Nautilus13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ναι τα champions φταινε οχι οι παιχτες..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ναι τα champions φταινε οχι οι παιχτες..... εμ τι...αν οι συγκεκριμένοι champions θέλουν δάχτυλα και εγώ ο αδάχτυλος τα πικάρω χωρίς να έχω τα δάχτυλα ο champion μου φταίει! Αι σιχτίρι! Lol jk 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ναι τα champions φταινε οχι οι παιχτες..... Η νοοτροπία φταίει. Ο yasuo no matter what είτε έχουμε knock ups ή όχι. Ο Shaco/master yi που απλά παίζει ένα solo game και οι υπόλοιποι 4v5 και είτε θα μας κάνει hard carry ή όχι. Ο gankplank/lee/diana/azir/whatever support που δε γουστάρει να παίξει support και pickάρει ό,τι γουστάρει γιατί απλά μπορεί. Ο Full AD Renekton ή η full ap elise σε ομάδα χωρίς tank. Η Katarina mid σκέτο. Είναι κάποια picks στυλ "μονος μου και όλοι σας" που βγάζουν σταρχιδισμό. Δεν είπαμε να έχουμε pro communications και teamcomps αλλά νομίζω όλοι καταλαβαίνετε τι εννοώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nautilus13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μεσα στο παιχνιδι ειναι και αυτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Καλά και το afk επειδή ο άλλος χέστηκε πάνω του μέσα στο παιχνίδι είναι. Δε το κάνει λιγότερο εκνευριστικό. Άσπρο-Μαύρο μια ζωή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Καλά και το afk επειδή ο άλλος χέστηκε πάνω του μέσα στο παιχνίδι είναι. Δε το κάνει λιγότερο εκνευριστικό. Άσπρο-Μαύρο μια ζωή. Διαφωνώ. Στην προκειμένη περίπτωση ήταν καφέ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nautilus13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Εχει κανεις lag spikes με σχετικα χαμηλα ms? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 y ολοι.Μεχρι προχθες ηταν το απογευμα.τωρα πηγαν το μεσσημερι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galadian Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα από εχτές το βραδυ πατάω το lol ανοίγει πατάω play και δεν ανοίγει το client ενώ τρέχει κανονικά έχω δοκιμάσει διαφορα αλλα τίποτε παρατήρησα κιόλας ότι όταν πατάω run as administration με ρώταγε αν θέλω τώρα δεν το κάνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Βρες τον φακελο του LoL , πηγαινε RADS > Projects κ δοκιμασε να σβησεις το LoL Air Client και τον Launcher Λογικα θα εχει patch , μπορει στην αρχη να αργησει να εμφανισει τον launcher μεχρι να τελειωσει η μπαρα του dowload . Αστο να κανει οτι ειναι να κανει Preseason 2016 Αλλαγες σε AD και στα items αυτων . Graves/Quinn οι μεγαλυτερες αλλαγες Αλλαγες σε Masteries Tελος τα κανονικα wards , free/αυτοματα upgrades σε trinkets , , φθηνοτερα pinks Αλλαγες στα starting items Τα hp pots ειναι πιο ακριβα , τελος τα mana pots Rift herald , κατι σαν μινι δρακος ως objective γυρω απο το top lane Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/en/#match-details/EUN1/1272951196/29404672 riven 13k damage σε 44 lepta jarvan 14k damage σε 44 lepta Σε ολο το game το μονο που εκαναν ειναι να τους ποιανουν εκτος θεσης και μετα να κυνηγαμε εμεις (ως αλλοι χαζοι) να τους σωσουμε.Και η αλλη εκανε παραπωνα οτι "i lost second promo :(".Μονο εγω με τον naut παιζαμε αλλα τι να κανουν δυο ατομα vs 4? (δεν βαζω μεσα το αντιπαλο adc.Δεν ηξερε να παιζει,αλλα δυστηχως ειχαν tp και δεν μπορουσα να κανω snowball το lane) Anyway σταματαω τα ranked γιατι τελος σεζον ολοι με το που πεθανουν σταματανε να παιζουν Παω να κανω stomb στο gold Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nautilus13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Rift herald , κατι σαν μινι δρακος ως objective γυρω απο το top lane Αυτο έτσι όπως το δείχνει στο βίντεο γιατί μου θυμίζει hots? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OmfgCrup Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 παιδες σκεφτομαι να πουλησω το acc μου αλλα επειδη εχω δεκαδες και ισως 100 plus σκινσ και ηρωες και βαριεμαι να τα δω μηχανικα υπαρχουν προγραμματα η σελιδες που μπορουν να μου τα βγαλουν?ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktro Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 παιδες σκεφτομαι να πουλησω το acc μου αλλα επειδη εχω δεκαδες και ισως 100 plus σκινσ και ηρωες και βαριεμαι να τα δω μηχανικα υπαρχουν προγραμματα η σελιδες που μπορουν να μου τα βγαλουν?ευχαριστω πολυ! στείλε μου τον κωδικό σου και το username να στα βρω tsak bam.. jk lolcalculator 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις