GeorgeHellas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 αν σκεφτεις οτι στο silver εχουν κανα 100αρια μινιον στο 20-22~ τοτε ναι θες 40 λεπτα farming.Καλιστα απεναντι σε tanks ειναι κακο pick.jinx ειναι οτι πιο all around και φυσικα και ο ezreal οχι blue build.με trinity-bloodthirster και last whisper πας plat ανετα.Απλα ειναι λιγο πιο high skill και πρεπει να πετυχαινεις τα q-r 125 creeps κατά μέσο όρο στο σιλβερ στα είκοσι λεπτά τη στιγμή που όλα τα άλλα μεγαλύτερα divisions ( gold - challenger ) ειναι στα 140-150.. Μην τα υποτιμάτε τα σιλβερακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Στο μπρονζ δεν εχει φαρμ μονο ξυλο, το καλυτερο ελο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Στο μπρονζ δεν εχει φαρμ μονο ξυλο, το καλυτερο ελο Φίλε με πεθαίνει η λατρεία και ο θαυμασμός σου για το bronze μα το θεό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Φίλε με πεθαίνει η λατρεία και ο θαυμασμός σου για το bronze μα το θεό δεν μπορεις να φανταστεις τη γελιο εχει αυτος ο βουρκος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε Σάκης ξαναλέω χωρίς να παίζω adc δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο pickαρουν Ezreal μα το θεό. Μιλάμε για μηδενικό dmg, είσαι η χαρά του enemy adc. 2 φορές έχω πετύχει την τελευταία εβδομάδα τον qtpie (που δε νομίζω να χάνει τα q-r του..) με ez, στο ένα είχε enemy vayne και στο άλλο trist. Ε πήρε το lane και μόλις βγάλει 3-4ο item το άλλο adc πιάνεις απλά χώρο, σε στέλνει 2χιτο και εσύ απλά κάνεις καλό harass και δε ψοφάς. Μπράβο και? ενα turret pushing δεν εχει.Μια φορα να μην ειμαι πρωτος σε damage στο τημ δεν εγινε οσο επαιρνα ez.Το προβλημα ειναι κυριως οτι οσοι πανε muramana χανουν το spike του εζ στο 25.Ασε που οσοι παιζουν εζ ξεχνανε να κανουν aa.Αρα χανουν ολο το advantage τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
titanforce Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω προσωπικα που ειμαι silver 2 εχω καμια 130αρια creeps στο 20. Παλιοτερα φαρμαρα περισσοτερο, ειχαν τυχει και φορες με 170. Οποτε ξεκιναω με Εζρεαλ- vayne- kalista και βλεπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 ενα turret pushing δεν εχει.Μια φορα να μην ειμαι πρωτος σε damage στο τημ δεν εγινε οσο επαιρνα ez.Το προβλημα ειναι κυριως οτι οσοι πανε muramana χανουν το spike του εζ στο 25.Ασε που οσοι παιζουν εζ ξεχνανε να κανουν aa.Αρα χανουν ολο το advantage τους To σάπιο dmg του harass είναι αυτό κυρίως όμως. Δεν έχεις burst αν δεν έχεις καλό assasin στην ομάδα να εκμεταλλευτεί το δικό σου harass πάτε και οι 5 άκλαυτοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 εκτος αν παιζεις crit οπως εγω τοτε δεν υπαρχει θεμα late game. (αν και ηταν normal επιτηδες το τραβηξα πισω να δω ποσο κοβω στον mao) http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/en/#match-details/EUN1/1247134158/29404672 Βλέπω κάποιος το έκανε record στο op.gg ( http://eune.op.gg/summoner/userName=sakiz105) οπότε αν θέλεται να δείτε 4vs5 match αλλα τρολλ εντελως δειτε το (azir was never an emperor pigeon either way) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 87% winrate με blitz δάσκαλε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
titanforce Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια πρωτο game ezreal 11/1 αλλα πολυ κακη ομαδα, εχασα. Sakiz105 build order? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια πρωτο game ezreal 11/1 αλλα πολυ κακη ομαδα, εχασα. Sakiz105 build order? Προσωπικά πάω dorans-boots+sheen- trinity-vampiric-boots level 2-bloodthirster-lastwhisper-phantom - ie .Δεν μου ταιριάζει το poke with q στυλ ειμαι adc αρα θελω as-crit-damage για να κανω autoattacks 87% winrate με blitz δάσκαλε.. τα 3 loses ειναι λογο afk :/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
titanforce Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Προσωπικά πάω dorans-boots+sheen- trinity-vampiric-boots level 2-bloodthirster-lastwhisper-phantom - ie .Δεν μου ταιριάζει το poke with q στυλ ειμαι adc αρα θελω as-crit-damage για να κανω autoattacks τα 3 loses ειναι λογο afk :/ μαλιστα, νομιζω ετσι buildara.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 κατι παιχνιδια στον βουρκο, τα adc απο 60 cs στο 20 μονο ξυλο παιζανε κατω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 κατι παιχνιδια στον βουρκο, τα adc απο 60 cs στο 20 μονο ξυλο παιζανε κατω btw σοβαρα πως θα καταφερεις να μεινεις εκει κατω (δε μπορεις να κερδιζεις, να πηγαινεις προμο και να βγαινεις γιατι θα ανεβει το mmr σου και θα παιζεις στο elo σου ενω εισαι bronze.) Πρεπει να εχεις τρελα αρνητικο win/lose ratio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 btw σοβαρα πως θα καταφερεις να μεινεις εκει κατω (δε μπορεις να κερδιζεις, να πηγαινεις προμο και να βγαινεις γιατι θα ανεβει το mmr σου και θα παιζεις στο elo σου ενω εισαι bronze.) Πρεπει να εχεις τρελα αρνητικο win/lose ratio εκανα πολλα loses μαζεμενα , εγινε αρνητικο το mmr και τωρα δεν υπαρχει επιστροφη.Φαντασου με victory δινει 9-14lp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις