SakafliaC Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 ''izi game bb noobs'' φανταζομαι πρεπει να εχεις φαει πολλα chat restricted Κανένα και όταν το λέω ενώ έχω χάει προφανώς κάνω χαβαλέ. Σ όλο το game nice μου λέγανε και 3 honor. Άραξε να παίξεις blitz top και άσε την ειρωνεία. ο udyr πρεπει να κανει early ganks.Αν του χαλας το early για να στακαρεις το devourer χανεις το πλεονεκτημα του να παιζεις udyr Μπες op.gg δες τα 5-6 game που χω παίξει σήμερα. Φίλε κουράστηκα σοβαρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nautilus13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Έτσι πάει η τελευταία βδομάδα δε ξέρω γιατί Is this the DYR....the GODYR? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Κανένα και όταν το λέω ενώ έχω χάει προφανώς κάνω χαβαλέ. Σ όλο το game nice μου λέγανε και 3 honor. Άραξε να παίξεις blitz top και άσε την ειρωνεία. Μπες op.gg δες τα 5-6 game που χω παίξει σήμερα. Φίλε κουράστηκα σοβαρά. wtf πρεπει να αλλαξω οθονη ορκίζομαι το είδα άλλο χρώμα.Πάντως πριν κανα μηνα είχα εναν udyr 10/2 απέναντι και του έκανα πλακα με kalista .Δοκίμασε shyvana jungle devourer/botrk Και tanky μετα.Δεν μπορουν να την κανουν counter στο gold Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 wtf πρεπει να αλλαξω οθονη ορκίζομαι το είδα άλλο χρώμα.Πάντως πριν κανα μηνα είχα εναν udyr 10/2 απέναντι και του έκανα πλακα με kalista .Δοκίμασε shyvana jungle devourer/botrk Και tanky μετα.Δεν μπορουν να την κανουν counter στο gold Δεν παίζω shyvana τη σιχαίνομαι Kalista/Vayne είναι τα μόνα adc που δεν έχεις εύκολα με udyr. Για να χε 10/2 και να του κανες πλάκα πρέπει να χες 12/2 εσύ δε γίνεται αλλιώς ειλικρινά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Πάνε για μπύρες αν θες fun ρε φίλε μη γερνάς εμάς.. Πάτε να μας βγάλετε το άσπρο μαύρο κουράσατε. Δε ξέρει ο κάθε Pro αν δουλεύει το Blitz top και θα το ξεκινήσεις εσύ ο Κολόμβος του Lol. Ποιος το λέει αυτό? Και σε ρωτάω εγώ που είμαι gold όχι diamond. Στο λέω εγω που ειμαι diamond.. Αν θες σου δείχνω και στατιστικά που το αποδεικνύουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Στο λέω εγω που ειμαι diamond.. Αν θες σου δείχνω και στατιστικά που το αποδεικνύουν Στατιστικά που αποδεικνύουν τι? Ότι στο gold έχουν το ίδιο map awareness με το diamond, το ίδιο vision control, τα ίδια mechanics, τι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Ξεκίνησε η κλήρωση του champions league world championship http://www.twitch.tv/riotgames 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Στο λέω εγω που ειμαι diamond.. Αν θες σου δείχνω και στατιστικά που το αποδεικνύουν Είσαι diamond και έχεις αυτη την άποψη ε? Χμμμ εν μέρει έχεις δίκιο.Season 5 είναι αμέτρητοι αυτοι που είναι κανονικά ένα α division αλλά λόγω τύχης ή κουβαλήματος από άλλους έχουν ανέβει σε ελο που δεν αντιπροσωπεύει αυτο που αξίζουν.Από κει και πέρα αν έχει τέτοια άποψη παίχτης που έφτασε φέτος diamond ή είναι κολλημένος στο d4-d5 δεν νομίζω πως έχει βαρύτητα.Αρνούμαι να δεχτώ πως ένας πλατινουμάς-γκολντάς silverας έχει ίδιο mindset ή ίδιο game knowledge με εμένα.ίσως είναι κ η ιδέα μου βέβαια τι να πω αγάπη μόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 ειπα να μπω ενα ρανκεδ μετα απο καιρο το αποτελεσμα: a8anatos2: kai pou 8a parei i xrysh aufh 11 % a8anatos2: to diplo ItsTimeIkillYou: FASISTA ItsTimeIkillYou: na pethanei oti agapas a8anatos2: makari 11 a8anatos2: karkino stin mana sou a8anatos2: twra a8anatos2: rwta tin pe8ane? a8anatos2: tin kariola a8anatos2: video 8a stin bgalw pou tin pidaw ItsTimeIkillYou: EAM ELLAS MELIGALAS ItsTimeIkillYou: thymaste fasistakia? a8anatos2: mpa χασαμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 χαχαχα επρεπε να εχει age restriction στα ranked Εκτος του ELO με τοσο κοσμο δεν θα ειχε θεμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν παίζω shyvana τη σιχαίνομαι Kalista/Vayne είναι τα μόνα adc που δεν έχεις εύκολα με udyr. Για να χε 10/2 και να του κανες πλάκα πρέπει να χες 12/2 εσύ δε γίνεται αλλιώς ειλικρινά.. 5-0-5 απλά ηταν απο τα ματς που ο jungler παιρνει 10 κιλλ επειδη ειχε φεγγαρι και καθε φορα που εμενε ενας με λιγο ζωη αυτος ηταν διπλα. Μην μιλατε για diamond και gold - plat.Diamond 5 μακραν οτι χειροτερο απο θεματα μηχανικων και βασικων στοιχειων του παιχνιδιου υπαρχει.Οι τυποι παιζουν για να χανουν.Δεν εξηγειτε αλλιως.Τωρα για map awareness στο gold δεν ειχαν στο mid στο plat δεν εχουν στο top.Ε diamond 5 δεν κανουν upgrade ουτε trinkets τι λεμε τωρα Παντως μην τους λετε τιποτα αυτους.Μπαινει αυτοματο συστημα μετα τα worlds θα καθαρισει το λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 rip EU teams. BTW δεν εχουμε lp decay?Εχω να παιξω ranked σε ενα acc απο μεσα Ιουλιου και δεν εχω πεσει κατηγορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Fnatic θα περάσουν Μέχρι gold δεν έχει decay 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 απο περυσι τα silver gold δεν πεφτουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις