Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

86-90 και δεν μπορεις να παιξεις? Wtf.Εγω δεν εχω παιξει ποτε game κατω απο 98 ping

Εχει διαφορα...γτ πχ εγω αμα παιζω με 80 και παει 95+ νιωθω σαν να παιζω με 200.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παιδια αμα εχεις συνηθισει σε 60+ τωρα που εχω σταθερα 85 δεν μπορω να παιξω με τιποτα...

τους ρωτησα και μπηκα στην διαδικασια να κανω οτι ζητησαν με το http://netalyzr.icsi.berkeley.edu/ κλπ και το μονο προβλημα που μου εβγαλε ειναι αυτο Your host, NAT, or firewall acts as a DNS server or proxy γνωριζει κανεις τι να κανω?

well,αν αληθεια δεν μπορεις να παιξεις με 95 απο 60 τοτε φανταζομαι οτι ουτε με 60 μπορεις να παιξεις.

(παρεξηγηθειτε οσο θελετε)

well,αν αληθεια δεν μπορεις να παιξεις με 95 απο 60 τοτε φανταζομαι οτι ουτε με 60 μπορεις να παιξεις.

(παρεξηγηθειτε οσο θελετε)

αυτό που λες δεν στέκι, μέχρι και ο froggen και αρκετή former lcs players όταν είχαν 20-40 ping παραπάνω από αυτό που έχουν συνηθίσει δεν μπορούν να παίξουν κανονικά..  

και γενικά όλοι μας, όταν έχεις συνηθίσει με χαμηλό ping, δεν μπορείς ξαφνικά να παίζεις με 30 ping παραπάνω όπως έπαιζες πριν,όχι μονο εξαιτίας του lag, αλλα επειδή απλά δεν έχεις συνηθίσει..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...