Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλησπερα , ψαχνω account EUW , 30 lvl , 2 rune page τουλαχιστων γεματα , με αρκετα IP , ΔΙΝΩ 10 ΕΥΡΩ , εχω κολισει στο diamond  στο eune και θελω να δοκιμασω τα skills μου στον west , δεν με ενδιαφερει τι division ειναι το ακκουντ και bronze 5 δεν εχω θεμα

Δημοσ.

καλησπερα , ψαχνω account EUW , 30 lvl , 2 rune page τουλαχιστων γεματα , με αρκετα IP , ΔΙΝΩ 10 ΕΥΡΩ , εχω κολισει στο diamond  στο eune και θελω να δοκιμασω τα skills μου στον west , δεν με ενδιαφερει τι division ειναι το ακκουντ και bronze 5 δεν εχω θεμα

διαφορα west με eune πριν το d1 δεν υπαρχει καμια

Ψάχνω 2 ατομα d5 τουλαχιστον ενας support ενας jungle να παμε την νεα σεζον με triple q master μαζι.Δεν με ενοχλει να βριζουν αρκει να μην ειναι στο τσατ :P

Δημοσ.

Μεγάλη μαλακία αυτό αν γίνει, υπάρχει το ranked teams για 5άδες

Δε γίνεται κάποιος να σκαρφαλώνει solo το ίδιο ladder με άλλους που είναι σε 3άδες/4άδες

Επίσης είναι γτπ να είσαι ο μόνος solo στην 5άδα και οι άλλοι να μιλάνε μεταξύ τους στα γαλλικά ή μέσω skype, δεν είναι normal που παίζεις for fun

Ας βγάλουν και το vote για ff, δεν έχει νόημα όταν υπάρχουν 3 premade

• Like 1
Δημοσ.

Του χρονου το κοβω να θελω αλλο pc για να σηκωνει το lol με αυτα που βαζουν 

o pbe ειναι πολυ ελαφρυτερος σε αυτο το πατς.Νεος κωδικας

Δημοσ.

ραμ και cpu στα ιδια,αλλα δεν εχει τα fps drops που ειχε πριν.Μπορει και παραπανω fps δεν το προσεξα αυτο.Απλα προσεξα οτι ειχα χαμηλοτερο input lag

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...