Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπαίνω game ο ΟΤΕ αποφασίζει ότι πρέπει να διακόψει την λειτουργεία του τηλεφώνου για 20 λεπτάκια,πάει το game :(

Τώρα είμαι σε tilt mode με win or bust

0/3 σερι (στο δευτερο εναν ελληναρα κλειδωσε kindred δεν ηξερε να παιζει.στο τριτο κλασσικος troller επειδη πεθανε απο gank)

πάμε για 0/38 και plat 5?

Επεξ/σία από Sakiz105
Δημοσ.

μπαίνω game ο ΟΤΕ αποφασίζει ότι πρέπει να διακόψει την λειτουργεία του τηλεφώνου για 20 λεπτάκια,πάει το game :(

Τώρα είμαι σε tilt mode με win or bust

0/3 σερι (στο δευτερο εναν ελληναρα κλειδωσε kindred δεν ηξερε να παιζει.στο τριτο κλασσικος troller επειδη πεθανε απο gank)

πάμε για 0/38 και plat 5?

0/38? xD

Δημοσ.

0/38? xD

ειχα παει τον μαιο.Απο πλατ 1 ειχα πεσει plat 4.Απο 64% win ratio ειχα πεσει 52 :D

1-3.Αν πάρω και αυτό κάτι γίνεται :D θα βάλω μετά match history αν θελετε :P

Δημοσ.

ειχα παει τον μαιο.Απο πλατ 1 ειχα πεσει plat 4.Απο 64% win ratio ειχα πεσει 52 :D

εγω πηγα πλατ 4 και το παρατησα , τα ρανκεδ εχουν γινει τελειος χαλια τωρα , καμια σχεση

one for all μονο :P

• Like 1
Δημοσ.

εγω πηγα πλατ 4 και το παρατησα , τα ρανκεδ εχουν γινει τελειος χαλια τωρα , καμια σχεση

one for all μονο :P

2-3 με blitz.godhand :D.Δεν ειναι εντελως χαλια.Απλα ειναι τελος σεζον και ολοι ειναι τιλταρισμενοι

Δημοσ.

2-3 με blitz.godhand :D.Δεν ειναι εντελως χαλια.Απλα ειναι τελος σεζον και ολοι ειναι τιλταρισμενοι

και πολλους αφκ σε καθε game και απο ενας

Δημοσ.

Τι τελος σεζον ρε φιλε...Γελαει ο κοσμος  με τα 10χρονα..Οσο για την πλατινουμ ειναι η χειροτερη κατηγορια γιατι επειδη ξερουν καποια βασικα νομιζουν οτι ειναι για lcs...

Δημοσ.

ξερουν καποια βασικα 

εδω γελαει ο κοσμος...Απο ψηλα σιλβερ μεχρι platinum 1 (μην πω diamond 3-4 και ειμαι υπερβολικος) ολο εχουν τα ιδια skills και ελαχιστη ελαχιστη διαφορα στα mechanics...αυτο που κανει καποιους να ανεβαινουν ειναι οτι παιζουν συνεχεια η ειναι τυχεροι η δεν tiltαρουν ευκολα και ετσι δεν χαλανε τα παιχνιδια τους η ξερουν να μην παιζουν yolo παω μονος και οτι γινει...διαφορα σε εμπειρια και skills και mechanics σχεδον καμια!

• Like 1
Δημοσ.

εδω γελαει ο κοσμος...Απο ψηλα σιλβερ μεχρι platinum 1 (μην πω diamond 3-4 και ειμαι υπερβολικος) ολο εχουν τα ιδια skills και ελαχιστη ελαχιστη διαφορα στα mechanics...αυτο που κανει καποιους να ανεβαινουν ειναι οτι παιζουν συνεχεια η ειναι τυχεροι η δεν tiltαρουν ευκολα και ετσι δεν χαλανε τα παιχνιδια τους η ξερουν να μην παιζουν yolo παω μονος και οτι γινει...διαφορα σε εμπειρια και skills και mechanics σχεδον καμια!

βαλε και το d5 μεσα σε αυτους

• Like 1
Δημοσ.

Νταξει, το παραξηλωσες. Εδω silver με gold 1-2 εχει διαφορα και δεν εχει με platinum νομιζεις? Μπαινω με account φιλων μου συνεχεια για να τους βγαλω απο silver / gold / plat, καθολου ιδιο skill δεν εχουν. Silver εως gold 3 ουτε τα βασικα δεν ξερουν, τι συγκρινουμε τωρα. Gold 1 με Plat 3 ισως να εχουν περιπου τα ιδια mechanics, αλλα στο gold δεν εχουν ιδεα ουτε περι positioning ουτε περι build ουτε περι objectives. 

Δημοσ.

Νομιζω οτι απλα εννοουσε οτι μεχρι D 4-3 ειναι ενας αχταρμας απο κακουλιδες.

Κατι που ειναι αληθεια.

ε δεν είναι αλήθεια άμα νομίζεις ότι σ

Σιλβερ και πλατ παίζουν το ίδιο τότε δεν έχεις παίξει και στα 2 για να καταλάβεις.. Χάος τους χωριζει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...