτε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πανηλειακός Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 παίζει κανείς από linux (ubuntu)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nautilus13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/3slzir/corki_ult/ WTF 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktro Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/3slzir/corki_ult/ WTF LOOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 χαχαχα τον κακομοιρη τι επαθε ρε φιλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Atallos έχουμε καμιά πρόταση για masteries για supp? Tσεκαρε και αυτο. Παλι του Phreak αλλα τα εχει αναλυτικα http://imgur.com/a/kbKWH Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Εσείς που γκρινιάζατε στα worlds, ελπίζω να απολαμβάνετε τα τωρινά καρκινιάρικα games Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 γτ καρκινιαρικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Tσεκαρε και αυτο. Παλι του Phreak αλλα τα εχει αναλυτικα http://imgur.com/a/kbKWH Vayne είναι ξέρω γω crit, αλλά jinx, draven, cait τους βάζεις αυτό που έχει στα att speed marksman ή στα crit? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktro Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 το deathfire touch είναι bugarismeno? το δοκίμασα στον ezreal και στον brand και δεν είδα κάποια διαφορα.. αλλα ένας αντίπαλος fizz που το είχε δούλεψε κανονικά.. Vayne είναι ξέρω γω crit, αλλά jinx, draven, cait τους βάζεις αυτό που έχει στα att speed marksman ή στα crit? έβγαλα πριν statik/handcannon/infinity σε cait και έσκαγα τον κόλο μου.. δεν ξέρω αν είναι και το καλύτερο build, αλλα κάνει δουλειά σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Σε μένα ήρθαν τα ριγουορντς. Απλώς τι αναφέρω και για τους άλλους που τα περιμένουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αλίμονο σε εμάς που φέτος δε θα πάρουμε Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2015 από billsnake21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 το deathfire touch είναι bugarismeno? το δοκίμασα στον ezreal και στον brand και δεν είδα κάποια διαφορα.. αλλα ένας αντίπαλος fizz που το είχε δούλεψε κανονικά.. έβγαλα πριν statik/handcannon/infinity σε cait και έσκαγα τον κόλο μου.. δεν ξέρω αν είναι και το καλύτερο build, αλλα κάνει δουλειά σίγουρα. To mastery για att speed ή αυτό για crit βάζουμε δηλαδή σε cait? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις