jim777 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μια σκέψη που είχα τελευταία επειδή ξανάρχισα να παίζω casually και μια που mainάρω adc είναι να πάρω TP σε tristana που είναι το πιο safe adc (έστω για μένα) και το 2ο γρηγορότερο σε turret taking. - Στο lane αν δε με χτυπάει κάθε hook-bind-κτλ θα είμαι μια χαρά άνετος (αν με χτυπάνε τα πάντα δε θα με έσωζε το heal ούτως ή άλλως) - Οποιοδήποτε λάθος κάνω και φάω burst/gank θα επιστρέφω με παραπάνω αντικείμενα από το άλλο adc. - Το tower θα το πάρω για πλάκα λόγω item-advantage όποτε θέλω. - Αφού το πάρω αν σε κάποιο lane γίνει κάποιο kill κάνω tp και παίρνω/σώζω tower - Late game μπορώ να πάω για split push χωρίς αντίκτυπο. Μη σου πω καλύτερα θα είναι αν μπω στο fight "αργά" αφού παίξουν οι αντίπαλοι τα spells τους. - Late game αν με πιάσουν το heal δε θα με σώσει. (αν με flash-ulti-jump δε σώζομαι τότε δε σώζομαι με τίποτα). Δε βλέπω λόγο να μη λειτουργήσει.
Sakiz105 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 δεν λειτουργει επειδη με το που θα παει level 2 το αντιπαλο duo θα πανε all in και θα σε φανε κιολας.Η αν δεν σε φανει θα εισαι πισω 50 cs στο 10.Το heal δεν ειναι για να σε σωζει.Ειναι για να κανει τον αντιπαλο να το σκεφτεται.Λειτουργει οπως ο blitz.Δεν φοβάσαι το τι γίνεται αν σε ποιασει.Lane bullying λεγεται.Πήγα d5 χωρίς να το κάνω επειδή ήξερα καλύτερα τι να κάνω σε teamfights χωρίς αυτό.Από τότε,έχω σταματήσει να παίζω ezreal-jinx και παίζω μόνο kalista-graves αντε κανα vayne αν εχω ορεξη για troll
Alchemist` Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 http://imgur.com/d9msk6t #truth yeah... yeah... Κάποιος butthurt ΝΑ-fan θα το ανέβασε... 2
Gigamestin Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 παιδιά ξαναμπήκα μετα απο καιρό να παίξω.Είμαι bronze 4 κια θελω να φτασω silver5.την προηγουμενη σεζον εφτασα μεχρι silver 4.Ποιος μπορει να βοηθήσει? 1
titanforce Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 παιδιά ξαναμπήκα μετα απο καιρό να παίξω.Είμαι bronze 4 κια θελω να φτασω silver5.την προηγουμενη σεζον εφτασα μεχρι silver 4.Ποιος μπορει να βοηθήσει?1 trick pony Αnnie πρωτο item deathcap
MedicGod Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Λοιπον θα ήθελα το λολ portable ετσι ώστε να μην το εγκαταστησω στο pc.. Αν μπορεί καποιος να μου δώσει κανα λινκ να το κατεβάσω..
Maktro Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 παιδιά ξαναμπήκα μετα απο καιρό να παίξω.Είμαι bronze 4 κια θελω να φτασω silver5.την προηγουμενη σεζον εφτασα μεχρι silver 4.Ποιος μπορει να βοηθήσει? αν βρείς κανένα δεύτερο account bronze για να πάμε duo στείλε inbox..
TheELF Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Χλομό να βρεις λινκ και για πρόσφατη έκδοση μάλιστα,αν θες κατέβασε το sandboxie και πέρασε το Lol εκεί, θα γίνει η εγκατάσταση σε φάκελο προστατευμένο, θα είναι δηλαδή σαν να μην έγινε εγκατάσταση μετά αντιγράφεις τον κεντρικό φάκελο όπου θες και θα παίζει,είναι από μόνο του Portable το παιχνίδι.
nrkmaiden Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 kk εγκαταστώ το λολ κανονικα! Κααααααααααααααααααποια φορά είχα κάνει αντιγραφή τον φάκελο του league απο τον δισκο σε εναν εξωτερικό ,format και επικόλληση παλι πίσω και δούλευε κανονικά.
DjBl3nd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 παιδες μηπως εχει κανενας 30αρι unranked που να μην το θελει;;;
Pankar95 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχει πια κανένας λόγος να παίζεις Λεονα supp αντι για Ναυτιλους;
Maktro Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχει πια κανένας λόγος να παίζεις Λεονα supp αντι για Ναυτιλους; ελαχιστη ξέρουν να παίζουν nautilus σε σύγκριση με leona..
Προτεινόμενες αναρτήσεις