Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λολ ποσα ποιντς;

17 :D

και μετά άλλο ένα -17 xD.Εχετε ακουσει για lee sin που το παιζουν προ προσπαθουν να κανουν plays και δεν κανουν τιποτα? Ε κοιτα να δεις τι μου ετυχε....Επισης επειδη ειχε 3 κιλλ στο 10 ειπε να παρει last whisper το παιδι.Ασχετο που δεν ηξερε να κανει smite και του εκλεψε τον μπαρον ο braum....

• Like 1
Δημοσ.

χαχα κλαιω...τελικο απο gold v μεχρι diamond v ολα ειναι ιδια ρε φιλε...

Συμπεριφορά ναι.Αλλα καμία σχέση τα teamight-skills-objectives.Μην τα χέσουμε όλα :P.Αλλά ναι παντού βρίσκεις τον περιστασιακό βλάκα που τα failarei ολα

Δημοσ.

17 :D

και μετά άλλο ένα -17 xD.Εχετε ακουσει για lee sin που το παιζουν προ προσπαθουν να κανουν plays και δεν κανουν τιποτα? Ε κοιτα να δεις τι μου ετυχε....Επισης επειδη ειχε 3 κιλλ στο 10 ειπε να παρει last whisper το παιδι.Ασχετο που δεν ηξερε να κανει smite και του εκλεψε τον μπαρον ο braum....

Χαχαχα diamond v stories :P ευτυχως που το challenger δεν εχει V δηλαδη.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Annie με όνομα kolopipo.Κάτι μου θυμίζει κάτι μου θυμίζει...0/3 σε 7 λεπτα.Τοπ που ήθελε support ειχε 120 μινιον λιγότερα στο 20 ?!?! (πώς? :D).I'm trully blessed to belong in this league

incoming 2nd game

irelia 0/9/3 σε 22 λεπτα,με 0 wards (κυριολεκτικά) βαλμένα

Επεξ/σία από Sakiz105
  • Like 1
Δημοσ.

ello hell αυτο το diamond!

χαχαχαχα

για αυτο μονο Νορμαλ αδερφια κ premade με οσο το δυνατον περισοτερο κοσμο!

ε μετα έπαιξα εγώ σε ένα χάλια αν και τα άλλα lane τα πήγαν εξίσου χάλια,και μετά χάσαμε ένα λόγο premade diving (συγχρονισμένη κατάδυση xD)

• Like 1
Δημοσ.

πολυ bronze θυμιζει αυτο

D5 ειναι πολύ boosted.Και φθηνό να αγοράσεις account

BEHOLD

http://eune.op.gg/summoner/userName=goldena9 

(το replay me ton cho) .Εγώ ήμουν ο cho,ένας φίλος μου ήταν ο blitz.Πεθάναμε στα γέλια νικήσαμε κιόλας xD

-Δυστηχώς δεν το είχα απτό 1ο λεπτό για να γελάσετε,αλλά έχει αρκετό trolling μέχρι το 11-13 (ξεκινάει απτό 5).o yi έλληνας έριχνες χριστοπαναγίες και ελεγε θα μας κάνει και report :D

• Like 1
Δημοσ.

Πόσο μ'αρέσει αυτό το elo ... 

Κλασικά , flame στο support ότι δεν βάζει wards (45) όταν πάνε βόλτα στην αντίπαλη ζούγλα και πεθαίνουν μόνοι τους (5-6 φορές)...

post-193349-0-53961200-1443529271_thumb.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...