GjokerR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω μια απορία που μου δημιουργηθηκε απ τα προηγούμενα ποστ όταν νικάτε συνήθως στεναχωριέστε γιατί είδα μια επανάληψη στο "εγώ παίζω για να διασκεδάσω αν εσύ θες να νικήσεις να tryhardaρεις να κανε καριέρα ranked" αν απλά κατάλαβα λάθος διορθώστε με αλλιώς αν γίνεται απαντήστε μου στο πως διασκεδάζετε δημιουργώντας μια τεταμένη ατμόσφαιρα με του άλλους 4 που αναγκαστικά έχετε για συμπαίκτες?Επίσης αυτό το blitz τοπ έχει:α) μια θεωρία από πίσω στην οποία βασίζεται ?β) ξύπνησες και είπες αυτό θα παίξω ?γ) το είδες σε κάποιο stream και αυτός που το pickare ειχε την δυνατότητα να νικήσει τους αντιπάλους ασχέτως pick λόγο διαφοράς παικτικου επιπέδου ?δ) τπτ απ τα παραπάνω ? Ps και μια τελευταία απορία, γιατί το νορμαλ το θεωρούμε υποδεέστερο του team builder ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoExit Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Σε πρωτη φαση δεν παιζω ap blitz, αλλα χαριν ευκολιας συζητησης εδω, "ιδιοποιηθηκα" το pick. Αν υποθεσουμε ομως οτι θα το εκανα, θα ηταν for fun. Αν ημουν εντελως αρχαριος θα το εκανα επειδη θα ψαχνομουν να δω τι παιζει και αν μου δουλευε μερικες φορες θα το εκανα main μεχρι να δοκιμασω και να βρω κατι καλυτερο, οπως ειχα πχ main το πρωτο μου season τον garen γιατι αυτος με βολευε, τοτε, σε εκεινη τη φαση. So, το community ειναι οπως ειναι και η τεταμενη κατασταση που αναφερεις δεν δημιουργειται απο το pick του καθενος. Ειτε jax παρεις στο top, ειτε soraka, αργα ή γρηγορα καποιος θα βρει αφορμη να αρχισει το ποιημα του εναντιον των συμπαικτων του σε περιπτωση που το παιχνιδι δεν παει για win. edited Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Ps και μια τελευταία απορία, γιατί το νορμαλ το θεωρούμε υποδεέστερο του team builder ? Ποιός το θεωρεί υποδεέστερο? Η *** με το teambuilder είναι ότι αν θέλεις mid/top θα περιμένεις κάνα μισάωρο για game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Σοκαριστικό πάντως το ότι ο τύπος "εγώ θα κάνω ό,τι κατεβάσει η γκλάβα μου στο game αδιαφορώντας για τους άλλους γιατί είναι fun για μένα" δηλώνει απογοητευμένος από το community..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Εαν δεν σε πειραζει να χασεις 1-2Mbps τοτε πηγαινε σε fastpath. Στις καλες μερες εχω 49ping με forthnet. σημερα κ εγω απο 52 πηγα στα 40 με forthnet fast path Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Σε πρωτη φαση δεν παιζω ap blitz, αλλα χαριν ευκολιας συζητησης εδω, "ιδιοποιηθηκα" το pick. Αν υποθεσουμε ομως οτι θα το εκανα, θα ηταν for fun. Αν ημουν εντελως αρχαριος θα το εκανα επειδη θα ψαχνομουν να δω τι παιζει και αν μου δουλευε μερικες φορες θα το εκανα main μεχρι να δοκιμασω και να βρω κατι καλυτερο, οπως ειχα πχ main το πρωτο μου season τον garen γιατι αυτος με βολευε, τοτε, σε εκεινη τη φαση. So, το community ειναι οπως ειναι και η τεταμενη κατασταση που αναφερεις δεν δημιουργειται απο το pick του καθενος. Ειτε jax παρεις στο top, ειτε soraka, αργα ή γρηγορα καποιος θα βρει αφορμη να αρχισει το ποιημα του εναντιον των συμπαικτων του σε περιπτωση που το παιχνιδι δεν παει για win. edited Δεν είναι τυχαίο που αυτο το mindset το έχουν γενικά οι low eloz.Το χειρότερο είναι ότι η rito έχει κάνει έτσι κάποια πράγματα που ακόμα και τέτοια παιδάκια καταφέρνουν και ανεβαίνουν.Τι να πεις... σημερα κ εγω απο 52 πηγα στα 40 με forthnet fast path :'( Αλίμονο σε εμάς που μένουμε στην πόλη και έχουμε γραμμή χωριού 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Με οτε + fastapath σταθερα 50ping. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν είναι τυχαίο που αυτο το mindset το έχουν γενικά οι low eloz.Το χειρότερο είναι ότι η rito έχει κάνει έτσι κάποια πράγματα που ακόμα και τέτοια παιδάκια καταφέρνουν και ανεβαίνουν.Τι να πεις... :'( Αλίμονο σε εμάς που μένουμε στην πόλη και έχουμε γραμμή χωριού Χαχαχα με έκανες και γέλασα πάλι με τη πρώτη σου απάντηση περί ατόμων λοου ελο με αυτο το σκεπτικό... Όλα τα ελο είναι ίδια.. Πάρτε το χαμπάρι μερικοί... Δεν αναφέρομαι σε μπρονζ και σιλβερ. Από εκεί και πάνω όλοι ειναι το ίδιο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Σε πρωτη φαση δεν παιζω ap blitz, αλλα χαριν ευκολιας συζητησης εδω, "ιδιοποιηθηκα" το pick. Αν υποθεσουμε ομως οτι θα το εκανα, θα ηταν for fun. Αν ημουν εντελως αρχαριος θα το εκανα επειδη θα ψαχνομουν να δω τι παιζει και αν μου δουλευε μερικες φορες θα το εκανα main μεχρι να δοκιμασω και να βρω κατι καλυτερο, οπως ειχα πχ main το πρωτο μου season τον garen γιατι αυτος με βολευε, τοτε, σε εκεινη τη φαση. So, το community ειναι οπως ειναι και η τεταμενη κατασταση που αναφερεις δεν δημιουργειται απο το pick του καθενος. Ειτε jax παρεις στο top, ειτε soraka, αργα ή γρηγορα καποιος θα βρει αφορμη να αρχισει το ποιημα του εναντιον των συμπαικτων του σε περιπτωση που το παιχνιδι δεν παει για win. edited Πάνε για μπύρες αν θες fun ρε φίλε μη γερνάς εμάς.. Πάτε να μας βγάλετε το άσπρο μαύρο κουράσατε. Δε ξέρει ο κάθε Pro αν δουλεύει το Blitz top και θα το ξεκινήσεις εσύ ο Κολόμβος του Lol. Χαχαχα με έκανες και γέλασα πάλι με τη πρώτη σου απάντηση περί ατόμων λοου ελο με αυτο το σκεπτικό... Όλα τα ελο είναι ίδια.. Πάρτε το χαμπάρι μερικοί... Δεν αναφέρομαι σε μπρονζ και σιλβερ. Από εκεί και πάνω όλοι ειναι το ίδιο... Ποιος το λέει αυτό? Και σε ρωτάω εγώ που είμαι gold όχι diamond. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Πάνε για μπύρες αν θες fun ρε φίλε μη γερνάς εμάς.. Πάτε να μας βγάλετε το άσπρο μαύρο κουράσατε. Δε ξέρει ο κάθε Pro αν δουλεύει το Blitz top και θα το ξεκινήσεις εσύ ο Κολόμβος του Lol. Ποιος το λέει αυτό? Και σε ρωτάω εγώ που είμαι gold όχι diamond. Δηλαδη τα παιχνιδια απο ποτε σταματησαν να ειναι for fun ? αν ειναι δυνατον παλι καλα που η riot κατι τετοιες αποψεις δεν τις δεχεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δηλαδη τα παιχνιδια απο ποτε σταματησαν να ειναι for fun ? αν ειναι δυνατον παλι καλα που η riot κατι τετοιες αποψεις δεν τις δεχεται Τα παιχνίδια είναι fun όταν διασκεδάζουν και οι 5. Όταν 4 γερνάνε και διασκεδάζουν 5 άλλοι επειδή κάποιος αποφάσισε ν αλλάξει το meta στο silver κάπου παίζει πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 silver και gold οτι και να παιζεις αν παιζεις καλα ανεβαινεις για πλακα.θα εχεις τουλαχιστον 63% win ratio.Ισχυεί κανονικότατα το "αν κολλήσεις κάπου,μάλλον εκεί αξίζεις".Το κατάλαβα καλά όταν έπεσα σε μια μέρα απο plat 1 σε plat 4.'Επρεπε να ξαναμάθω να παίζω για να ξανααναίβω καθώς είχα ανέβει λόγο υψήλού win ratio (κοινώς με κουβαλούσαν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Έτσι πάει η τελευταία βδομάδα δε ξέρω γιατί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 ''izi game bb noobs'' φανταζομαι πρεπει να εχεις φαει πολλα chat restricted Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 ο udyr πρεπει να κανει early ganks.Αν του χαλας το early για να στακαρεις το devourer χανεις το πλεονεκτημα του να παιζεις udyr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις