Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επαιξα σε ενα silver 2 σημερα.Ειχα 0/4 στο τοπ και η diana (lel εγω trundle random πατησα χαχαχαχα) καταφερε να χασει το lead σε 5 λεπτα

Πως ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις dodge? Έχεις άλλους 3 έλληνες στο team,με τον εναν να γράφει συνέχεια IDC (πόσο με ενοχλεί.Είναι σαν να λέει "θέλω να χάσω") και τους άλλους δυο να τους ενοχλεί που διάλεξα blitz ενώ αυτός είχε πάρει πρώτο πικ vayne

Επεξ/σία από Sakiz105
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Πως ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις dodge? Έχεις άλλους 3 έλληνες στο team,με τον εναν να γράφει συνέχεια IDC (πόσο με ενοχλεί.Είναι σαν να λέει "θέλω να χάσω") και τους άλλους δυο να τους ενοχλεί που διάλεξα blitz ενώ αυτός είχε πάρει πρώτο πικ vayne

άλλαξε server

Πριν από λίγο καιρό μπήκα ένα ranked. Στο selection είναι ένας Platinum τυπάς που πρήζει "plz let me take Kata I carry plspls" (με το όνομα K4tarina btw) αλλά τελικά την μπανάρουν και παίρνει Azir.

Σκατοfeedάρει και κάνει τραγικές επιλογές αλλά και οι αντίπαλοι είναι τραγικοί και έτσι όταν μας έχουν καθαρίσει σχεδόν όλους και πάνε Baron οι 4 τους πάει ο κύριος Azir, τους πετυχαίνει όλους με χαμηλό ΗΡ και τους παίρνει quadra  :-(

Πουσάρουμε και τέλος καλό όλα καλά Victory.

Στο τσατ μετά το παιχνίδι ποστάρει ένα λινκ για το youtube channel του.

Μπαίνω απο περιέργεια και τι να δώ... Καρκίνος στα μάτια.

Ξέρω ότι δεν θα πρεπε να το ποστάρω αλλά κάποια πράγματα αξίζει αν τα δεις για την ανατριχίλα.

Link

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

άλλαξε server

west ειναι χειροτερα :D

daily report: Ενα ματς σημερα λογο εκλογων και λιτοτητας.Νικησα με vayne,4/0 φετος με vayne (βρηκα lucian counter yeehaa) 80 ποντοι, ενα ακομα θελω για promo.Wish me luck

Επεξ/σία από Sakiz105

Hi guys....

Ο υπολογιστης μου αγοραστηκε περσυ οποτε δεν παιζει θεμα παλαιοτητας

Λοιπον για να μπω στο ψητο κατευθειαν..

Παιζω ενα Online game γνωστο και ως LoL στους gamers, πριν κανα 2μηνο αρχιζε να μου βγαζει θεματα πετωντας μου bugsplut ( Οσοι παιζουν γνωριζουν τι εννοω ) κοινως με πεταει εκτος game και πρεπει να κανω reconnect , προσπαθησα να εφαρμοσω ολα τα "λυμενα bugs" που αναφερονται στο site της Riot ( εταιρια του παιχνιδιου ) , ακομα και τα  αυτα που αναφερονται σε διαφορα αλλα gaming φορουμς αλλα τιποτα...

Το πηγα και σε  2 διαφορετικους τεχνικους κιολας ( ο ενας εξ αυτων το γνωστο σε ολους Πλαισιο ) μηπως ειναι hardware issue  αλλα παλι τζιφος... το πλαισιο μαλιστα με συμβουλεψε να αφαιρεσω τον HDD και να κρατησω ton SSD κανωντας του φορματ ως λυση του προβληματος αλλα ματαιο...

Σε οποιο hardware και να κοιταξα δεν λειπει καποια ενημερωση ...

Πως γινεται να εχω τετοιο προβλημα και να μην μπορει να βρει την λυση κανεις?? 

δεν πιστευω οτι το προβλημα οφειλετε στα πειρατικα windows γιατι το 99% των οικιακων υπολογιστων χρησιμοποιουν τετοια.. εκτος αυτου τα συγκεκριμενα τα εχει και ενα αλλο παιδι και δεν εχει κανενα προβλημα...

online game είναι οπότε όταν σου κάνει disconect το παιχνίδι ποια είναι η ποιο λογική εξήγηση;

Πολύ πιθανόν να έχεις κάποιο πρόβλημα με την dsl σύνδεση σου.

το lag δεν ειναι απαραίτητο,ανα πάσα στιγμή μπορεί να χαθεί μια σύνδεση με κάποιον σέρβερ,δεν εξαρτάται μόνο απο την δική σου σύνδεση με τον πάροχο.

Εχεις κανει format δηλαδη και κατεβασμα του LoL απο την αρχη?
'Η format και copy τον φακελο της Riot?
Repair εχεις δοκιμασει?
Updated drivers εχεις σε gpu/keyboard/mouse/windows?
Ποια win εχεις? Και γενικα τι εχεις δοκιμασει για να το φτιαξεις?

Σου βγαζει το ΒugSplat παραθυρο ή κατι σαν και αυτο?

Εχεις κανει ΟΛΑ αυτα που περιγραφει εδω?https://support.riotgames.com/hc/en-us/articles/201761974-Bug-Splat-and-Game-Crashes

Εχεις κανει format δηλαδη και κατεβασμα του LoL απο την αρχη?

'Η format και copy τον φακελο της Riot?

Repair εχεις δοκιμασει?

Updated drivers εχεις σε gpu/keyboard/mouse/windows?

Ποια win εχεις? Και γενικα τι εχεις δοκιμασει για να το φτιαξεις?

Σου βγαζει το ΒugSplat παραθυρο ή κατι σαν και αυτο?

Εχεις κανει ΟΛΑ αυτα που περιγραφει εδω?https://support.riotgames.com/hc/en-us/articles/201761974-Bug-Splat-and-Game-Crashes

Ναι , φορματ και καθαρη εγκατασταση

repair κανω καθε φορα που πεταει bugsplut και καθε φορα τα ιδια

εχω τα παντα updated (τουλαχιστον ετσι λενε τα προγραμματα ) 

Μου βγαζει το "bugsplat παραθυρο"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...