Zahariel Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Με συγκεκριμμενη σειρα: Skarner (Πολυ γρηγορο clearing time, δυνατα ganks, χρησιμος στα teamfights) Lee Sin (Oτι γραφει και απο πανω, με λιγοτερη χρησιμοτητα στα fights και καλυτερο dmg/ganks , δεν χρησιμοποιει μανα = counterjungling + δινει το μπλε απο νωρις) Maokai (ΘΕΙΚΑ ganks, αξιοπρεπης ταχυτητα, απειρο utility στα fights, απο μονος του δεν κανει πολυ dmg δυστυχως) Rammus (Οτι γραφει απο πανω αλλα λιγοτερο utility για περισσοτερο damage) Trundle (Debuffer, το ulti του KATΑΣΤΡΕΦΕΙ tanks, με καλα pillars μπορεις να χωρισεις την ομαδα τους πολυ αποτελεσματικα για να σκοτωσετε με την ησυχια σας εναν) Shyvana (Counterjungler, οτι γραφει και στον Lee, χειροτερα ganks (πλ δυσκολα χωρις red), αλλα ειναι πολυ πιο γρηγορη και απιστευτα πιο tanky) Udyr (Ο Udyr κανει τα παντα με μονο μειονεκτημα οτι πρεπει να φτασει τον αντιπαλο και να τον κανει δεξι κλικ. Εχει πεσει out of favor τελευταια, αλλα αν σ αρεσει ειναι εξαιρετικος) Gangplank (Utility jungler, αξιοπρεπης στα παντα, δυνατα ganks, καλυτερος solo top) Shaco (Ganker, πολυ τρομακτικος early, λιγο αδυναμος late στα fights (κανει split pushing συνηθως), χρειαζεται set up time για να junglαρει το οποιο ειναι μειονεκτημα αν δεν σε καλυπτει το team σου) Nocturne (Δεν με τρελαινει, μου φαινεται οτι ολοι οι αλλοι ειναι τουλαχιστον το ιδιο καλυτεροι, αλλα γενικα καλος solid tier 1 jungler)
Myro Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δεν είδα αναφορά στον Warwick: Μέγιστο sustain, suppress και atk speed buff για ganks και team fights συν το κάθε άλλο παρά αμελητέο passive move speed για την χαριστική βολή. Εξίσου καλός (ίσως ακόμη καλύτερος) solo top.
Atallos1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ενα πινακακι απο τον Stonewall που δειχνει πανω κατω τα παντα σχετικα με τους junglers Σημειωση οτι ειναι απο το patch της Sejuani,οχι οτι αλλαξαν και πολλα δηλαδη αλλα anyways God Tier – Skarner, Udyr, Lee Sin Tier 1 – Trundle*, Cho Gath*, Maokai*,Shaco*, Nocturne, Rammus,Shyvana, Alistar, Sejuani, Malphite, Master Yi, Jarvan, Gangplank Tier 2 – Jax, Amumu,Riven, Xin Zhao,Wukong, Olaf,Renekton, Tryndamere, Singed, Kayle, Pantheon Tier 3 – Fiddlesticks, Dr Mundo, Volibear,, Twisted Fate, Janna, Shen,Blitzcrank,Taric, Sion, Ezreal,Twitch, Soraka, Nunu, Karthus, Cassiopeia, Fizz, Leona, Warwick, Eve Tier 4 – Yorick, Poppy, Karma, Nasus, Gragas,Irelia, Malzahar, Sivir,Galio, Akali Tier 5 – Viktor, Mordekaiser, Graves, Orianna, Ahri, Talon, Urgot, Kog Maw http://www.youtube.com/watch?v=q81hjGr7T8I&feature=player_embedded
Zahariel Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ω ναι ξεχασα, Amumu και ισως Malph και Sejuani για τα ulti. Οσο για το WW, δν κανει κατι καλυτερα απο καποιον αλλο Το ιδιο και ο singed, ειναι ενας χειροτερος rammus
afentiko Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά θέλει κανείς να με κάνει add να πάμε για κάνα duo; Εκεί που ανέβαινα ανέβαινα ανέβαινα ανέβαινα ήρθε το σκ να με γα*****σει. AlexG7, κάντε κάνα add να κόψουμε κάνα κόλο.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά θέλει κανείς να με κάνει add να πάμε για κάνα duo; Εκεί που ανέβαινα ανέβαινα ανέβαινα ανέβαινα ήρθε το σκ να με γα*****σει. AlexG7, κάντε κάνα add να κόψουμε κάνα κόλο. Οταν κανεισ 2 συνεχομενες ηττεες,παρατατο για λιγο και δοκιαμσε μετα απο κανα 2ωρο,οι πιθανοτητες να χασεις ειναι 70% και βαλε Πιστεψε με το εχω παθει απο 1350 εφτασα εσα σε μια μερα 1190,και το εχω ξαναπαθει,απο 1420 εφτασα σε μια μερα 1300. Απλα σταματας να παιζεις.Οπως εχουν πει και πολλα παιδια ,elo hell δεν υπαρχει,για μενα παντως οχι Οσες φορες παιζω καλα κερδιζω,παιξε καλα και κατα 80% θα κερδισεις[αν ξερεις βεβαια τι κανεις μεσα στο game]
Impious Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 https://docs.google.com/spreadsheet/lv?hl=en_US&key=0Aq-068L0cPIZdHdZR3JtaXlOdTZWQjJVb3FoUVZLM1E&toomany=true#
Atallos1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Νεο jungle tier list,αυτη τη φορα με τις αλλαγες απο το patch του Ziggs Οι αλλαγες απο το προηγουμενο σημειωνονται με bold God Tier – Skarner, Udyr, Lee Sin Tier 1 – Trundle*, Cho Gath*, Maokai*, Shaco*, Nocturne, Rammus, Shyvana, Alistar, Jarvan, Malphite, Sejuani,Amumu, Master Yi, Dr Mundo, Gangplank Tier 2 – Jax, Riven, Xin Zhao, Wukong, Olaf, Renekton, Tryndamere, Singed, Kayle, Nunu, Fiddlesticks Tier 3 – Volibear, Pantheon, Twisted Fate, Janna, Kennen, Shen, Blitzcrank, Taric, Sion, Ezreal, Twitch, Soraka, Karthus, Cassiopeia, Warwick, Ziggs, Fizz, Leona, Eve Tier 4 – Yorick, Poppy, Karma, Nasus, Gragas, Irelia, Malzahar, Sivir, Galio, Akali Tier 5 – Viktor, Mordekaiser, Graves, Orianna, Ahri, Talon, Urgot, Kog Maw Fotm Jungle Build για Dr Mundo που ανεβηκε πολυ στις εκτιμησεις Runes Atk Speed Reds Armor Yellows MR Blues SpellVamp Quints (Ναι spell vamp) Masteries 9-21-0 Αρχιζουμε boots,3pots.Μετα upgrade σε sorc boots και rush Warmogs.Απο εκει ειτε παμε για περισσοτερα tank items(περισσοτερα warmogs) ειτε για hp items+atmas Skills W-Q-W ΥΓ Και κατι απιστευτο που δεν ηξερα,μπορεις να κανεις teleport στην flag του Jarvan...LULZ!
koularasss Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 αφεντικο σε εκανα αδδ koularaskoulis υπαρχει καποιος τροπος να αλαξω το ονομα?
kuzko21 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 αφεντικο σε εκανα αδδ koularaskoulis υπαρχει καποιος τροπος να αλαξω το ονομα? αμα πληρωσεις.... λοιπον επαιαξα τον Ezreal , με AP build up , ωραια οταν ειχα καλο support απο το team μου εκοβα κομματια απο τους αντιπαλους...με το trueshot barrage μου να κανει ~ 900 dmg... παρολαυτα αμα με πετυχαιναν πουθενα μονο μου η δεν την παλευε το team μου , δεν προλαβαινα να κανω ουτε κιχ , 0 survivalability... δεν εμεινα πολυ ικανοποιημενος , μπορει να μην τον νοιωθω και πολυ ακομα βεβαια... για akali,talon τη γνωμη εχετε;
koularasss Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 talon ειναι πολυ καλος αρκει να τον μαθεις,akali εχω ακουσει καλια λογια και απο οτι βλεπω στα game πολυ καλη ειναι.Γενικα και οι δυο γ@μανε!
koularasss Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ενας φιλος μου πηρε skarner και ειναι γ@ματος!μπαινω στο account του και απο lvl 13 το εχω παει 16 χθες και σημερα!θα τον αγορασω και εγω να τον δω με 30αριδες πως θα πηγαινει.
nrkmaiden Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 talon ειναι πολυ καλος αρκει να τον μαθεις,akali εχω ακουσει καλια λογια και απο οτι βλεπω στα game πολυ καλη ειναι.Γενικα και οι δυο γ@μανε! Η ακαλι ειναι καλη για νορμαλς και μποτς σε οτιδηποτε αλλο ειναι ψωμι που περπαταει.Συνεχεια γινεται focus και κατεβαινει ευκολα.Bεβαια εχει τρομερο damage ειδικα αμα εχει παρει μερικα kills.
koularasss Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 εμενα παντως ο ταλον δν με ξετρελανε οταν τον δοκιμασα.
Dakonblackblade Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 http://www.twitch.tv/unprepared/b/306512212 ¨Ενα ματσάκι. Και μόνο τα σχόλια το κάνουν αξιόλογο. http://solomid.net/blog.php?v=19382 και το νούμερο 2 τα σπάει
Προτεινόμενες αναρτήσεις