titanforce Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 λογικα θα τα δωσουν σε λιγες μερες Καποιοι τα εχουν παρει ηδη απο οτι βλεπω. Γι' αυτο ρωταω βασικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 εγω βασικα δεν πηρα τιποτα ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
titanforce Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 εγω βασικα δεν πηρα τιποτα ακομα οποτε περιμενουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 αν θυμαμαι καλα απο περυσι λενε οτι και καλα μεσα σε μια-δυο βδομαδες θα τα μοιρασουμε σε ολους...και οποτε τα παρει ο καθενας! ουτε εγω τα χω παρει ενημερωτικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 απο το patch notes: We're in the final moments of the 2015 season! Ranked queues close on November 11, 2015 at 00:01 CET with rewards distributed in the days that follow. Head to theEnd of Season page for the full list of rewards for each tier. As part of their rewards, players in Gold tier or higher in any ranked queue at the end of the season will receive the Victorious Sivir skin! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Παιδια καλησπερα. Τα season rewards τα παιρνουμε απευθειας; Ρωταω επειδη εγω δεν τα εχω παρει ακομα. 17 νοεμβριου θα παρουμε τα rewards. edit : Να ρωτησω και γω κατι. Eχει καιρο που αρχισα να παιζω CSGO και rank στο λολ ειχα να μπω αρκετο καιρο. Μπαινω χθες στο account και μου πεταει ειδοποιηση οτι ειμαι inactive καιρο και οτι αν συνεχισω σε 5 μερες θα εχει επιπτωσεις στα LP μου κλπ κλπ. Αλλα χθες εληξε το season,τι φαση τωρα? χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Τα ranked μετράνε και τώρα στο pre-season.Δεν χάνεις κάτι ή πχ αν ήσουν silver και πήγαινες από σήμερα μέχρι το τέλος του pre-season gold παλι δεν αλλάζει κάτι δεν παίρνεις rewards.Το μόνο που αλλάζει είναι το mmr σου το οποίο ουσιαστικά σε νοιάζει για το s6 για τα provisionals Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Λογικα οπως και σε καθε preseason δεν εχει decay , το κανουν deactivate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ειμαι plat 4 6LP. Να παιξω κανα game να μην πεσω ή να συνεχισω να παιζω counter? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Atallos έχουμε καμιά πρόταση για masteries για supp? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δεν εχω κοιταξει καθολου , με το ζορι διαβασα την εκθεση ιδεων aka patch notes και κατι ψιλα απο pbe Το μονο που ξερω ειναι οτι CDR μποτες = broken Αν παιξω καθολου θα ενημερωσω Aν εμπιστευεσαι Phreak , there Και Runes 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Παίζει τώρα ο imqtpie αλλά μπαίνω στο op.gg να δω κλασικά live τι masteries έχει και δεν το έχουν ανανεώσει ακόμα τα δείχνει όλα άδεια. Thanx πάντως και όποτε στήσεις τα δικά σου μίλα αν θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ετσι κ αλλιως ετσι οπως τα χουν κανει δεν ειναι και δυσκολο να τα βρεις...εγω τα φτιαχνω πριν απο καθε game... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Πολλές καούρες ο Phreak στο video φίλε μ έπιασε και μένα το στομάχι μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Αυξήθηκε κατα πολύ το snowball στο παιχνίδι ή είναι ιδέα μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις