Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχει ,μόνο 20 μου λένε και υπόλοιπες απο την άλλη βδομάδα και τα ήθελα εως σήμερα 

παρε 20αρα και μην ξαναβαλεις για κανα χρονο οπως κανω εγω xD

slayer jinx.Ισως το καλυτερο σκιν που εχω παρει μαζι με tyrand swain και robot amumu που τα ειχα παρει για 487 xD

Επεξ/σία από Sakiz105
  • Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ειναι αμελητεα διαφορα για να το ρωτας. Πραγματικα ομως..
Το πιο πιθανο ειναι να εχει θεμα καποιο connection της εταιρειας σου ή καποιο του εξωτερικου.
Υπομονη και θα ισιωσει.
Και εμενα τα ιδια κανει κατα καιρους.

• Like 1
Δημοσ.

ρε μαγκες σε 2ο account φρεσκο μπαινω silver 1 μου λεει mmr 1750 u will rise 2 division φτανω στα προμο νικαω 3-1 και με βαζει gold V...τσεκαρω παλι mmr τα ιδια πανω κατω...1748 u will rise 2 divisions...οταν αλλαζεις κατηγορια δεν σε παει?Γτ περιμενα να παω Gold 3-4 ξερω γω με βαση το mmr...

Δημοσ.

ρε μαγκες σε 2ο account φρεσκο μπαινω silver 1 μου λεει mmr 1750 u will rise 2 division φτανω στα προμο νικαω 3-1 και με βαζει gold V...τσεκαρω παλι mmr τα ιδια πανω κατω...1748 u will rise 2 divisions...οταν αλλαζεις κατηγορια δεν σε παει?Γτ περιμενα να παω Gold 3-4 ξερω γω με βαση το mmr...

το mmr να το ξεχωρίζεις πάνω κάτω με το τι division είναι οι αντίπαλη, επίσης για να ανεβείς 2 division πρέπει να κανεις αρκετά win streak στην σειρά, τα site δεν είναι ακριβές.. και εμενα μου έλεγε "your mmr is higher then your division" και πήρα 1 win και μετά μου έλεγε ότι το mmr μου είναι σάπιο.. 
Δημοσ.

To site καθε μερα εχει και διαφορετικο average mmr στα divisions/tiers.
Τα predictions του ειναι σαν την Ε.Μ.Υ. Σχεδον παντα λαθος...

• Like 1
Δημοσ.

καταλαβαινω οτι το site μπορει να ειναι σαπιο ομως οταν παιζεις προμο gold και εχεις αντιπαλους και συμπαικτες platinum 3 και 5 σε 2 συνεχομενα παιχνιδια και υψηλα gold...μαλλον οντως εχω μεγαλο mmr..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...