sistah Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Πηγαινε στο θεμα με την paypal που υπαρχει στο μπλα μπλα και θα λυθουν οι αποριες σου.Τοσες φορες το αναφερατε, ενα search δεν κανατε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nautilus13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Εχω διαβάσει τι γράφουν αλλα εγώ ρωτάω άμα υπάρχει κάποιο θέμα με την αγορά RP λόγο του οτι δεν ειναι ακόμα διαθέσιμες όλες οι αγορές απο το εξωτερικό,paysafe e.t.c Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Dunno αλλα αν ειχες διαβασει θα ηξερες οτι αμα εχεις paypal balance, μπορεις.Αν οχι, πρεπει να κανεις αλλαξοκολιες και να χασεις 4% σε fees.Ή μπορεις να δοκιμασεις κατευθειαν με καρτα μπας και, μιας και καποιοι αγοραζουν απο δω και απο κει.3 λεπτα/2 pages.Μην βαριεσαι να διαβαζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nautilus13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Ty για τις απαντήσεις tho!!Sent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2015 από Nautilus13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Προφανως και δε θα γινει ετσι στο τελος... Μονο οι συνεχομενες ποινες λογικα δε θα παρουν . edit: Site: Επισημη_απαντηση Ωραία, όλοι θα πάρουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ezio13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 παιδια ποτε θα εχουμε paysafe στην Ελλαδα ξανα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μες στην επόμενη 3ετiα σίγουρα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 να θες να παρεις skin και να μην μπορεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nautilus13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς με κάρτα απευθείας; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 ΑΠΛΑ δοκιμασε!Το πολυ πολυ να φας ακυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Παιδια μετα απο καιρο μπηκα west να παιξω κανα game με το smurf.Ειχα να μπω μηνες.Και μου εγραψε οτι this acount has been permanenlty suspended.Wtf,δεν εχω παιξει game,δεν ειναι μπαν.Παιζει να μου το εκλεψαν?suspended απο inactivity? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Παιδια μετα απο καιρο μπηκα west να παιξω κανα game με το smurf.Ειχα να μπω μηνες.Και μου εγραψε οτι this acount has been permanenlty suspended.Wtf,δεν εχω παιξει game,δεν ειναι μπαν.Παιζει να μου το εκλεψαν?suspended απο inactivity? το ειχες αγορασει 30 lvl? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 το ειχες αγορασει 30 lvl? oxi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 oxi περιεργο τοτε , ισως σε εκαναν report για elo boosting εξου και το ban Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 ρε σεις τα creeps κοβουνε περισσοτερο στα τελευταια 1-2 patch ή μου φαίνεται? έχασα κατι στα patch notes? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις