Sakiz105 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) http://forum.lol.garena.com/showthread.php?71306-Bugsplat-and-Game-Crashes-Possible-Solutions έλενξε για όλα αυτά.Συνήθως απότι έχω συναντήσει σε μερικούς,ήταν η είχαν εξωτερικά προγράμματα (skins και άλλα που δεν θα ονομάσω) η δεν είχαν κάποιο πρόγραμμα που χρειάζεται (framework 3.5-4,adobe air,directx κτλ) 98lp.Never lucky :/ Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2015 από Sakiz105 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) 2 scripters που επαιξα τώρα πρόσφατα (και νίκησα LOL ,αν και ο ένας που τον είχα στο lane ειχε +40 φαρμ και 2-1 κιλς) http://eune.op.gg/summoner/userName=Bruce%20Lee http://eune.op.gg/summoner/userName=Sir%20Husajn edit: Σας χρωστουσα ενα Game με ezreal ranked http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/en/#match-details/EUN1/1249575073/29404672 promos για diamond τωρα.Για να δούμε Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2015 από Sakiz105 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Έπαιξα για πρώτη φορά Shen και τον βρήκα πολύ διασκεδαστικό. Και αν και δεν το περίμενα κάνει και αρκετά καλό damage με Sunfire + Wit's End. Μάλιστα στο ένα έκανα carry μία ομάδα από shitterάδες συμπεριλαμβανομένου μιας jungle Vayne Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 ειναι πολυ σπασμενος ο shen και δεν τον counterαρεις και ευκολα μπορει να καθεται να φαρμαρει ανενοχλητος ολη την ωρα και να μην χανεις minion...ενα πραγμα χρειαζεσαι μονο!το χαρτη σε 2η οθονη ανοιχτο και να νιωθεις απειρα το ποτε και που θα κανεις tp γτ αν περιμενεις απο συμπαιχτες ζητω που καηκαμε και ειναι βεβαιο οτι θα κουβαλησεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή και μένα μου σπαγε τα τέτοια έχω βρει λύση και pickάρω Τrundle όποτε παίρνουν Shen. Ίσως έχει τύχει αλλά έχω 3/3 vs Shen με το troll Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή και μένα μου σπαγε τα τέτοια έχω βρει λύση και pickάρω Τrundle όποτε παίρνουν Shen. Ίσως έχει τύχει αλλά έχω 3/3 vs Shen με το troll εγω σε παιχτες σαν τον shen παω swain (όπως βασικά σε οτιδήποτε melee ).Έχω ρίξει άπειρα άκυρα με το w σε tp/ulti 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nautilus13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μιας που ανοιξαν οι paysafe cards εχει καταφερει κανεις να αγορασει RP?Απο χθες λενε οτι ρουφανε τα ευρωπουλα αλλα απο RP...τζιφος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Υπήρχε πρόβλημα με το πειπαλ. Το είχαν και με θαυμαστικό μέσα στο παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Και να μην τα δωσει αμεσως τα RP, δεν υπαρχει περιπτωση να μην λυθει το θεμα.Με ενα support ticket εχεις καθαρισει.Το paypal ασχετο αλλα οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nautilus13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Επικαλεστές, Γνωρίζουμε πως υπάρχει πρόβλημα με παίκτες που προσπαθούν να εξαργυρώσουν κάρτες paysafe στο κατάστημά μας. Εργαζόμαστε για την επίλυση του προβλήματος. Θα σας ενημερώνουμε με νεότερα. -Riot Gulu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 ειναι πολυ σπασμενος ο shen και δεν τον counterαρεις και ευκολα μπορει να καθεται να φαρμαρει ανενοχλητος ολη την ωρα και να μην χανεις minion...ενα πραγμα χρειαζεσαι μονο!το χαρτη σε 2η οθονη ανοιχτο και να νιωθεις απειρα το ποτε και που θα κανεις tp γτ αν περιμενεις απο συμπαιχτες ζητω που καηκαμε και ειναι βεβαιο οτι θα κουβαλησεις! Σιγά τον σπασμένο shen μωρέ... Έχει πολύ μεγάλα cooldown και έτσι στο laning phase αν καταφέρεις και τραβήξεις λίγο παραπάνω σε χρόνο τα trades (οπότε θα αναγκάζεται να σου δίνει πίσω autos, άντε και λίγο dmg από κάνα sunfire cape), ή έχεις burst damage πολύ εύκολα τον έχεις μόνιμα σε low hp. Στο top lane 1v1 επίσης δεν τον βοηθάει το Ultimate. Φαρμάρει εύκολα γενικότερα κάτω από πολύ πίεση, αλλά τον έχεις ελεγχόμενο έτσι. Αν δεν σε πιέζει και ο άλλος jungler, party κάνεις στο Lane και ο shen περιμένει κάνα miracle-play με ult στο bot... Στα περισσότερα δε teamfight (aka later in the game) σκάει ένα combo για να μπεί μέσα (E,W,Q) και μετά για ~15δεύτερα απλά κόβει βόλτες. Αν στο διάστημα που κρατάει το taunt δεν έχει σκοτώσει η ομάδα του κάποιο enemy carry δεν έχει καταφέρει και πολλά. Μόνα του δυνατά σημεία είναι το global presense με ult/tp, το ότι μπορεί κάτω από πίεση να φαρμάρει και το engage με το Ε. Αν καταφέρεις και του χαλάσεις κάτι από αυτά (είδικά στα πρώτα 6 lvl που είναι πολύ αδύναμος) θα είναι ένα κινούμενο γιουβαρλάκι για το υπόλοιπο game. Decent champion εν τέλη αλλά όλος ο shen είναι ένα combo (με μεγάλο cd) για να ξεκινήσει plays και ένα ult, δεν χρειάζεται να είναι καν tank ή να έχει gold για να κάνει την δουλειά του, για αυτό άλλωστε πιστεύω πως σε pro games παίζει πολύ συχνά support. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 εχεις δικιο οπως τα λες αλλα ακομα και στο Bronze δεν παιζει να πιασει ο shen το taunt και να μην πεθανει καποιος...περα των 2 global spell/skill που μπορει να του δωσει αριθμητικο πλεονεκτημα εχει και το taunt και ειναι σαν να ξεκιναει η μαχη παλι με αριθμητικο πλεονεκτημα!τι αλλο να κανει?ας κανει βολτες οχι για 15 δευτερα αλλα για 1λεπτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 ^Άσε που αν πετύχεις πουθενά κάποιο απο τα carry τους με φορτωμένο το Dead Man's Plate το σολάρεις έυκολα Και με το sustain του στο lane δεν σε κάνει outtrade σχεδόν κανείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Πότε επιτέλους θα βγάλουν 1+1 rune page και εκπτώσεις σε runes? Έχω μαζέψει 50k περιμένοντας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζω στο τέλος της σιζον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις