Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ναι τα champions φταινε οχι οι παιχτες.....

εμ τι...αν οι συγκεκριμένοι champions θέλουν δάχτυλα και εγώ ο αδάχτυλος τα πικάρω χωρίς να έχω τα δάχτυλα ο champion μου φταίει! Αι σιχτίρι! 

Lol jk

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι τα champions φταινε οχι οι παιχτες.....

Η νοοτροπία φταίει.

Ο yasuo no matter what είτε έχουμε knock ups ή όχι.

Ο Shaco/master yi που απλά παίζει ένα solo game και οι υπόλοιποι 4v5 και είτε θα μας κάνει hard carry ή όχι.

Ο gankplank/lee/diana/azir/whatever support που δε γουστάρει να παίξει support και pickάρει ό,τι γουστάρει γιατί απλά μπορεί.

Ο Full AD Renekton ή η full ap elise σε ομάδα χωρίς tank.

Η Katarina mid σκέτο.

Είναι κάποια picks στυλ "μονος μου και όλοι σας" που βγάζουν σταρχιδισμό. Δεν είπαμε να έχουμε pro communications και teamcomps αλλά νομίζω όλοι καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Καλά και το afk επειδή ο άλλος χέστηκε πάνω του μέσα στο παιχνίδι είναι. Δε το κάνει λιγότερο εκνευριστικό.

Άσπρο-Μαύρο μια ζωή.

Διαφωνώ.

Στην προκειμένη περίπτωση ήταν καφέ. 

• Like 4

Καλησπέρα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα από εχτές το βραδυ πατάω το lol ανοίγει πατάω play και δεν ανοίγει το client ενώ τρέχει κανονικά έχω δοκιμάσει διαφορα αλλα τίποτε παρατήρησα κιόλας ότι όταν πατάω run as administration με ρώταγε αν θέλω τώρα δεν το κάνει...

Βρες τον φακελο του LoL , πηγαινε RADS > Projects κ δοκιμασε να σβησεις το LoL Air Client και τον Launcher

Λογικα θα εχει patch , μπορει στην αρχη να αργησει να εμφανισει τον launcher μεχρι να τελειωσει η μπαρα του dowload . Αστο να κανει οτι ειναι να κανει

Preseason 2016

Αλλαγες σε AD και στα items αυτων . Graves/Quinn οι μεγαλυτερες αλλαγες

Αλλαγες σε Masteries

Tελος τα κανονικα wards , free/αυτοματα upgrades σε trinkets , , φθηνοτερα pinks

Αλλαγες στα starting items

Τα hp pots ειναι πιο ακριβα , τελος τα mana pots

Rift herald , κατι σαν μινι δρακος ως objective γυρω απο το top lane

http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/en/#match-details/EUN1/1272951196/29404672

riven 13k damage σε 44 lepta

jarvan 14k damage σε 44 lepta

Σε ολο το game το μονο που εκαναν ειναι να τους ποιανουν εκτος θεσης και μετα να κυνηγαμε εμεις (ως αλλοι χαζοι) να τους σωσουμε.Και η αλλη εκανε παραπωνα οτι "i lost second promo :(".Μονο εγω με τον naut παιζαμε αλλα τι να κανουν δυο ατομα vs 4? (δεν βαζω μεσα το αντιπαλο adc.Δεν ηξερε να παιζει,αλλα δυστηχως ειχαν tp και δεν μπορουσα να κανω snowball το lane)

Anyway σταματαω τα ranked γιατι τελος σεζον ολοι με το που πεθανουν σταματανε να παιζουν :(

Παω να κανω stomb στο gold

παιδες σκεφτομαι να πουλησω το acc μου αλλα επειδη εχω δεκαδες και ισως 100 plus σκινσ και ηρωες και βαριεμαι να τα δω μηχανικα υπαρχουν προγραμματα η σελιδες που μπορουν να μου τα βγαλουν?ευχαριστω πολυ!

παιδες σκεφτομαι να πουλησω το acc μου αλλα επειδη εχω δεκαδες και ισως 100 plus σκινσ και ηρωες και βαριεμαι να τα δω μηχανικα υπαρχουν προγραμματα η σελιδες που μπορουν να μου τα βγαλουν?ευχαριστω πολυ!

στείλε μου τον κωδικό σου και το username να στα βρω tsak bam.. jk

lolcalculator
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...