Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποια θεωρεις καλυτερα ap carries?

κουβεντα να γινεται δλδ....

Θα σου πω αυτα που παιζονται πιο πολυ

Cassiopeia (Ισως ο πιο fotm champion)

Ryze (Ryze παιζουν πολυ τελευταια)

Sion

Kassadin

Leblanc

Τωρα αν θες κατι αλλο μπορεις να παιξεις

Vladimir (Μετα το τελευταιο patch ειναι autoban...)

Anivia (Δυσκολος chanpion και blue buff dependant)

Galio (Anti-Ap,σχεδον ακατορθωτο να χασεις το lane σου )

Kennen (Προσωπικα δεν μ'άρεσει αλλα ειναι οκ )

Xerath

Twisted Fate

Gragas (Δυσκολος και αυτος )

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

kassadin,sion τους εχω παιξει , αλλα δε μου αρεσαν , μαλλον γιατι δεν τους νιωθω καθολου.

ryze πρεπει να ειναι πολυ καλος αλλα δεν τον ξερω...δυο φορες τον εχω παιξει και τον εχω και Unlocked και ειναι απο αυτους που με δυσκολευουν πολυ με την ahri.

vladimir οντως ισχυει , ειναι μεγαλος πονος οταν τον εχεις απενταντι στο lane παροτι εχει χαζη ulti για μενα...

επισης , ο ezreal;

ap η ad build up; δε ξερω, νομιζω οτι θελω να τον ανοιξω καποια στιγμη , δεν τον εχω παιξει ποτε βεβαια.

Δημοσ.

τον ez τον κανεις λιγο και απο τα 2 γτ στα early lvls ειναι πολυ καλος ετσι,αλλα σε teamfight ειναι αυτος που πεφτει πρωτος αν ειναι και στα 2.

Δημοσ.

Eγω στον εζ βγαζω και απ αμα λαχει γιατι πολλες φορες οι αντιπαλοι ειδικα σε νορμαλ δε ξερουν τι θα πει magic resist.Πχ τα αντικειμενα της εικονας .

post-192166-0-00036700-1328208608_thumb.jpg

Δημοσ.

Η περιπτωση του Ezreal ειναι οπως και της Ahri,καλος μεχρι ενα σημειο αλλα υπαρχουν καλυτερα carries

Ο Ezreal χωραει μονο σε poke comps

Με τα ιδια items,cs και lvls καποιο αλλο carry θα βγαλει πιο πολυ dps

Εαν τωρα παρει καποιος Ez θα παει AD με τα κλασσικα AD Items

Μπορει να αρχισει με Trinity Force βεβαια η να φτιαξει καποιο OnHit Build

AP Ez μονο σε κανα troll game να περασει η ωρα

@nrkmaiden Αδερφε μην το ξαναφτιαξεις το build αυτο ειναι απλα κακο...

Warmogs και Manamune δεν παιρνεις ποτε

Αν θες hybrid θα φτιαξεις πρωτα Sheen που αργοτερα θα το κανεις Trinity Force,Hextech οπως σωστα εχεις παρει και μετα μπορεις να παρεις διαφορα οπως Guinsoos,Madreds,Bloodthirster κτλ

Δημοσ.

ατταλε εχω καποιες ερωτησεις για καποιοες λεξεις:

1) poke comps

2) cs

3) dps

4) troll game

και για ap kata μπορει καποιος να μου κανει ενα build γτ πεφτει οσο ευκολα κανει τα kill.

Δημοσ.

ατταλε εχω καποιες ερωτησεις για καποιοες λεξεις:

1) poke comps

2) cs

3) dps

4) troll game

και για ap kata μπορει καποιος να μου κανει ενα build γτ πεφτει οσο ευκολα κανει τα kill.

1) Poke Comps = Ομαδες και συνδυασμοι απο champions που εχουν μεγαλο range στα skills τους και σου κατεβαζουν το hp απο μακρυα

2)Creep Score = Ποσα minions (creeps) εχεις σκοτωσει

3)DPS = Damage Per Second (Ζημια ανα δευτερολεπτο)

4)Troll Game = Games οπου απλα παιζεις για την πλακα κ κανεις οτι να'ναι builds

Δημοσ.

πείτε καμία γνώμη για τη shyvana...

την έχει 495 RP και σκέφτομαι να την τσιμπήσω...

η βλακεία είναι ότι την έχω παίξει μόνο μια φορά και δεν έχω καθαρή άποψη...

γενικά πχ σε ranked game θα την παίρνατε ποτέ?

Δημοσ.

Σε ranked χωραει jungle και solo top

Jungling κανει ανετα και afk να καθεσαι που λεει ο λογος παλι θα τα καθαριζεις με ανεση τα camps

Το θεμα ειναι οτι δεν εχεις CC,πραγμα που σημαινει τα ganks χωρις το red buff ειναι δυσκολο παρα το speed που εχει η Shyvanah

Μετα σου μενει το counter-jungling,οπου σε low elo games η γενικα σε games που η ομαδα σου δεν θα νιωσει για να σε βοηθησει καλυτερα να μην το επιχειρησεις γιατι θα μεινεις πολυ πισω

Solotop προσωπικα δεν μ'αρεσει αλλα περι ορεξεως

Δημοσ.

Κάνε χάρη στον εαυτό σου (και σε όποιον έχει κάθε λίγο τέτοιες ανησυχίες εδώ μέσα), και trust me on that. Όλοι οι Champions ΚΑΛΟΙ είναι. Τα κριτήρια της επιλογής των Pick σου έχουν να κάνουν:

1) Με το TEAM σου (και ότι συνεπάγεται - τι λείπει, τι έχει synergy).

2) Με εσένα σαν παίχτη (και ότι συνεπάγεται - νεύρα, skills, playstyle).

3) Με το αν σου αρέσει/ταιριάζει αυτός ο champion (γιατί έχει στοιχεία "παιχνιδιού" το League of Legends, και δεν λέει να κάνεις τα πάντα με το ζόρι - όπως π.χ εγώ με το ζόρι συνεργάζομαι για το greater good)

Κανείς δε πρέπει να σου απαντάει τέτοιου είδους ερωτήσεις, και imho, αναμφίβολα κανένας Έλληνας.. που το μόνο πράγμα που κάνει είναι να κλέγεται, και το συνώνυμο της αποτυχίας του είναι το "OP".

Από την καρδιά μου στο λέω, φύγε από τα Ελληνικά Forums, παίξε το παιχνίδι, βρες τι σου ταιριάζει, γνώρισε κόσμο, κάντον invite, παίξτε μαζί με ts/vent/skype και ο ήλιος θα γίνει πιο λαμπερός.

P.S: Τελευταία συμβουλή.. μην αγοράζεις champions μέσω του RP currency, αν δεν έχεις πλούσιο πατέρα. RP = Skins, και τα skins όχι για τίποτα άλλο.. για τη φουκαριάρα τη μάνα του B. Beck.

Δημοσ.

Το παληκαρι ρωτησε τι ρολο περιπου βαραει η Shyvanah

Ουτε του ειπα αν ειναι καλη αντικειμενικα(ειπα προσωπικα δεν μ'αρεσει) ουτε του υπεδειξα να την αγορασει η οχι

Απλα του εδωσα μια γενικη ιδεα

Ξεκολλατε λιγο τα μυαλα σας με τους Ελληνες gamers...

Δεν ειναι ολοι για κλαμματα και δεν λενε μολις ψοφανε WTF OP!

Οποιος νομιζει οτι επειδη παιζει στον US server αυτοματα γινεται "pro" και εχει μαθει το game επειδη καποιος τον εκανε carry στα περισσοτερα games ειναι γελασμενος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...