Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ηταν guy . εγινε κοπελα

Για αυτο υπαρχει η βαβουρα , δεν την εδειχναν στο LCS , δεν ηταν στις φωτο , δεν εχει twitter κτλ και δεν θελει και να συνεχισει στο LCS

Πές μας λίγο περισσότερα!Την ξέρω εδώ κ μήνες κ έβλεπα όταν προλάβαινα κάποια της παιχνίδια μέσα απο op gg.Μου άρεσε που έπαιζε main support κ είναι γυναίκα..το θέμα είναι πώς έχει κάποια θέματα κ αλλάζει συνέχεια το όνομα της για να μην την αναγνωρίζουνε..δηλαδή το remilia καμία σχέση,εγώ την ξέρω απο όταν λεγότανε hot maria η yuno και απο τότε είδα πώς έχει το έχει αλλάξει το name πολλές φορές.Τελευταία είχα δεί κάτι στο reddit αλλά δεν κατάλαβα..πώς γίνεται να ήταν αγόρι κ να έγινε γυναίκα,αυτό που νομίζω είναι?Μα μοιάζει κανονικά σαν κορίτσι αν δείς φωτογραφίες της!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δεν ξερω κατι παραπανω απο οτι ειπα

Απλα αλλαξε φυλο και εγινε Maria πλεον , νομιζω ειναι και η πρωτη trans σε esports , not sure

Περίεργο να μην είναι γυναίκα κ να έχει τέτοιο μαλλί..επιπλέον το σώμα φαίνεται κανονικό απο τις φωτογραφίες,όπως κ το θέμα της δεν βλέπω να έχει συζητηθεί πέρα απο κάποιες φήμες.

Αυτό που με έκανε να πώ οτι να ναι(έβαψε το μαλλί του σε φάση παίζω esports κ γαμάω) είναι εκείνος που είχε στο lolking ένα guide της irelia η έκανε stream στο twitch κ το έκλεινε όταν ένιωθε άσχημα!

ρε παλικαρια τελευταια κολλαω παρα πολυ στο Log in βαζω κωδικο μου κανει aythentication succeed,logging on και μετα απο λιγα δευτερολεπτα Connection Error Connection failure unable to connect to pvp.net server εχει ξεκινησει καμια βδομαδα τωρα αλλα την 2η 3η φορα εμπαινε τωρα δεν μπαινει με τπτ τι παιζει?

Περίεργο να μην είναι γυναίκα κ να έχει τέτοιο μαλλί..επιπλέον το σώμα φαίνεται κανονικό απο τις φωτογραφίες,όπως κ το θέμα της δεν βλέπω να έχει συζητηθεί πέρα απο κάποιες φήμες.

Αυτό που με έκανε να πώ οτι να ναι(έβαψε το μαλλί του σε φάση παίζω esports κ γαμάω) είναι εκείνος που είχε στο lolking ένα guide της irelia η έκανε stream στο twitch κ το έκλεινε όταν ένιωθε άσχημα!

Βγαλε ακρη με τους Asians.

Αλλο καλουπι, plus οταν θελουν να αλλαξουν φυλο παιρνουν ορμονες. Τελος το μαλλι δεν εχει σχεση, ο καθενας μπορει να το πετυχει με καποια τρικ ασε που αυτοι εχουν απειρο μαλλι και ειναι easy.

Τον Fenix λες?

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...