Pankar95 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 ελαχιστη ξέρουν να παίζουν nautilus σε σύγκριση με leona.. Μου φαίνεται πως ο Ναυτ κάνει ότι η Λεονα αλλά καλύτερα. Ποιο τανκυ, ποιο πολύ ζημιά. Αυτό που κάνει η Λεόνα με Ε+Q ο Ναυτ το κάνει με Q+aa. Παίζω πολύ Λεονα αλλά συνέχεια βλέπω παίχτες Ναυτιλους να έχουν μεγαλύτερο impact στο παιχνίδι και ποιο εύκολα και μάλλoν θα τον πιάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktro Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μου φαίνεται πως ο Ναυτ κάνει ότι η Λεονα αλλά καλύτερα. Ποιο τανκυ, ποιο πολύ ζημιά. Αυτό που κάνει η Λεόνα με Ε+Q ο Ναυτ το κάνει με Q+aa. Παίζω πολύ Λεονα αλλά συνέχεια βλέπω παίχτες Ναυτιλους να έχουν μεγαλύτερο impact στο παιχνίδι και ποιο εύκολα και μάλλoν θα τον πιάσω. Ισχύει απλά Η leona είναι καλύτερη στο laning phase πιστεύω, μιας και το E τις πηγαίνει μέσα από τα μινιόν,και λόγο τις passive τις μπορείς να βγάλεις καλο dmg με adc όπως ezrael,κορκοί,graves.. αν και η ulty τις leona είναι aoe, το hitbox είναι πολύ μικρό στο να πιάσεις stun σε πάνω από 1 η ποσο μάλλον 2 άτομα, και είναι και σχετικά εύκολο να το κανεις counterplay, οποτε στο late game είναι meh.. Στην ulty του nautilus δεν υπάρχει counter play, και είναι καλός για peel με τα slow και τα stun του.. και κάνει και πολύ damage, και κάνει καλύτερα pick από την leona και έχει και escape.. γενικά προτιμώ nautilus, απλά πολύ λίγη ξέρουν ποτε να κάνουν ulty και να πετύχουν την Q παρόλο που το hitbox του δεν είναι και μικρό.. οποτε καταλήγω να ζητάω leona αν ρωτάνε nautilus η leona.. αν είχα κάποιον που ξέρει να παίζει και τα 2 αρκετά καλά θα ζήταγα nautilus.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 nautilus se solo q,leona με premade.Τα ματια μου βγαινουν οταν βλεπω leo σε solo q.Χωνεται μεσα για fight ενω ειμαστε 0/4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktro Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 nautilus se solo q,leona με premade.Τα ματια μου βγαινουν οταν βλεπω leo σε solo q.Χωνεται μεσα για fight ενω ειμαστε 0/4 νομίζω ότι το premade γενικά βοηθάει.. όχι μονο με την leona, και οποιοσδήποτε έχει hard engage το κάνει αυτό, όχι μονο η leona.. και αυτό το χώσιμο στα teamfight το βλέπεις από αρκετούς champion όπως lee,thresh,λισσανδρα,ζακ,vi και τα λοιπά.. όταν γίνει αντιληπτό το νόημα τον pings και του gold disadvantage τότε το lol θα γίνει λιγο καλυτερο.. γιατί για την ώρα τι 12-0 είναι το score τι 0-12 στα ματια πολλών είναι ίδιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Και πάνω που το casual 2 παιχνίδια τη βδομάδα έγινε 2 τη μέρα το παιχνίδι έφαγε πάλι uninstall μέχρι την επόμενη φορά. Αν υπάρχει θεός να πεθάνουν αύριο ΟΛΟΙ οι yasuo players και αυτοί που τους ανέθρεψαν παγκοσμίως. Μηδενός εξαιρουμένου. Όλοι το ίδιο καθυστερημένο mindset έχουν και ο κόσμος θα ήταν απλά ένα καλύτερο μέρος. Ψόφος. Καρκίνο στα δάχτυλα. Κάτι. Φέρτε πίσω το meta που πήγαινα ευθεία και το έπαιρνα μόνος και δε χρειαζόταν να έχω την υπομονή να κάνω το τσομπανόσκυλο στα άλλα 4 γίδια που έχουν και άποψη. Που μου' γινε και το league των 12χρονων team-based. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 τετοιες καλες κουβεντες λες και σε παιρνουν ολοι στα σοβαρα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktro Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Και πάνω που το casual 2 παιχνίδια τη βδομάδα έγινε 2 τη μέρα το παιχνίδι έφαγε πάλι uninstall μέχρι την επόμενη φορά. Αν υπάρχει θεός να πεθάνουν αύριο ΟΛΟΙ οι yasuo players και αυτοί που τους ανέθρεψαν παγκοσμίως. Μηδενός εξαιρουμένου. Όλοι το ίδιο καθυστερημένο mindset έχουν και ο κόσμος θα ήταν απλά ένα καλύτερο μέρος. Ψόφος. Καρκίνο στα δάχτυλα. Κάτι. Φέρτε πίσω το meta που πήγαινα ευθεία και το έπαιρνα μόνος και δε χρειαζόταν να έχω την υπομονή να κάνω το τσομπανόσκυλο στα άλλα 4 γίδια που έχουν και άποψη. Που μου' γινε και το league των 12χρονων team-based. μάντεψε τι κοινό έχουν αυτές οι noobo team και χάνεται εσένα.. hue hue jk jk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 μάντεψε τι κοινό έχουν αυτές οι noobo team και χάνεται εσένα.. hue hue jk jk Μάντεψε πώς γράφεται το "χάνεται"... hue hue jk jk, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktro Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μάντεψε πώς γράφεται το "χάνεται"... hue hue jk jk, πως γράφετε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 πως γράφετε? speechless Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Αστο το game αμα σου προκαλει νευρα, εκτος και εισαι λιγο του ανωμαλου και γουσταρεις νευρα και συγχυση,Τοσα games υπαρχουν να παιξεις να γουσταρεις.Παιζε casual οπως εκανες και αστα τα 12χρονα, δεν ειναι για σενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Αστο το game αμα σου προκαλει νευρα, εκτος και εισαι λιγο του ανωμαλου και γουσταρεις νευρα και συγχυση, Τοσα games υπαρχουν να παιξεις να γουσταρεις. Παιζε casual οπως εκανες και αστα τα 12χρονα, δεν ειναι για σενα. Υπάρχει league player που δεν είναι λίγο μαζόχα? On a serious note όσο χαβαλέδιαζα και έπαιζα ότι μου κατέβαζε η γκλάβα μου για τη κάβλα μου όλα καλά. Όταν είπα να tryhardάρω παίζοντας το main μου που είναι adc... Άρχισα να περιφέρομαι στους δρόμους ελπίζοντας να πέσει κανα death note από μεθυσμένο shinigami. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Εαν πριν επαιζες 10 games την ημερα καθε μερα και τoν τελευταιο καιρο 2 την βδομαδα ή 2 την μερα,εεε λογικο ειναι να εχεις σκουριασει λιγο.Αμα δεν "προπονεισαι" δεν βγαινεις πρωτος μαγικα.Και εγω το παρατησα το tryharding και παιζω για το fun.Να θες να διασκεδασεις ενα video game και να μην μπορεις, ε εκει πιστευω ειναι ο πατος.Γιαυτο και το γυρισα στο rocket league και ριχνω γελια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 πως γράφετε? Μιας και ρώτησες, χάνετε (β' πληθυντικός) και γράφεται (γ ενικός). jim777 με αυτά που γράφεις από πάνω καλύτερα ή άσε τα ομαδικά games ή άσε το tryhard σε αυτά γιατί σου βγάζουν κακό εαυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktro Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχει league player που δεν είναι λίγο μαζόχα? On a serious note όσο χαβαλέδιαζα και έπαιζα ότι μου κατέβαζε η γκλάβα μου για τη κάβλα μου όλα καλά. Όταν είπα να tryhardάρω παίζοντας το main μου που είναι adc... Άρχισα να περιφέρομαι στους δρόμους ελπίζοντας να πέσει κανα death note από μεθυσμένο shinigami. χαχαχαχαχαχαχαχα έκλαψα.. αλλα πάντως, έχει ένα δίκιο ο sistah, μην το σταματας, απλά κανε τακτικα διαλύματα άμα νευριάζεις γιατί μετά δεν σκέφτεσαι καθαρά και κανεις ότι νάνε όπως πάθαινα εγώ στην αρχή.. κολλημένος platinum 2 εδώ και 2~ μήνες ήμουν.. μπήκα προχθές και χθες και έφτασα platinum 1, πρέπει να σκέφτεσαι καθαρά, το solo q να θυμάσαι δεν έχει να κάνει με το τι παίχτες έχεις στην ομάδα σου αλλα με το τι παίχτης είσαι εσύ.. από adc δεν ξέρω και πολλά, απλά να έχεις map awareness, να κοιτάς συνεχεια το minimap και να προσπαθείς να καταλαβαίνεις ποτε θα φας 4 man gank.. να βλέπεις που είναι ο jungler, το ποτε θα γίνει ένα καλο fight 2v2 στο bot lane εξαρτάται περισσότερο από το support σου, δεν είναι ανάγκη να πιέσεις για plays, απλά φαρμαρε άμα βλέπεις και το support σου δεν είναι σίγουρο για κάποιο fight και περίμενε την ζούγκλα σου.. όταν έχεις μεγάλο μινιόν wave με το μέρος σου βάρα full, τα cs θα κάνουν το 30% του dmg στους αντιπαλους άμα χωθούν.. δώσε βάση στις λεπτομέρειες,μάθε να freezaris το lane, ποτε πρέπει να το freezaris και ποτε πρέπει να πιέσεις, το καλύτερο που έχεις να κανεις είναι να το λιώσεις,μονο έτσι μαθαίνετε το league.. αλλα άμα είναι να ξενερώνεις και να νευριάζεις μονο uninstall μένει.. υπάρχουν και αλλα game έτσι και αλλιώς.. βγαίνει και το overwatch τώρα, εγώ ένα διαλειμματάκι από το lol θα το κάνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις