p_under Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Κάνε χάρη στον εαυτό σου (και σε όποιον έχει κάθε λίγο τέτοιες ανησυχίες εδώ μέσα), και trust me on that. Όλοι οι Champions ΚΑΛΟΙ είναι. Τα κριτήρια της επιλογής των Pick σου έχουν να κάνουν: 1) Με το TEAM σου (και ότι συνεπάγεται - τι λείπει, τι έχει synergy). 2) Με εσένα σαν παίχτη (και ότι συνεπάγεται - νεύρα, skills, playstyle). 3) Με το αν σου αρέσει/ταιριάζει αυτός ο champion (γιατί έχει στοιχεία "παιχνιδιού" το League of Legends, και δεν λέει να κάνεις τα πάντα με το ζόρι - όπως π.χ εγώ με το ζόρι συνεργάζομαι για το greater good) Κανείς δε πρέπει να σου απαντάει τέτοιου είδους ερωτήσεις, και imho, αναμφίβολα κανένας Έλληνας.. που το μόνο πράγμα που κάνει είναι να κλέγεται, και το συνώνυμο της αποτυχίας του είναι το "OP". Από την καρδιά μου στο λέω, φύγε από τα Ελληνικά Forums, παίξε το παιχνίδι, βρες τι σου ταιριάζει, γνώρισε κόσμο, κάντον invite, παίξτε μαζί με ts/vent/skype και ο ήλιος θα γίνει πιο λαμπερός. P.S: Τελευταία συμβουλή.. μην αγοράζεις champions μέσω του RP currency, αν δεν έχεις πλούσιο πατέρα. RP = Skins, και τα skins όχι για τίποτα άλλο.. για τη φουκαριάρα τη μάνα του B. Beck. Λοιπόν, το γεγονός ότι παίζεις σε άλλο server δεν σε κάνει πιο skilled summoner ούτε πιο καλό παίκτη γενικότερα. Δεν θέλω να φανώ προσβλητικός αλλά οι γενικές απόψεις σου είναι πολύ προσβλητικές για εμάς του κοινούς ΕΛΛΗΝΕΣ online gamers. Για εξηγησέ μου τεκμηριωμένα γτ να σταματήσω να διαβάζω τα Ελληνικά φόρουμ με θεματολογία LoL και γτ να αλλάξω server και αν έχεις δίκιο θα το κάνω αμέσως. Φιλικά Πάνος.
kuzko21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Σε ranked χωραει jungle και solo top υπαρχει καποιος αγραφος κανονας και καλα , με το ποιοι πανε top mid Και down? ενταξει Mid καταλαβαινω , στελνεις ενα μαγο , ενα carry Κλπ...αλλα οι αλλες δυο θεσεις ιδιες ειναι , το xp /2 μοιραζεται οποτε γιατι τοπ και οχι down ξερωγω;
koularasss Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=uTjTXjcOaaM&feature=fvwrel
Atallos1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 υπαρχει καποιος αγραφος κανονας και καλα , με το ποιοι πανε top mid Και down? ενταξει Mid καταλαβαινω , στελνεις ενα μαγο , ενα carry Κλπ...αλλα οι αλλες δυο θεσεις ιδιες ειναι , το xp /2 μοιραζεται οποτε γιατι τοπ και οχι down ξερωγω; To τωρινο meta ειναι μεση να πηγαινουν AP Champions Bottom πανε AD Carry με support Top μπορει να παει οτιδηποτε απο Bruiser μεχρι 2ο Tanky AP Και ενας jungle
mpasketpro Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Για καλα games add bloodkiller11 στο EU West:) γυρω στα 350 wins ειμαι
Zahariel Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Eνας γραμμενος κανονας γενικα, το κατω lane εχει το δρακο κοντα, οποτε θες οσο το δυνατο περισσοτερα ατομα εκει κοντα
zeniath Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Κανείς δε πρέπει να σου απαντάει τέτοιου είδους ερωτήσεις, και imho, αναμφίβολα κανένας Έλληνας.. που το μόνο πράγμα που κάνει είναι να κλέγεται, και το συνώνυμο της αποτυχίας του είναι το "OP". Από την καρδιά μου στο λέω, φύγε από τα Ελληνικά Forums, παίξε το παιχνίδι, βρες τι σου ταιριάζει, γνώρισε κόσμο, κάντον invite, παίξτε μαζί με ts/vent/skype και ο ήλιος θα γίνει πιο λαμπερός. Από την στιγμή που η άποψή σου, είναι Έλληνα gamer αυτόματα δεν αυτοακυρώνεσαι? :phisociraptor: Μάθαμε τώρα "οι Έλληνες είναι GTP", fyi όλες οι εθνικότητες λένε τα ίδια για τους δικούς τους γιατί απλά με αυτούς παίζουν περισσότερo. Πήγαινε εσύ σε αλβανικά φόρουμς τότε και μίλα για το LoL και παράτα μας εμάς στην μιζέρια μας.
Myro Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Θεωρώ ότι όλες συμβουλές που έδωσε το κορίτσι στο νέο παίκτη είναι σωστές. Όσον αφορά στη γενική της κρίση για την ελληνική κοινότητα του lol, αυτή δεν διαψεύδεται με προσωπικές επιθέσεις από αυτόκλητους τιμητές. Έχουμε ως κοινότητα κάποιο άξιο λόγου forum, utube channel, νίκες σε διεθνή τουρνουά; Όταν τα φτιάξουμε και τα στηρίξουμε θα μπορέσουμε να συζητάμε πιο σοβαρά.
Atallos1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Θεωρώ ότι όλες συμβουλές που έδωσε το κορίτσι στο νέο παίκτη είναι σωστές. Όσον αφορά στη γενική της κρίση για την ελληνική κοινότητα του lol, αυτή δεν διαψεύδεται με προσωπικές επιθέσεις από αυτόκλητους τιμητές. Έχουμε ως κοινότητα κάποιο άξιο λόγου forum, utube channel, νίκες σε διεθνή τουρνουά; Όταν τα φτιάξουμε και τα στηρίξουμε θα μπορέσουμε να συζητάμε πιο σοβαρά. Forums υπαρχουν διαφορα youtube channels δεν βλεπω την χρησιμοτητα,υπαρχουν πολλα Νικες σε τουρνουα δεν μπορουμε να εχουμε καθως τα esports στην Ελλαδα δεν ειναι διαδομενα Δεν ειμαστε Κορεα που αυτοκτονουν πανω στα pc ουτε USA Τωρα θα μου πεις οτι χωρες σαν την Πολωνια εχουν αξιοπρεπεστατες ομαδες Απλα δεν υπαρχει οργανωση Δεν μπορουμε να μιλησουμε σοβαρα γιατι δεν υπαρχουν οι βασεις,αυτο δεν σημαινει οτι καθε ελληνας gamer δεν εχει ιδεα για το παιχνιδι η για καθε παιχνιδι
Myro Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Θα μιλήσω πιο αναλυτικά προς αποφυγή παρεξηγήσεων: Ακόμη και ο εντελώς άσχετος με το lol αντιλαμβάνεται με την κοινή λογική πως δεν μπορεί παρά να υπάρχουν τόσο άριστοι όσο και άχρηστοι παίκτες Έλληνες, Αλβανοί, Αμερικανοί κτλ. Το γενικότερο επίπεδο της κοινότητας κρίνεται όμως από τη συνολική της δραστηριότητα. Αξιόλογες προσπάθειες υπήρξαν και υπάρχουν στην Ελλάδα, μάλλον μεμονωμένες. Από video που δημοσίευε παλαιότερα ένας Insomniac έμαθα χρήσιμα πράγματα για το παιχνίδι, θα μου άρεσε να έβλεπα περισσότερα. Forum επισκέφτηκα, δεν είδα αρκετή κίνηση. Όταν οι καλύτεροι από εμάς αποφασίσουν να οργανωθούν περισσότερο και να συνεργαστούν δημιουργικά θα έχουμε και δυνατότερες ομάδες, έστω κι αν δε γίνουμε ποτέ Κορέα. Μακάρι να ήμουν καλύτερος παίκτης με περισσότερο ελεύθερο χρόνο ώστε να μπορούσα να βοηθήσω με πράξεις αντί για θεωρία.
Tmark Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Το ότι μερικοι το έχουν κάνει επιστήμη και κυριολεκτικά δεν κάνουν τίποτα άλλο στην μίζερη ζώη τους, δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι δεν έχουμε άποψη ή είμαστε newbs ή ότι πρέπει να κάνουμε transfer US για λίγο παραπάνω challenge. Στην τελική ένα παιχνίδι είναι και τα παιχνίδια έχουν σκοπο να μας διασκεδάζουν στον ελεύθερο χρόνο μας, και όχι να γίνονται ένα με την ζώη μας. Χίλιες φορές το casual gaming από το pro gaming, πόσο μάλλον από το δήθεν pro gaming(βλέπε koritsi_gia_pc).
Atallos1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Το οτι οι professional gamers βγαζουν λεφτα (και μαλιστα χοντρα) απο το χομπυ τους δεν νομιζω οτι ειναι κακο ουτε κανει την ζωη τους μιζερη Πολλοι θα ηθελαν νομιζω να παιζουν και να πληρωνονται κιολας Απο το streaming και μονο οι "διασημοι" gamers οχι μονο του LoL αλλα και γενικα βγαζουν πολυ καλα λεφτα χωρια τα βραβεια απο tourneys κτλ Η δικη μας αποψη ως λαος θα ελεγα οτι ειναι τα παιχνιδια ειναι μονο για να περναμε καλα Σε αλλες χωρες ομως δεν το βλεπουν καθολου ετσι,για αυτο υπαρχουν και πολυ καλυτερες ομαδες αλλα και πιο πολλες σε αριθμο Σωστο η λαθος δεν εχει σημασια
Tmark Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Άρα η ερώτηση είναι η εξής: Θα μας άρεσε πιο πολύ πχ το LoL σαν ένα καθημερινό επάγγελμα με ότι συνεπάγεται αυτό(πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα) ή μας άρεσει πιο πολύ τώρα σαν ένα διασκεδιστικό παιχνίδι που το ευχαριστιέσαι χώρις άγχος-πίεση κλπ? Γιατί θα ξέρεις πολύ καλα το stress που περνάνε αυτά τα άτομα στο εξωτερικό στα διάφορα tourneys etc.
Myro Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Όχι, αυτή δεν είναι ερώτηση. Επαγγελματίες μπορούν να γίνουν όσοι από τους καλύτερους ενδιαφέρονται. Για τους υπόλοιπους όπως εγώ, το παιχνίδι γίνεται ακόμη πιο διασκεδαστικό όταν τους παρακολουθώ και μαθαίνω από αυτούς. Κι αν βρίσκονται μεταξύ τους ορισμένοι Έλληνες τόσο το καλύτερο.
grouspen Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 πριν απο ένα μήνα ξεκίνησα Morde. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι το char που δεν χανεί το σολο τοπ λανε με τπτ. Φαρμαρει πανευκολα και σε όλα τα γαμε βρίσκομαι να είμαι 70-150 creeps μπροστά από το αντίστοιχο σολο τοπ των αντιπάλων και κανει και το καλύτερο harass. mordekaiser es numero uno. HUEHUEHUEHUE
Προτεινόμενες αναρτήσεις