jim777 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Η kavlista του imp εφυγε 1 Q απο τον mordekaiser..... Στα 2 τελευταία fights που χάσαν και στο δράκο και έξω από το mid inhib tower μόνος του τα έχασε παίζοντας melee kalista vs darius. Ό,τι χειρότερο έχω δει ever σε τέτοιο level. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 11 Νοεμβρη τελειωνει η σεζον 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Division markers.Περιμένω την νέα σεζόν να μου γράφουν όλοι "stupid boosted d5" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Division markers.Περιμένω την νέα σεζόν να μου γράφουν όλοι "stupid boosted d5" προλαβαινεις να πεσεις plat ps: για τα d5 λενε "the ebay is real" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Έχω θα πέσω γκολντ.. Έτσι για να καταστρέψω όσα περισσότερα γκειμ μπορώ... Πιστεύω θα τα καταφέρω αε έναν μήνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 2/2 ranked victories με 0/0/0 masteries vlad Και αναρωτιόμουν γιατί δεν τραβάει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Έχω θα πέσω γκολντ.. Έτσι για να καταστρέψω όσα περισσότερα γκειμ μπορώ... Πιστεύω θα τα καταφέρω αε έναν μήνα καλητερα bronze και εγω θα το παω απο gold 1 => bronze 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/en/#match-details/EUN1/1258740100/29404672 τι να παίξω με αυτούς μωρέ.χάνω τόσο πολύ που αισθάνομαι πραγματικά άχρηστος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξερω πως πηγε το game αλλα δεν χρειαζεσαι διπλο lifesteal item Ηθελες κι αλλο mr , οχι οτι απο αυτο εχασες το game , just saying 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξερω πως πηγε το game αλλα δεν χρειαζεσαι διπλο lifesteal item Ηθελες κι αλλο mr , οχι οτι απο αυτο εχασες το game , just saying μέχρι το 40 δεν είχε κανείς τους armor και είχα διπλό lifesteal για να κάνω kite τον ekko-draven.To είχαμε το game μέχρι που σε κάποια στιγμή είχαμε baron πάμε για siege και ο fizz κάνει dive.ε μετά εποιασαν και εμένα και gg wp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δεν ειπα για armor pen , για mr ειπα μιας και εχεις 2 full ap απεναντι και τον Jax με mixed damage Kite δεν κανεις με το lifesteal tho Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Εχω παιξει 4 στο συνολο ranked,ποσο ακομα πρεπει να παιξω για να με βαλει σε division?10? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 10 συνολο yep 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δεν ειπα για armor pen , για mr ειπα μιας και εχεις 2 full ap απεναντι και τον Jax με mixed damage Kite δεν κανεις με το lifesteal tho kite δεν κανεις γενικώς ekko και jax .Γενικώς και πολύ προσπαθήσαμε με αυτόν τον fizz για mid laner Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις