GeorgeHellas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω πάντως με όλα στο Μαξ στο λολ εχω λιγότερα φπς απ ότι στο Cs go Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evilsmile Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 τι κακο εχουν τα items του βαρκαρη; παιζει αντρικη morgana χωρις wards και full ap. Εγω πάντως με όλα στο Μαξ στο λολ εχω λιγότερα φπς απ ότι στο Cs go εγω παντως με ολα low στο lol πιανω καμια 120 fps ενω με ολα low στο cs go πιανω 30-50 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nautilus13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Σε ap supps να εχετε stadaρακι το Zeke's...τζαμπε elo ειναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemart Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Διέγραψα επιτέλους το λολ μέρα απο πολύ καιρό ελπίζω να αντέξω! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoExit Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Σε ap supps να εχετε stadaρακι το Zeke's...τζαμπε elo ειναι Το elo σου φιλε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nautilus13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Το elo σου φιλε; Bonze IV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Bonze IV μηπως το δινεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ε ρε φαγωμάρα χαχαχαχαχαχααχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8-bitMUSIC Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 http://prntscr.com/8eckf6 4VS5 και χασαμε quin και syndra diamond/platinum 1 και καλα pro players και παει front line με adc το diamond ουτε τα βασικα δλδ οχι οτι με πειραξε το defeat support/tank ειμουν δεν μπορουσα να κανω κατι αλλα να βλεπεις τετοια ατομα diamond ειναι περιεργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evilsmile Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 απομυθοποιηστε το diamond επιτελους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 απομυθοποιηστε το diamond επιτελους για μενα το καλητερο ελο ειναι το bronze εκει χαιρεσαι τα παιχνιδια... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8-bitMUSIC Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 το bronze ειναι καλυτερο πχ. δεν σε ενδιαφερει αν χασεις τοσο πολυ και παιζεις ποιο χαλαρα και το καλυτερο ειναι πως ειναι ευκολο και παιρνεις πολλα kill παιζοντας ουσιαστικα για πλακα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 το bronze ειναι καλυτερο πχ. δεν σε ενδιαφερει αν χασεις τοσο πολυ και παιζεις ποιο χαλαρα και το καλυτερο ειναι πως ειναι ευκολο και παιρνεις πολλα kill παιζοντας ουσιαστικα για πλακα . αλλωστε παιχνιδι ειναι, εγω οσο αναιβαινω νιωθω οτι ειναι σαν δουλεια... πλεον εχω στραφει σε 5αδες νορμαλ ετσι για το γελιο το soloq με κουρασε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 και αραμ!φουλ αραμ με φιλους για πολυ τρολλ χωρις φοβο report 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 απομυθοποιηστε το diamond επιτελους Μονο του απομυθοποιηθηκε. Πλεον το gold ειναι το νεο plat και παει λεγοντας. και αραμ!φουλ αραμ με φιλους για πολυ τρολλ χωρις φοβο report Α εισαι ενας απο αυτους που το aram ειναι για trolling και βγαζεις random items που δεν εχουν καμια βαση και λογικη και prolly εισαι ο λογος που χανετε το game. Το aram ειναι ενα ακομα game mode που ο σκοπος σου ειναι να κερδισεις, δεν ειναι sandbox. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις