Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εμενα δεν ανεβηκε ιδιαιτερα. Απο ~55 average πηγε 62 max 70.
Ηταν ολα ανεβασμενα τον Αυγουστο απο μερια εξωτερικου.
Δηλαδη τα connections απο εδω για εξω ηταν μπουκωμενα. 100+ smokeping.
Παιζει ρολο ο ISP και τα connections που εχει για εξω, αν εχει εναν τοτε λογικο ειναι.
Τις τελευταιες μερες ειναι λιγο καλυτερα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε καταλαβαίνετε οι περισσότεροι την έννοια του meta. Δεν είναι ούτε κανόνες ούτε υποχρεωτικό ούτε τίποτα.

Είναι απλά αποδεδειγμένα ο πιο αποδοτικός τρόπος να παίξεις το παιχνίδι και αλλάζει συνεχώς. 

Φαντάζομαι καταλαβαίνετε ότι είναι πιο πιθανό οι SKT να ανακαλύψουν το επόμενο meta σε items/lanes/champions από τον GLXKostas89 έτσι? Ή να το εξηγήσουμε και αυτό?

Όχι κανείς δε σου απαγορεύει να παίξεις όπως και όπου θέλεις αλλά τουλάχιστον δώσε και ένα δίκιο σ'αυτόν που τον νοιάζει πολύ το elo του και τον ενοχλεί στο champ select να βλέπει akali support.

Επίσης αν διαλέξεις τον shaco γράφει στο champion info ASSASIN όπως αντίστοιχα στη Nami γράφει Support και όχι Bruiser/fighter. Όπως αντίστοιχα στον Cech γράφει ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ.

Το blitz top μπορεί να δουλέψει μια χαρά όπως και οποιαδήποτε off-meta επιλογή αρκεί ο άλλος να ξέρει να παίζει και να έχει πολλά παιχνίδια μ'αυτό. Έχει φτάσει κόσμος challenger με main AP trynd. Αυτό όμως είναι μια niche επιλογή από κόσμο που ξέρει το παιχνίδι και έχει τεράστια διαφορά απ'το Giorgaki666 που παίζει ό,τι του ρθει όποτε του ρθει. 

Τέλος υπάρχουν διάφορα modes πέραν του ranked που μπορείς να κάνεις τις δοκιμές σου και όποιες απ'αυτές πιάσουν εφάρμοσέ τες και στο ranked. Ή κάνε ότι θες τέλος πάντων δε με καίει ιδιαίτερα. Κουβέντα κάνουμε.

• Like 1

Aδικα επαναλαμβανεσαι. Μπορεις απλα να απαντησεις σε αυτο:

¨http://www.insomnia.gr/topic/311095-league-of-legends/?p=54268162

Έγραψα ολόκληρη έκθεση. Μη κολλάς μόνο σε μια γραμμή.

Και σ'αυτό που ρωτάς προφανώς δε το έχουν κάνει update. Και άσχετα τι λέει εκεί πέρα που δεν είναι Ευαγγέλιο ούτως ή άλλως μέσες άκρες αν παίζεις το παιχνίδι αρκετά νομίζω ξέρεις τα viable picks.

Και αναρωτιόμουν αν έφταιγε η γραμμή μου που παίζω σταθερά στα ~90 πλέον(δεν είμαι fastpath)

Εαν δεν σε πειραζει να χασεις 1-2Mbps τοτε πηγαινε σε fastpath.

Στις καλες μερες εχω 49ping με forthnet.

Και για να τελειώνουμε την ιστορία με τα troll picks/items/champions κτλ.

Σας αρέσει δε σας αρέσει υπάρχουν picks καλύτερα από κάποια άλλα. Τι σημαίνει αυτό? Πολύ απλά καλύτερο win ratio.

Υπάρχουν charts σαν αυτό http://www.leagueofgraphs.com/champions/stats/blitzcrankπου δείχνει που είναι πιο αποδοτικό να παίζει blitz. Μπορεί εσένα να μη σε ενοχλεί να παίζεις με 40% win ratio στο top αλλά τουλάχιστον κατάλαβε αυτόν από την ομάδα σου που τον ενοχλεί. 

• Like 1

Εγώ γιατί με fast path έχω κλασσικά 90? :P 

Και για να τελειώνουμε την ιστορία με τα troll picks/items/champions κτλ.

Σας αρέσει δε σας αρέσει υπάρχουν picks καλύτερα από κάποια άλλα. Τι σημαίνει αυτό? Πολύ απλά καλύτερο win ratio.

Υπάρχουν charts σαν αυτό http://www.leagueofgraphs.com/champions/stats/blitzcrankπου δείχνει που είναι πιο αποδοτικό να παίζει blitz. Μπορεί εσένα να μη σε ενοχλεί να παίζεις με 40% win ratio στο top αλλά τουλάχιστον κατάλαβε αυτόν από την ομάδα σου που τον ενοχλεί. 

Για να τελειωνουμε:

Ας κανει dodge οποιος ενοχλειται με τον τροπο που επιθυμω να παιζω ενα παιχνιδι χωρις να ενοχλω/προκαλω κανεναν και σπαζεται κι απο πανω αν δεν μου επιβαλλει τον δικο του τροπο.

Απλα πραγματακια.

Τα charts ειναι αδιαφορα since εγω εχω ως προτεραιοτητα να διασκεδαζω με το game κι οχι να κανω ranked καριερα. Αν νιωθω πιο ανετα/fun με το να παρω blitz top αντι για jax δεν θα με απασχολησει το win ratio του καθενος. Εγω φιλε, με blitz top νιωθω καλυτερα.&- Εξαλλου, η riot/summoners code με ενθαρυνει να το δοκιμασω.

Αν θες να "σωθεις" απο παιχτες σαν κι εμενα, dodge. Δεν εχεις αλλη επιλογη, soz.

• Like 1

Όποιος κάνει πειράματα και trollpicks/builds στα ranked είναι απλά καραγκιόζης

Ranked παίζεις μόνο για τη νίκη και για να ανέβεις στην κατάταξη και καλώς-κακώς το να ακολουθείς το meta είναι ο καλύτερος τρόπος

For fun υπάρχουν τα normal/aram/3v3/dominion

Όλο έλεγα να το κάνω και όλο αμελούσα......έτσι κι αλλιώς την καινούρια σεζόν θα παίζω με γερμανικό ping

Πάντως πλάκα έχει που καμιά φορά γράφω στο chat ότι έχω lag και μου απαντάνε "me too 40+ ping!!!"  :-(

• Like 1

Όποιος κάνει πειράματα και trollpicks/builds στα ranked είναι απλά καραγκιόζης

Ranked παίζεις μόνο για τη νίκη και για να ανέβεις στην κατάταξη και καλώς-κακώς το να ακολουθείς το meta είναι ο καλύτερος τρόπος

For fun υπάρχουν τα normal/aram/3v3/dominion

Oρισε το trollpick.

Eγω ap blitz top θελω να δοκιμασω σε ranked γιατι εκει το επιπεδο ειναι ανταγωνιστικο, αρα εκει θα βελτιωθω.

Η riot με ενθαρυνει να το κανω, το summoners code ομοιως, συνεπως η επιλογη του καθε καραγκιοζη (συ ειπας) που παιζει το game για να επιβαλει στους αλλους το τι θα pickaroun αλλα δεν τα καταφερνει, ειναι το dodge/uninstall/qq ;)

Oρισε το trollpick.

Eγω ap blitz top θελω να δοκιμασω σε ranked γιατι εκει το επιπεδο ειναι ανταγωνιστικο, αρα εκει θα βελτιωθω.

Η riot με ενθαρυνει, το summoners code ομοιως, η επιλογη σου εσενα και του καθε καριεριστα ειναι το dodge ;)

ap blitz top είναι troll

Σε τι θα βελτιωθείς?Το pick είναι προβληματικό από μόνο του και το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις Χ games μέχρι να το καταλάβεις

Κάνε ό,τι θες, ο πρώτος είσαι ή ο τελευταίος?

Εγώ γιατί με fast path έχω κλασσικά 90? :P

Γιατι παιζουν απειρα πραγματα ρολο.

Απο τον ISP σου μεχρι το σπιτι σου και το router σου.

Βαλτα ολα μαζι αυτα και behooold 90ping.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...