Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραιος φαινεται ο νεος champ.

παρολαυτα εαν οντως κανει παπαδες αυτο το σκατο , φανταστειτε πχοιον θα νερφαρουν στο επομενο Patch...

επισης κατι πηρε το αυτι μου για νερφαρισμα της ahri...; κριμα.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν την ακουμπησαν καθολου την Ahri

Ο teemo ειναι οκ στα normals αλλα στα σοβαρα games δεν χωραει καπου εκτος απο top αλα TRM style που ομως ειναι δυσκολος αρκετα

Δημοσ.

Επαιξα αντιπαλος με τον καινουριο σε ranked.Το παλικαρι πρωτη φορα τον επαιζε και φανηκε.Οι εντυπωσεις μου ειναι οτι αν τον μαθεις κανει απιστευτα πραγματα..Εχουν αρχισει να τον bannaroun ηδη.

Δημοσ.

Δεν ειπε κανεις οτι αλλαξαν κατι στον Teemo,δεν εχει και κατι να αλλαξεις

Τα patch notes δεν τα διαβαζετε καθολου...?

Δημοσ.

Πολυ minor το buff της Ashe,ειναι ακομα πολυ πισω απο τα υπολοιπα carries

Ως προς τι ειναι op η Ahri δηλαδη?

Δεν ειναι ευκολο να παιξεις ashe,μπορει να εισαι η μεγαλυτερη βοηθεια της ομαδας σου αλλα πολυ ευκολα ο feeder της,ακομα και το ελαχιστο buff που της κανανε,κατι ειναι και αυτο,δεν την εχω παιξει προσωπικα την ahri αλλα απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου,ειναι op οπως και να το κανουμε,δεν γινεται να ειναι ολοι παιχταραδες που την παιζουν,φαινονται αυτα

Δημοσ.

2 απο τα 4 skills της ειναι skillshots,το μονο που εχει ειναι το mobility με το ulti της,nothing else

Υπαρχουν μακραν καλυτερα ap carries,για αυτο και δεν παιρνει ahri κανεις στα tourneys

Δημοσ.

2 απο τα 4 skills της ειναι skillshots,το μονο που εχει ειναι το mobility με το ulti της,nothing else

Υπαρχουν μακραν καλυτερα ap carries,για αυτο και δεν παιρνει ahri κανεις στα tourneys

Ο καθενας εχει την δικια του γνωμη,δεν μπορει ο καθενας να παιζει καλα ολους τους champs,αλλους καλυτερα αλλους χειροτερα,αυτο ειναι ενα απο τα καλα του LoL ^_^

Δημοσ.

ποια θεωρεις καλυτερα ap carries?

κουβεντα να γινεται δλδ....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...