Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

O Lucian είναι αχώνευτος απ τα μούτρα ρε φίλε, για ποιό λόγο να παίξεις το νέγρο?

Πρωτα απ' ολα δεν ειμαι ρατσιστης.

Ρωταω αν αξιζει ακομα.

Δημοσ.

Πρωτα απ' ολα δεν ειμαι ρατσιστης.

Ρωταω αν αξιζει ακομα.

Προφανώς κάνω πλάκα για το νέγρος ρε φίλε..

Lebron τον λένε παντού εμένα βρήκες? :P

Όπως σου λέει και ο Αλέξανδρος από κάτω παίξε Corki, Tristana, Kalista εφ όσον ρώτησες να σου πούμε.

Εμένα πχ όταν δε μου δίνουν top/jungle βέβαια παίζω Jinx γιατί μου φαίνεται κάπως πιο safe και μ αρέσει, αλλά εσύ ρώτησες ποια είναι λίγο καλύτερα picks.

Και σου είπα και Kog μιας και τα game στα low elo διαρκούν έναν αιώνα συνήθως..

καλα δεν το λεει ρατσιστικα ο ανθρωπος...απλα λεει οτι γτ να τον παιξεις αφου υπαρχουν τοσα αλλα καλυτερα pick?

corki,trist,vayne,jinx,kalista 

Η Vayne imo και χωρίς να παίζω adc θα πρεπε να ναι κλειδωμένη από Diamond και κάτω, όπως και 4-5 ακόμα champs ;)

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς κάνω πλάκα για το νέγρος ρε φίλε..

Lebron τον λένε παντού εμένα βρήκες? :P

Όπως σου λέει και ο Αλέξανδρος από κάτω παίξε Corki, Tristana, Kalista εφ όσον ρώτησες να σου πούμε.

Εμένα πχ όταν δε μου δίνουν top/jungle βέβαια παίζω Jinx γιατί μου φαίνεται κάπως πιο safe και μ αρέσει, αλλά εσύ ρώτησες ποια είναι λίγο καλύτερα picks.

Και σου είπα και Kog μιας και τα game στα low elo διαρκούν έναν αιώνα συνήθως..

Η Vayne imo και χωρίς να παίζω adc θα πρεπε να ναι κλειδωμένη από Diamond και κάτω, όπως και 4-5 ακόμα champs ;)

Χαχα λαθος μου :ρ. Οποτε καταληγουμε vayne-kog?
Δημοσ.

Χαχα λαθος μου :ρ. Οποτε καταληγουμε vayne-kog?

Όχι :P

Ο kog πρέπει να feedαριστείς ή να φαρμάρεις 40 λεπτά σα σκύλος, θέλει items δηλαδή και η Vayne είπα παραπάνω τη γνώμη μου..

Καταλήγεις σ αυτά που σου πε ο Αλέξανδρος, Corki, Τristana και Kalista.

Δημοσ.

αν σκεφτεις οτι στο silver εχουν κανα 100αρια μινιον στο 20-22~ τοτε ναι θες 40 λεπτα farming.Καλιστα απεναντι σε tanks ειναι κακο pick.jinx ειναι οτι πιο all around και φυσικα και ο ezreal οχι blue build.με trinity-bloodthirster και last whisper πας plat ανετα.Απλα ειναι λιγο πιο high skill και πρεπει να πετυχαινεις τα q-r

Δημοσ.

Ρε Σάκης ξαναλέω χωρίς να παίζω adc δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο pickαρουν Ezreal μα το θεό.

Μιλάμε για μηδενικό dmg, είσαι η χαρά του enemy adc. 

2 φορές έχω πετύχει την τελευταία εβδομάδα τον qtpie (που δε νομίζω να χάνει τα q-r του..) με ez, στο ένα είχε enemy vayne και στο άλλο trist. Ε πήρε το lane και μόλις βγάλει 3-4ο item το άλλο adc πιάνεις απλά χώρο, σε στέλνει 2χιτο και εσύ απλά κάνεις καλό harass και δε ψοφάς. Μπράβο και? 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...