Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

''izi game bb noobs'' φανταζομαι πρεπει να εχεις φαει πολλα chat restricted 

Κανένα και όταν το λέω ενώ έχω χάει προφανώς κάνω χαβαλέ.

Σ όλο το game nice μου λέγανε και 3 honor.

Άραξε να παίξεις blitz top και άσε την ειρωνεία.

ο udyr πρεπει να κανει early ganks.Αν του χαλας το early για να στακαρεις το devourer χανεις το πλεονεκτημα του να παιζεις udyr

Μπες op.gg δες τα 5-6 game που χω παίξει σήμερα. Φίλε κουράστηκα σοβαρά.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Κανένα και όταν το λέω ενώ έχω χάει προφανώς κάνω χαβαλέ.

Σ όλο το game nice μου λέγανε και 3 honor.

Άραξε να παίξεις blitz top και άσε την ειρωνεία.

Μπες op.gg δες τα 5-6 game που χω παίξει σήμερα. Φίλε κουράστηκα σοβαρά.

wtf πρεπει να αλλαξω οθονη :D ορκίζομαι το είδα άλλο χρώμα.Πάντως πριν κανα μηνα είχα εναν udyr 10/2 απέναντι και του έκανα πλακα με kalista :P.Δοκίμασε shyvana jungle devourer/botrk  Και tanky μετα.Δεν μπορουν να την κανουν counter στο gold

wtf πρεπει να αλλαξω οθονη :D ορκίζομαι το είδα άλλο χρώμα.Πάντως πριν κανα μηνα είχα εναν udyr 10/2 απέναντι και του έκανα πλακα με kalista :P.Δοκίμασε shyvana jungle devourer/botrk  Και tanky μετα.Δεν μπορουν να την κανουν counter στο gold

Δεν παίζω shyvana τη σιχαίνομαι :P

Kalista/Vayne είναι τα μόνα adc που δεν έχεις εύκολα με udyr.

Για να χε 10/2 και να του κανες πλάκα πρέπει να χες 12/2 εσύ δε γίνεται αλλιώς ειλικρινά..

Πάνε για μπύρες αν θες fun ρε φίλε μη γερνάς εμάς..

Πάτε να μας βγάλετε το άσπρο μαύρο κουράσατε.

Δε ξέρει ο κάθε Pro αν δουλεύει το Blitz top και θα το ξεκινήσεις εσύ ο Κολόμβος του Lol.

Ποιος το λέει αυτό? Και σε ρωτάω εγώ που είμαι gold όχι diamond.

Στο λέω εγω που ειμαι diamond.. Αν θες σου δείχνω και στατιστικά που το αποδεικνύουν

Στο λέω εγω που ειμαι diamond.. Αν θες σου δείχνω και στατιστικά που το αποδεικνύουν

Στατιστικά που αποδεικνύουν τι?

Ότι στο gold έχουν το ίδιο map awareness με το diamond, το ίδιο vision control, τα ίδια mechanics, τι?

Είσαι diamond και έχεις αυτη την άποψη ε? Χμμμ εν μέρει έχεις δίκιο.Season 5 είναι αμέτρητοι αυτοι που είναι κανονικά ένα α division αλλά λόγω τύχης ή κουβαλήματος από άλλους έχουν ανέβει σε ελο που δεν αντιπροσωπεύει αυτο που αξίζουν.Από κει και πέρα αν έχει τέτοια άποψη παίχτης που έφτασε φέτος diamond ή είναι κολλημένος στο d4-d5 δεν νομίζω πως έχει βαρύτητα.Αρνούμαι να δεχτώ πως ένας πλατινουμάς-γκολντάς silverας έχει ίδιο mindset ή ίδιο game knowledge με εμένα.ίσως είναι κ η ιδέα μου βέβαια τι να πω αγάπη μόνο 

ειπα να μπω ενα ρανκεδ μετα απο καιρο

το αποτελεσμα:

a8anatos2: kai pou 8a parei i xrysh aufh 11 %
a8anatos2: to diplo
ItsTimeIkillYou: FASISTA
ItsTimeIkillYou: na pethanei oti agapas
a8anatos2: makari 11
a8anatos2: karkino stin mana sou
a8anatos2: twra
a8anatos2: rwta tin pe8ane?
a8anatos2: tin kariola
a8anatos2: video 8a stin bgalw pou tin pidaw
ItsTimeIkillYou: EAM ELLAS MELIGALAS
ItsTimeIkillYou: thymaste fasistakia?
a8anatos2: mpa

χασαμε....

Δεν παίζω shyvana τη σιχαίνομαι :P

Kalista/Vayne είναι τα μόνα adc που δεν έχεις εύκολα με udyr.

Για να χε 10/2 και να του κανες πλάκα πρέπει να χες 12/2 εσύ δε γίνεται αλλιώς ειλικρινά..

5-0-5 απλά ηταν απο τα ματς που ο jungler παιρνει 10 κιλλ επειδη ειχε φεγγαρι και καθε φορα που εμενε ενας με λιγο ζωη αυτος ηταν διπλα.

Μην μιλατε για diamond και gold - plat.Diamond 5 μακραν οτι χειροτερο απο θεματα μηχανικων και βασικων στοιχειων του παιχνιδιου υπαρχει.Οι τυποι παιζουν για να χανουν.Δεν εξηγειτε αλλιως.Τωρα για map awareness στο gold δεν ειχαν στο mid στο plat δεν εχουν στο top.Ε diamond 5 δεν κανουν upgrade ουτε trinkets τι λεμε τωρα

Παντως μην τους λετε τιποτα αυτους.Μπαινει αυτοματο συστημα μετα τα worlds θα καθαρισει το λολ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...