vrwmiaris Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Ψοφος σε όλους τους retard, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nautilus13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Ψοφος σε όλους τους retard, Hayate εσυ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Hayate εσυ; Αν ήταν θα φώναζε "καρκίνοοοοο"...είναι πιο light έκδοση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 kennen adc οι fnatic vs Cloud 9...μας κοροιδευουν ρε φιλε...παει το solo Q για κανα 2μηνο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 kennen adc οι fnatic vs Cloud 9...μας κοροιδευουν ρε φιλε...παει το solo Q για κανα 2μηνο! εγώ παίζω απο s2 kennen adc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 εγώ παίζω απο s2 kennen adc 2-0 στο 7:30 ο rekkles και πρωτο ιτεμ btrk! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 2-0 στο 7:30 ο rekkles και πρωτο ιτεμ btrk! yeap,αλλά έβγαλε δεύτερο runans.Εγώ προτειμούσα ie η phantom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 rip solo Q. Τους εξαφάνισαν απλά.., Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 8-2 εν τελει τελειωσα και με εβαλε gold 1 απο d5. KappaΕχει να πεσει τρελο λουσιμο απο σημερα στα botlanes με adc kennen και sup shen. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 το supp shen δεν ξερω αν το εχεις παιξει η σου εχει τυχει αλλα επειδη τον επαιζα πολυ στο top τον δοκιμασα supp και ειναι τρομερα καλος!απλα χρειαζεσαι και ενα αρκετα εξυπνο adc για να ξερει ποτε να χωνεται και ποτε οχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 το supp shen δεν ξερω αν το εχεις παιξει η σου εχει τυχει αλλα επειδη τον επαιζα πολυ στο top τον δοκιμασα supp και ειναι τρομερα καλος!απλα χρειαζεσαι και ενα αρκετα εξυπνο adc για να ξερει ποτε να χωνεται και ποτε οχι... Κεγω εχω παιξει και adc kennen και sup shen αλλα οχι πρωτη φορα σε ranked.Μετα απο practice. Το θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι θα το pickaroun πρωτη φορα σε ranked και για αυτο θα λουσουνε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 καλα αυτα ειναι τραγικα ακομα και αν ειναι supp soraka... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Και πάνω που έγραφα κράξιμο που άφησαν ανοιχτό το δίδυμο tahm+jinx....oh boy dat comeback 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Αυτο ξαναπες το...μην μιλησουμε για τον Huni που οχι μονο δεν παιρνει zhonyas δεν παταει και την ulti σε 1vs1 με zed γτ σου λεει μωρε εεε τρεις εντεκα τρεις δωδεκα τρεις δεκαπεντε και εντεκα?600dmg ποση ζωη εχω?650 οοοο και περισευει -.- 60 δευτερολεπτα νεκρος.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Αυτο ξαναπες το...μην μιλησουμε για τον Huni που οχι μονο δεν παιρνει zhonyas δεν παταει και την ulti σε 1vs1 με zed γτ σου λεει μωρε εεε τρεις εντεκα τρεις δωδεκα τρεις δεκαπεντε και εντεκα?600dmg ποση ζωη εχω?650 οοοο και περισευει -.- 60 δευτερολεπτα νεκρος.. Πήγε να το πετάξει στα σκουπίδια οπως και σε μια αλλη φάση ο φεμπ στο 2 τοπ turret που μπηκε μέσα σε 3 άτομα. btw οι c9 άφησαν την jinx του Αν ανοιχτή. Για να δούμε αν θα τους βγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις