Atallos1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δοκιμασε και mid Αν μπορεις να παιρνεις τα wraiths τα δικα σου τουλαχιστον θα εισαι ακομα πιο μπροστα. Αν τωρα παιρνεις και του αντιπαλου GG
klainmaingr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Θεωρώ ότι όλες συμβουλές που έδωσε το κορίτσι στο νέο παίκτη είναι σωστές. Όσον αφορά στη γενική της κρίση για την ελληνική κοινότητα του lol, αυτή δεν διαψεύδεται με προσωπικές επιθέσεις από αυτόκλητους τιμητές. Έχουμε ως κοινότητα κάποιο άξιο λόγου forum, utube channel, νίκες σε διεθνή τουρνουά; Όταν τα φτιάξουμε και τα στηρίξουμε θα μπορέσουμε να συζητάμε πιο σοβαρά. Η πρώτη σελίδα σε όλες τις κατήγοριες του παιχνιδιού (solo/3v3/5v5) έχει μια χαρά έλληνες παίκτες. Αν δεν ασχοληθείς δεν θα το μάθεις ποτέ. Αυτή τη στιγμή ακούγονται 20-30 "ονόματα" παγκόσμια στο LoL. Αυτό δεν σημαίνει οτι είναι οι μόνοι που υπάρχουν και οι μόνοι που έχουν άποψη. Ούτε οτι μόνο όσοι σπαμάρουν φόρουμ και video είναι αξιόλογοι παίκτες. Τουναντίον απο τους top έλληνες (2000+) δεν ξέρω κανέναν που να ασχολείται με κάτι τέτοιο. Απο κεί και πέρα έχουμε πολύ περισσότερους 1900+ απο όσους νομίζετε. Και όσο για το ΝΑ που μας έχει πρήξει τα @@δια, είδαμε μια χαρά πως οι TSM παίζουν πλέον EU γιατί υπάρχει περισσότερος ανταγωνισμός όπως είπαν οι ίδιοι και πώς οι CLG κάνανε το μαγαζάκι τους εδω πέρα για τον ίδιο λόγο. Και btw είμαι πεπεισμένος οτι και τα ονόματα των clg κάνουν undercover lvl up στο west as we speak. Τώρα όσον αφορά την "ποιότητα" των απόψεων στα φόρα, ρίξε μια ματιά στα official forum και θα δείς πως 7/10 θέματα είναι καθαρό spam/junk/trolling. Παντού υπάρχουν μοσχάρια αλλα υπάρχουν και εποικοδομητικές απόψεις και άτομα που ξέρουν 2 πράγματα απο το game και πάνω απο όλα απο διάλογο και όχι παιδιαρίστικες υπεροπτικές εμετικές αηδίες. edit: http://www.own3d.tv/live/112350/CLG_Snoopeh Snoopeh/Hawkdon trolling normals με double roam και διάφορα άλλα. Full fun. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2012 από klainmaingr
zeniath Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Αν δεν είσαι στους CLG/TSM/M5?Fnatic κλπ κλπ δεν έχει δικαίωμα να λες ότι ξέρεις LoL
p_under Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 το αντίθετο μάλλον. εγώ μια χαρά λέω ότι ξέρω LoL, αυτοί που ανάφερες ξέρουν και λίγο από τις υπόλοιπες καθημερινές δραστηριότητες που κάνουμε όλοι μας!
klainmaingr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Προφανώς το λέει ειρωνικά. Ξέρει δεν ξέρει κανείς, παίζει δεν παίζει καλά δεν μπορεί να του πεί κανείς οτι δεν μπορεί να συζητάει και eventually να μαθαίνει για το game. 80% των TIL το έχω μάθει απο randomάδες στο reddit και όχι απο streams ή "pro" posts στα forum. Με αυτά κατα βάση διασκεδάζω (4 man push, 2μιση min outter turret, 3μιση inner, 6min base tower/inhib σε normal game χθές απο το stream που πόσταρα) Και τέλος αυτό το παραμύθι με το real life. Όσοι streaμάρουν απο αυτούς που αναφέρθηκαν το κάνουν για main δουλειά και μια χαρά χρόνο έχουν να κάνουν ότι θέλουν μετά. Οι περισσότεροι έχουν παρατήσει δουλειές/uni κτλ και κάνουν αποκλειστικά αυτό με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά. Οι υπόλοιποι που δεν παίρνουν φράγκο και παίζουν 24/7 είναι άλλο παραμύθι, αλλα δεν νομίζω οτι πέφτει λόγος σε κανένα τι σηκωμάρες έχει ο καθένας, ιδιαίτερα αν συνυπολογίσουμε οτι οι περισσότεροι απο αυτούς είναι μικροί σε ηλικία και δεν τους νοιάζουν και πολλά πράγματα. Μακάρι να είχαμε χορηγίες κτλ στην ελλάδα και να μπορούσαμε να προωθήσουμε όσους έχουν potential. Αλλα πού...
Zahariel Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Kατι φημες λενε (και εχω επιβεβαιωσει) οτι αυτο εχει ηδη αρχισει ν αλλαζει. Προβλεπεται ανοδος στο ας πουμε επαγγελματικο gaming στην ελλαδα, αισιως. ΑΝ δεν καταστραφουμε οικονομικα but oh well
Atallos1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ριξε ενα explain Zahariel Δηλαδη μαγικα θα αρχισουμε να βλεπουμε το gaming σοβαρα και να δινουμε και χορηγιες? Στην ελλαδα? Cool story bro!
klainmaingr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Τα ίδια άκουγα και γώ τον τελευταίο καιρό first hand απο φίλους για χορηγία απο γνωστά net κτλ. Αλλα φώς δεν βλέπω tbh. Όχι άμεσα τουλάχιστον. Μακάρι να γίνει κάτι αν και έτσι όπως είναι τα πράγματα σήμερα δύσκολο να δούμε κάποια κίνηση της προκοπής. Προσωπικά έχω επικοινωνήσει με την riot για local prized events ώστε να μαζεύονται circuit points κτλ αλλα τζίφος. I'll try again. Δεν ξέρω τώρα στα πλαίσια του world tour αν δούμε κανένα θαύμα.
Zahariel Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δεν μπορω να πω λεπτομεριες δυστυχως. Αλλα ειναι αληθεια πως οτι και να γινει θα γινει σταδιακα. Και θα χρειαστει και υποστηριξη απο τους παικτες. Δεν τσεκαρα για το bnb αλλα το Pcm και το 3v3 του Inspot ειχε ΠΟΛΥ κοσμο, και ετσι φαινεται οτι ο κοσμος το θελει το game και αρχιζουν τα νετ και λοιποι πιθανοι χορηγοι να αποκτουν λογους να θελουν να sponsorαρουν οντως ομαδες. So show your support guys!
nrkmaiden Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 ποιοι ειναι κατα τη γνωμη σας οι καλυτεροι jungler του παιχνιδιου και γιατι?
p_under Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 με τυχαία σειρά : nocturne udyr tryndle skarner nunu rammus shaco lee sin o noc για το dmg και τα ganks, ο udyr γτ δεν κάνει ποτέ back, ο trundle γτ κάνει ζούγκλα με παπούτσι και pots, ο skarner για τα ολα του, ο nunu για το counter, ο rammus για τα ganks και ο clown γτ κοροϊδεύει πολύ κόσμο και κάνει καλό counter. Τέλος, ο lee για τα πάντα όλα.
koularasss Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 ο skarner ωραιος ειναι και νομιζω μπορεις να τον παιξεις και ap και ad
p_under Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 χαραμίζεται ο champ σαν ap. offtank είναι πολύ καλύτερος.
nrkmaiden Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Εχω δει και fiddlestick jungler και ηταν καλος..
Atallos1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 με τυχαία σειρά : nocturne udyr tryndle skarner nunu rammus shaco lee sin o noc για το dmg και τα ganks, ο udyr γτ δεν κάνει ποτέ back, ο trundle γτ κάνει ζούγκλα με παπούτσι και pots, ο skarner για τα ολα του, ο nunu για το counter, ο rammus για τα ganks και ο clown γτ κοροϊδεύει πολύ κόσμο και κάνει καλό counter. Τέλος, ο lee για τα πάντα όλα. Να διαφωνησω σε καποια Trundle και Nocturne δεν ειναι πλεον tier 1 junglers O nunu δεν ειναι καν viable anymore.Αν ειχε κατι καλο ηταν το counter-jungling.Με τοσο αργο jungling ομως αυτο δεν γινεται πλεον.Εκτος αν χτισεις ενα comp γυρω απο αυτο που ομως για την ιδια δουλεια υπαρχουν καλυτεροι Junglers Ισως να διαφωνω και με τον skarner αλλα ειναι εντελως προσωπικη μου αποψη γιατι τον θεωρω πολυ "passive" Για τα υπολοιπα συμφωνω και προσθετω Maokai = Απειρο CC και χρησιμοτητα στα tfs Gp = Global ult ftw Shynanah = Τρελο mobility,afk farm και counterjungling αν παιχτει σωστα Riven & Singed υπο προυποθεσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις