NoExit Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Dimitrisop αν εχεις το ιδιο nick και στον eune εισαι τεραστιος θεουλης. -110, δεν εχω καταφερει ουτε εγω που τρολαρω 9/10 ranked που μπαινω πηγα 30 lvl και επεξα μερικα ranked τωρα καταλαβα γιατι μερικοι το παρατανε, ρε δεν γινετε να ειναι τοσο noobαδες μερικοι ! πως ειναι 30 lvl?? οταν ειμουν 25-29 δεν συναντουσες τετοιους unskilled τελειος players wtf?! ουτε carry να τους κανεις δεν μπορεις.Ως συνηθως οι noobades τυχαινουν παντα στο δικο σου team και ποτε στο αντιπαλο ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Dimitrisop αν εχεις το ιδιο nick και στον eune εισαι τεραστιος θεουλης. -110, δεν εχω καταφερει ουτε εγω που τρολαρω 9/10 ranked που μπαινω Velocitycat πωω μακαρι να ειχα αυτο το account Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Dimitrisop αν εχεις το ιδιο nick και στον eune εισαι τεραστιος θεουλης. -110, δεν εχω καταφερει ουτε εγω που τρολαρω 9/10 ranked που μπαινω Ως συνηθως οι noobades τυχαινουν παντα στο δικο σου team και ποτε στο αντιπαλο ε; -163 σε 5 μερες. g3 40 lp > g5 0lp. θα ξεχασα να παιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8-bitMUSIC Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 στα placements ειμαι και ειμαι 4-6 σε silver 3 στα 3 victory τους εκανα carry με teemo και ekko και στο αλλο win 4-0-4 με ekko που το αντιπαλο team ειναι πολυ κακο. Στα 6 defeat επαιξα στο ενα μετρια,στα αλλα προσπαθησα αλλα δεν μπορουσα να τους κουβαλησω οταν ο ελληνας κλασσικα ειναι afk στο team σου και η irelia με skin 0-8 στο top, μετα φτες εσυ? αλλα οκ να μου πεις bronze αλλα βλεπω κατι πραματα που δεν τα εκαναν στα 25 lvl μαλλον ηταν ολοι smurfs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoExit Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 -163 σε 5 μερες. g3 40 lp > g5 0lp. θα ξεχασα να παιζω -163 τι; Για LP μιλας; Γιατι εγω μιλαω για ranked wins-defeats Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Για οποιον θελει να βαλει τον client στα κορεατικα http://forums.euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=2031240 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Για οποιον θελει να βαλει τον client στα κορεατικα http://forums.euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=2031240 Γίνεσαι πολύ καλός αν τον βάλεις στα κορεάτικα? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Γίνεσαι πολύ καλός αν τον βάλεις στα κορεάτικα? +10% win chance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nautilus13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορει κανεις να μπει στο παιχνιδι? Μου κανει κατι ωρες logging on ειτε του κανω restart ειτε οχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω 5 μέρες για να παίξω ένα ranked μην πέσω και φοβάμαι μην φάω μπαν τωρα με το αυτόματο σύστημα ....και το νετ κολλάει άσχημα + έχω παίξει 5 ματς εδω και 20 μερες.Δεν το γλιτώνω μου φένεται :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nautilus13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω να παιξω ranked απο αρχες καλοκαιριου....say no to cancer! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 αρχες μαιου εγω! Ειμαι ο Αλεξανδρος εχω να παιξω ranked 150 μερες σχεδον και δεν εχω νευρα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Είμαι ο Δημήτρης και είμαι 25 μέρες καθαρός 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ban την π00τάνα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις