8-bitMUSIC Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 καλα το aram ειναι για πλακα αν θες να σπασεις το keyboard παιζεις ranked επεξα προχτες με bronze 5 account ranked με tristana ετσι να δω πως ειναι και ειχα 25 kills χωρις να προσπαθω καν με tristana, πολυ χαβαλες αν εχεις account bronze 5.
sistah Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ειπα να κανουνε υπερπροσπαθεια να παιξουν με ολα τα δαχτυλα.Απλα λιγο σεβας στα Itemz γιατι κατανταει αηδια.
Luxx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Διέγραψα επιτέλους το λολ μέρα απο πολύ καιρό ελπίζω να αντέξω! Εχω να παιξω 2 μηνες. Φτανει πια!
kanadesu Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Γνώμες άν πρέπει να συνεχίσω να ανεβάζω έναν λογαριασμό φίλου έτσι για το γαμώτο απο silver σε gold(δεν σημαίνει πώς θα τις ακούσω αλλά θα ήθελα να μάθω πώς το βλέπετε)?Το έχω φτάσει απο silv4 σε silv1 στην μέση κ πιστεύω αυτές τις μέρες να το έχω πάει gold άμα παίξω μερικά ακόμα.Να πώ την αλήθεια δεν μου άρεσε ποτέ αυτό αλλά πλέον στο gold είναι πολλά άτομα που δεν το αξίζουν κ γιατί να μην πάει κ αυτός!Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η riot έχει κάνει να μην μπορούν να πέσουν αυτοί που είναι στο gold ενώ θα έπρεπε..
Sakiz105 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 μπορουν.Αλλα οσοι ειναι gold 5 το παρατανε πριν φτασουν σε σημειο να πεσουν
kougi Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Γνώμες άν πρέπει να συνεχίσω να ανεβάζω έναν λογαριασμό φίλου έτσι για το γαμώτο απο silver σε gold(δεν σημαίνει πώς θα τις ακούσω αλλά θα ήθελα να μάθω πώς το βλέπετε)?Το έχω φτάσει απο silv4 σε silv1 στην μέση κ πιστεύω αυτές τις μέρες να το έχω πάει gold άμα παίξω μερικά ακόμα.Να πώ την αλήθεια δεν μου άρεσε ποτέ αυτό αλλά πλέον στο gold είναι πολλά άτομα που δεν το αξίζουν κ γιατί να μην πάει κ αυτός!Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η riot έχει κάνει να μην μπορούν να πέσουν αυτοί που είναι στο gold ενώ θα έπρεπε.. Δε θα εισαι ο πρωτος που θα το κανει, και σιγουρα δε θα εισαι ο τελευταιος. Αν ο φιλος σου θελει να ειναι gold δε βλεπω λογο να μην το κανεις, σιγα το επιπεδο.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Α εισαι ενας απο αυτους που το aram ειναι για trolling και βγαζεις random items που δεν εχουν καμια βαση και λογικη και prolly εισαι ο λογος που χανετε το game. Το aram ειναι ενα ακομα game mode που ο σκοπος σου ειναι να κερδισεις, δεν ειναι sandbox. nop! τρολλ εννοω απο την αποψη του οτι οτι να ναι παιχτες εχουμε π δεν συνδυαζονται κτλπ αλλα γενικα βγαζω κανονικα items περα απο μερικους παιχτες π δεν παιζοναι οπως το normall για αυτο εχω και 55% win rate κ βαλε!
8-bitMUSIC Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Βγαζω αυτα τα items σε xin: http://prntscr.com/8eoa9f και κανω τρελο dmg, το game ειναι τελειως unbalanced ,να εχει το adc infinity edge,phantom dancer κτλπ και να μην κοβει τοσο, οτι νανε η riot.
GjokerR Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Βγαζω αυτα τα items σε xin: http://prntscr.com/8eoa9f και κανω τρελο dmg, το game ειναι τελειως unbalanced ,να εχει το adc infinity edge,phantom dancer κτλπ και να μην κοβει τοσο, οτι νανε η riot. το κλειδι του μυστηρίου ειναι οτι εχεις jungler item με sated και αντικείμενα με onhit effects ενω το adc εχει μόνο καθαρό damage χωρίς να σκαει autoattack abilities διπλές κάθε δεύτερο hit 1
Evilsmile Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Α εισαι ενας απο αυτους που το aram ειναι για trolling και βγαζεις random items που δεν εχουν καμια βαση και λογικη και prolly εισαι ο λογος που χανετε το game. Το aram ειναι ενα ακομα game mode που ο σκοπος σου ειναι να κερδισεις, δεν ειναι sandbox. Στο αραμ οπως και σε οποιοδηποτε game mode εχω δικαιωμα να βγαλω οτι αντικειμενο μου καπνισει εφοσον προσπαθω να κερδισω απο την στιγμη που δεν υπαρχουν κανονες που να μου το απαγορευουν. Χαλαρωστε λιγο, ενα παιχνιδι ειναι . 2
GjokerR Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Στο αραμ οπως και σε οποιοδηποτε game mode εχω δικαιωμα να βγαλω οτι αντικειμενο μου καπνισει εφοσον προσπαθω να κερδισω απο την στιγμη που δεν υπαρχουν κανονες που να μου το απαγορευουν. Χαλαρωστε λιγο, ενα παιχνιδι ειναι . και εμείς έχουμε κάθε δικαίωμα να σε κρίνουμε (όπως και εσυ εμας) με βάση αυτα που κάνεις και λες, χαλάρωσε κουβέντα κάνουμε.
Atallos1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Οταν ο αλλος παιζει σοβαρα κ εσυ η ο οποιοσδηποτε πηδαει το game με το να παιζει "insert troll build γιατι yolo " ε ειναι λιγο μαλακια
giannisbog Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια. Λοιπον οποιος θελει να δει βιντεο σχετικα με jungler μπορει να δει στο καναλι μου.Οποιος θελει subscribe και add me in game name:Verjiel https://www.youtube.com/channel/UCCGHUeh-nKFyUojTVM38lgQ
Evilsmile Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 και εμείς έχουμε κάθε δικαίωμα να σε κρίνουμε (όπως και εσυ εμας) με βάση αυτα που κάνεις και λες, χαλάρωσε κουβέντα κάνουμε. πως ακριβως σας κρινω οταν λεω οτι ειναι δικαιωμα μου να βγαλω οτι αντικειμενο θελω ?
GjokerR Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 πως ακριβως σας κρινω οταν λεω οτι ειναι δικαιωμα μου να βγαλω οτι αντικειμενο θελω ? είπα έχεις το δικαίωμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις