Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι το tryhard δε με πάει στο league. Θέλει πολύ υπομονή που λόγω ηλικίας δεν έχω. 

Σε αυτό με το "κακό εαυτό" θα διαφωνήσω. Δε περίμενα το lol να με κάνει να σιχαθώ τους καθυστερημένους (και όχι τους πραγματικά άρρωστους). Την ίδια αηδία με τον ziggs vs akali 50 cs στο 25' μου βγάζουν και post στα forum, στη πολιτική, στη δουλειά παντού.

Maktro δε θέλω να ανέβω φίλε. Έφτασα όταν έφτασα με tryhard d3 και φτάνει. Να ευχαριστηθώ λίγο θέλω και να παίξω κανά καλό game. Τα έχω ξεπεράσει τα κολλήματα με το elo χρόνια τώρα. Απλά δεν έχω την υπομονή να παίζω adc vs akali 13-1 στο 30' και rageαρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Και εγω πιστευω λογω ηλικιας πλεον δεν εχω υπομονη και διαθεση να σκιστω για να κερδισω.

Αλλα οπως λεει ο Maktro:

αλλα πάντως, έχει ένα δίκιο ο sistah, μην το σταματας, απλά κανε τακτικα διαλύματα άμα νευριάζεις γιατί μετά δεν σκέφτεσαι καθαρά και κανεις ότι νάνε όπως πάθαινα εγώ στην αρχή..

Cr-colors.jpg
  • Like 1

παλιά με φίλο μου και 1 γνωστό του είχαμε άνοιξη boosting service.. εγώ ήμουν gold κάτι τότε, κανένα bronza να boostara άμα ήταν στενό το πρόγραμμα και άμα, πιο πολύ στο skype ήμουν και έκλεινα τις δουλειές..

στο τέλος τις season τα άτομα που ήθελαν boost ήταν απίστευτα μεγάλος σύμφωνα με μερικούς άλλους booster που μιλούσα στο skype εμείς δεν είχαμε το reputation τότε οποτε δεν είδαμε αυτά που είδαν αυτή.. το να παίζεις ranked τέτοια εποχή ειδικά είναι ότι χειρότερο μπορείς να κανεις στον εαυτό σου πιστεύω..

το να κράτηση ένα πιτσιρίκι χαρτζιλίκι στην άκρη για να αγοράσει paysafe σήμερα είναι κάτι που γίνετε συνεχεια μπορώ να πω..

βάλε παράδειγμα το έλω hell group, βλέπεις το κάθε παιδάκι και ρωτάει κάθε μέρα τι skin να πάρει.. που δεν το κατακρίνω σε καμια περίπτωση, το lol είναι για όλους.. 

απλά μιας και έγινε τόσο famous το lol και περισσότερο για μόδα μοιάζει το να παίζει κάποιος lol σήμερα παρα για να περάσει καλά η επειδή έχει πλακα.. καλο θα ήταν να μην το παίρνουμε και τόσο σοβαρά όσο παλιά..

Και οι yasuo players παραμένουν ζωντανοί όλοι...

Ο φιλόλογος από τον 3ο νομίζω πάντως κάτι έπαθε γιατί άκουγα ασθενοφόρα.

yasuo main θα ήταν.. 

Παρ'τον εναν χτυπα τον αλλον ειναι η συζητηση.

συζήτηση για lol είναι, τι περιμένατε αγαπητέ? hue

μιας και λεμε μαλακιες

εδωσα κωλο στο τοπ,εδωσαν κωλο σε mid και χασαμε ενα Game επειδη εφταιγε ο jungler 

(δεν κανω πλακα.Ειπε θα παρει ap,πηραμε 2 ad,και παιρνει και αυτος ad jungle.Εβγαλαν ολοι αρμορ απεναντι και χασαμε xD)

για αυτο παιζω adc.Δεν εχω φοβο μην μου ερθει πισω απτο τουρετ το αντιπαλο jungle :(

μιας και λεμε μαλακιες

εδωσα κωλο στο τοπ,εδωσαν κωλο σε mid και χασαμε ενα Game επειδη εφταιγε ο jungler 

(δεν κανω πλακα.Ειπε θα παρει ap,πηραμε 2 ad,και παιρνει και αυτος ad jungle.Εβγαλαν ολοι αρμορ απεναντι και χασαμε xD)

για αυτο παιζω adc.Δεν εχω φοβο μην μου ερθει πισω απτο τουρετ το αντιπαλο jungle :(

Εμ έδωσες κώλο στο τοπ εμ δε κάνεις πλάκα?

Όταν παίζω adc πρέπει να δίνω κώλο μόνο στο τοπ ή μπορώ και αλλού?

τέλος πάντων.. το adc είναι πολύ ωραίος ρόλος, αλλα τα 3 και 4 man gank είναι απλά too much για εμενα, ειδικά τώρα που παίρνει μέχρι και το mid teleport.. εφιάλτης :P

jim's logic.Χαθηκε το lane,χασαμε το game.Αν ηταν ετσι δεν θα νικουσε ποτε κανεις

το εφταιγε ο Jungler το ειπα λογο pick οχι οτι δεν εκανε οτι μπορουσε.Αυτο ναι,δυστηχως μερικα Games χανονται απτα picks

Προσεχώς κατσαρίδες. 

Ο,τι να' ναι όμως. Πες απλά "μπλε". Εξίσου σχετικό συμπέρασμα θα ήταν. 1002 μαλακίες είπα εσύ αυτό συμπέρανες.

σορρυ χαθηκα εκει που ευχοσουν να πεθανουν ολοι οι yasuo main :P

θυμηθηκα κανα δυο αστεια με τους yasuo main

1. "the system now will automatically ban players who feed consistently in the 10 first minutes of a game"

Απάντηση "rip yasuo mains"

Και ενα πιο γαματο

"my win ratio with yasuo over 30 games is troll like" (20%~)

Απάντηση από vayne main "looks fine to me" xD

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...