GeorgeHellas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 έφτασα μέχρι d3.. παίζω αρκετά συχνά με μάστερ (έχω φίλο και μπαίνουμε μαζί που και που).. πραγματικά δεν φαντάζεστε τι άχρηστοι υπάρχουν.. όχι απλά από άποψη map awareness αλλά και γενικά flame κλπ... δεν λέω ότι είναι ακριβώς ίδιο με το γολντ, αλλά σε μερικά παιχνίδια που μπαίνω με g1-plat5 account είναι καλύτερα από το κανονικό μου... 2
Sakiz105 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 έφτασα μέχρι d3.. παίζω αρκετά συχνά με μάστερ (έχω φίλο και μπαίνουμε μαζί που και που).. πραγματικά δεν φαντάζεστε τι άχρηστοι υπάρχουν.. όχι απλά από άποψη map awareness αλλά και γενικά flame κλπ... δεν λέω ότι είναι ακριβώς ίδιο με το γολντ, αλλά σε μερικά παιχνίδια που μπαίνω με g1-plat5 account είναι καλύτερα από το κανονικό μου... g2 ειναι το καλυτερο elo 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 ακλαφτος θα παει ο faker...εχει πεσει αρκετα!στην κορεα αν δεν ηταν η ομαδα θα χανε πολλα 1vs1!θα μου πεις το λολ ειναι ομαδικο ρε αδερφε! αλλα απο την αλλη ο easyhoon που ειναι ο sub του δειχνει να τ καταφερνει καλυτερα σε ορισμενα Match up!θα δουμε! Τους Fnatic πωςτους κοβεται περνανε πρωτοι?
SakafliaC Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν τελειώνει η σεζόν τα mmr μηδενίζονται για τη νέα ή όχι?
Luxx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Τα καινουρια items σε ποιους χαρακτηρες ταιριαζουν περισσοτερο; Nasus Top τα χρειαζεται;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Τα καινουρια items σε ποιους χαρακτηρες ταιριαζουν περισσοτερο; Nasus Top τα χρειαζεται; μπα...δυσκολα! στο Darius ειναι τρελα!Garen αυτο με το armor και Hp!Στην φιορα μπορεις να δεις το επιθετικο επισης!
dimitrisOP Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Για ριχτε καμια ιδεα για nickname κατι με bronze
Luxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδη παιζω μετα απο ενα μηνα, πλεον στον garen και στον darius, οταν ειναι η Ulti να τους δωσει kill, αλλαζει το icon πανω απο το χαρακτηρα του αντιπαλου; Σε σπαθι και το συμβολο του darius αντιστοιχα;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Για τον γκαρεν δεν ειναι ετσι,απλα μαρκαρει τον στοχο τον οποιο αν τον πετυχει κανει true dmg...αν κανεις ουλτι σε καποιον αλλο απλα κανει το κλασσικο Magic dmg που εκανε αναλογα με το ποσο hp λειπει στον αντιπαλο.
Pa0ki Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Για ριχτε καμια ιδεα για nickname κατι με bronze Bronzelote 1
Nautilus13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Για ριχτε καμια ιδεα για nickname κατι με bronze Lebronze James 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις