Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 δεν πανε καλα οι τυποι....εμεις θα πρεπει να παιζουμε μεχρι την season 7 για να τα μαθουμε ολα καλα xD οχι νταξει πλακα κανω... Οι αλλαγες σε items,champ pick εμενα μου αρεσαν!
Neutraliser Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα , ψαχνω account EUW , 30 lvl , 2 rune page τουλαχιστων γεματα , με αρκετα IP , ΔΙΝΩ 10 ΕΥΡΩ , εχω κολισει στο diamond στο eune και θελω να δοκιμασω τα skills μου στον west , δεν με ενδιαφερει τι division ειναι το ακκουντ και bronze 5 δεν εχω θεμα
Sakiz105 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα , ψαχνω account EUW , 30 lvl , 2 rune page τουλαχιστων γεματα , με αρκετα IP , ΔΙΝΩ 10 ΕΥΡΩ , εχω κολισει στο diamond στο eune και θελω να δοκιμασω τα skills μου στον west , δεν με ενδιαφερει τι division ειναι το ακκουντ και bronze 5 δεν εχω θεμα διαφορα west με eune πριν το d1 δεν υπαρχει καμια Ψάχνω 2 ατομα d5 τουλαχιστον ενας support ενας jungle να παμε την νεα σεζον με triple q master μαζι.Δεν με ενοχλει να βριζουν αρκει να μην ειναι στο τσατ
Pa0ki Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μεγάλη μαλακία αυτό αν γίνει, υπάρχει το ranked teams για 5άδες Δε γίνεται κάποιος να σκαρφαλώνει solo το ίδιο ladder με άλλους που είναι σε 3άδες/4άδες Επίσης είναι γτπ να είσαι ο μόνος solo στην 5άδα και οι άλλοι να μιλάνε μεταξύ τους στα γαλλικά ή μέσω skype, δεν είναι normal που παίζεις for fun Ας βγάλουν και το vote για ff, δεν έχει νόημα όταν υπάρχουν 3 premade 1
Nautilus13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Του χρονου το κοβω να θελω αλλο pc για να σηκωνει το lol με αυτα που βαζουν 1
Sakiz105 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Του χρονου το κοβω να θελω αλλο pc για να σηκωνει το lol με αυτα που βαζουν o pbe ειναι πολυ ελαφρυτερος σε αυτο το πατς.Νεος κωδικας
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 οντως? οταν λες ελαφρυτερο σε τι αναφερεσαι?Δηλαδη φορτωνει τσακα τσακα το game?ανεβηκαν τα Fps?τρωει λιγοτερη ραμ?
Sakiz105 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 ραμ και cpu στα ιδια,αλλα δεν εχει τα fps drops που ειχε πριν.Μπορει και παραπανω fps δεν το προσεξα αυτο.Απλα προσεξα οτι ειχα χαμηλοτερο input lag 1
panomelene Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά ξέρει κανείς τρόπο να βάλω paysafe ? γιατί rp codes έχουν εξαντληθεί
Sakiz105 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 στα seven spot δεν εχει? Μονο 20αρες βρισκω αλλα και παλι
panomelene Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δεν έχει ,μόνο 20 μου λένε και υπόλοιπες απο την άλλη βδομάδα και τα ήθελα εως σήμερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις