Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"καραφλας" !!   Το lol νομιζω ειναι το καλυτερο moba εκει εξω, εχει ενα lore, ομορφα γραφικα και το 5 vs 5 arena τουλαχιστον ειναι ομορφο οχι σαν το dota που ειναι πολυ σκοτεινο για τα γουστα μου.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλα για το αραμ ισχυει κοντευω να ξεπερασω τα παιχνιδια στα νορμαλ με τ αραμ!

και οπως λεει και ο Attalos παραπανω για κανεναν λογο δεν αργοπεθαινει του ναντιον μαλλον ανεβαινει κιολας!

Δημοσ.

Αυτη την κλαψα για τα λεφτα που εχετε βαλει δεν την καταλαβαινω.

Δικια σας επιλογη ηταν, ειναι optional τα skins.

Απο την αρχη επρεπε να γνωριζετε οτι ουσιαστικα τα λεφτα ειναι "αερας".

Και εγω 100+ εχω δωσει αλλα δεν βρισκω τον λογο να τα κλαιω.

Πηγαιντε στο hots να σκατε 10ε για heroes/mounts/skins , το ιδιο πραγμα ειναι.

Η μηπως επειδη πηγε hots ο καραφλας ξαφνικα το LoL πεθανε.

Εντάξει ρε φίλε μην υπερβάλουμε. Η Ελλάδα έχει και από τα μεγαλύτερα ποσοστά παικτών LoL στην Ευρώπη (το είδα σε μια official έρευνα πριν απο μερικούς μήνες), και ο μοναδικός Έλληνας παίκτης που έχει πάει LCS το σταμάτησε για χ ψ λόγους. Δες που αυτό το πράγμα θα επηρεάσει και άλλους και θα το γυρίσουν στο HotS και στο CSGO. 

Δημοσ.

Φανταζομαι θα βρηκε χρονο μετα το 4-game ban...
Μην το παμε εκει ομως.
Οσο αναφορα τα statistics, link me pls γιατι ετσι αοριστα δεν εχει νοημα.

• Like 1
Δημοσ.

Φανταζομαι θα βρηκε χρονο μετα το 4-game ban...

Μην το παμε εκει ομως.

Οσο αναφορα τα statistics, link me pls γιατι ετσι αοριστα δεν εχει νοημα.

Θα προσπαθήσω να το βρώ. 

EDIT: http://majorleagueoflegends.s3.amazonaws.com/lol_infographic.png.

Είναι για την δημοφιλία που έχει το LoL με likes στο FB ανά χώρα, και η Ελλάδα είναι στην 5 πεντάδα της Ευρώπης, χωρίς όμως να λέει ακριβείς αριθμούς.  Εγώ λάθος το θυμόμουν. Σορρυ.

Δημοσ.

Εσείς το παίζετε ήδη 3-4 χρόνια το παιχνίδι γι' αυτό σας φαίνεται έτσι

Σκεφτείτε τους πιτσιρικάδες που ξεκινάνε τώρα, 9/10 θα διαλέξουν το lol και θα συνεχίζουν να το παίζουν για άλλα 2-3-5-Χ χρόνια

Μια βόλτα από 1 net cafe θα σας πείσει, μόνο lol παίζεται

Δεν διαφωνω γενικα οτι το Lol παραμενει δυνατο σε κοσμο αλλα το παραπανω που γραφεις τι ακριβως σημαινει οτι το παιχνιδι αξιζει???

Γιατι με αυτη την λογικη μια βολτα απο 1 net cafe και θα δεις ακομα κοσμο να παιζει το σαπιο Lineage τι παει να πει αυτο???

Επισης να ξεκαθαρισουμε ενα πραγμα,το Heroes Of The Storm δεν θεωρειται Moba αλλα Team Brawler. Και πραγματικα μακαρι το παιχνιδι να πετυχει και να τραβηξει κοσμο γιατι εχει 1 τεραστιο πραγμα που γουσταρω παρα πολυ σε σχεση με το Lol. Ειναι πιο γρηγορο. Εκει που στο lol στο 5λεπτο απλα καθεσαι σε ενα lane και λιωνεις στο last hit και poke τον αντιπαλο στο Heroes απο το 3λεπτο περιπου και μετα εχουν ηδη αρχισει τα Team fights.....

Επειδη ακριβως δεν εχει last hit και farming το παιχνιδι το κανει πολυ πιο γρηγορο και πιο ωραιο στο να το παρακολουθεις,πασχει βεβαια απο λιγους(προς το παρον)ηρωες και δυστηχως ειναι σχετικα πιο δυσκολο απο το Lol να ανεβεις και να ξεχωρισεις επειδη ακριβως ειναι αποκλειστικα team based παιχνιδι.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν διαφωνω γενικα οτι το Lol παραμενει δυνατο σε κοσμο αλλα το παραπανω που γραφεις τι ακριβως σημαινει οτι το παιχνιδι αξιζει???
Γιατι με αυτη την λογικη μια βολτα απο 1 net cafe και θα δεις ακομα κοσμο να παιζει το σαπιο Lineage τι παει να πει αυτο???

Εγώ απάντησα σε σχόλια του τύπου "το lol αργοπεθαίνει, χάνει κόσμο, σε λίγα χρόνια δε θα υπάρχει"
Το αν αξίζει ή όχι το κρίνει ο καθένας με βάση το γούστο του, το ότι είναι όμως το #1 game/e-sport αυτή τη στιγμή είναι αδιαμφισβήτητο
Και κατά τη γνώμη μου θα συνεχίσει να είναι για πολύ ακόμη
Δημοσ.

Εγώ απάντησα σε σχόλια του τύπου "το lol αργοπεθαίνει, χάνει κόσμο, σε λίγα χρόνια δε θα υπάρχει"

Το αν αξίζει ή όχι το κρίνει ο καθένας με βάση το γούστο του, το ότι είναι όμως το #1 game/e-sport αυτή τη στιγμή είναι αδιαμφισβήτητο 

Και κατά τη γνώμη μου θα συνεχίσει να είναι για πολύ ακόμη

Ναι βεβαια το οτι ειναι το #1 σε κοσμο μαζι με την Dota 2 και παλι δεν λεει κατι. Ειχε κοσμο,εχει και θα εχει οκ δεν διαφωνω,αλλα ως εκει. Στο μονο που εχει βοηθησει το Lol ειναι στο να βγαζουν αρκετα ατομα πολλα λεφτα χωρις κοπο.

Δημοσ.

Αυτη την κλαψα για τα λεφτα που εχετε βαλει δεν την καταλαβαινω.

Δικια σας επιλογη ηταν, ειναι optional τα skins.

Απο την αρχη επρεπε να γνωριζετε οτι ουσιαστικα τα λεφτα ειναι "αερας".

Και εγω 100+ εχω δωσει αλλα δεν βρισκω τον λογο να τα κλαιω.

Πηγαιντε στο hots να σκατε 10ε για heroes/mounts/skins , το ιδιο πραγμα ειναι.

Η μηπως επειδη πηγε hots ο καραφλας ξαφνικα το LoL πεθανε.

Πολλα likes για το παραπανω :)

Θυμαμαι καποτε κουβεντιαζαν 2 ατομα στην σχολη,ελεγε ο ενας που επαιζε τοτε απο S1 στον αλλο που δεν παιζει καθολου

>Ρε συ ποσα χρηματα εχεις δωσει ως τωρα στο παιχνιδι(S4 τοτε το lol)??

<Εχω δωσει κοντα στα 140ευρω.

>Πω ρε μλκα τοσα λεφτα σε ενα παιχνιδι,πεταμενα λεφτα ρε συ.

>Γιατι ειναι πεταμενα λεφτα????Αν σκεφτεις οτι παιζω το παιχνιδι σχεδον 3 χρονια και σχεδον καθε μερα παιζω γυρω στις 4-5ωρες και δεν παιζω σχεδον τιποτα αλλο,εν μερη και λιγα χρηματα εχω δωσει. Εδω αλλοι δινουν καθε χρονο 60ευρω σε Fifa/Pro/CoD κλπ 

Μια απο τα ιδια και στο Wow με την συνδρομη ισχυει με το παραπανω.

Αν εχεις αφιερωσει ενα αξιοσεβαστο χρονο στο παιχνιδι(επειδη προφανως σου αρεσει)το αν εχεις δωσει και καποια χρηματα δεν πειραζει.

Δεν λεω, κανουν τον κυκλο τους αλλα αυτο εχει ακομα μελλον.

Ειναι up to date και εχει πολυ δυνατο community.

Βαζουν νεα items, ειναι reactive, ακουνε το community, βαλανε βασεις για το e-sports κτλ

Το οτι οι παλιοι το παρατανε δεν εχει να λεει οπως ειπε ο πα0κι.

Και εγω το εχω παρατησει το soloq και παιζω μονο aramz casual.

Καλα ακομα και να θελεις το Community ειναι δυσκολο εως απιθανο να το ικανοποιησεις :D

Ως τι επρεπε να βοηθησει αλλιως?

Να ταισει παιδακια στην Αφρικη ?

Δεν ειπα οτι επρεπε να βοηθησει αλλιως σε κατι. Απλα ανεφερα κατι που ειναι γεγονος,οτι δηλαδη αρκετα ατομα εβγαλαν χαρη σε αυτο το παιχνιδι χοντρα φραγκα χωρις καν να το περιμενουν απλα χαρη στο Lol(γιατι αν εκαναν κατι αλλο streaming ουτε το 1/4 δεν θα εβγαζαν απο αυτα που εχουν βγαλει ως τωρα :) ).

Δημοσ.

Ναι βεβαια το οτι ειναι το #1 σε κοσμο μαζι με την Dota 2 και παλι δεν λεει κατι. Ειχε κοσμο,εχει και θα εχει οκ δεν διαφωνω,αλλα ως εκει. Στο μονο που εχει βοηθησει το Lol ειναι στο να βγαζουν αρκετα ατομα πολλα λεφτα χωρις κοπο.

Λέει δε λέει κάτι, αυτό ήταν το θέμα συζήτησης εξαρχής, όχι πιο είναι το καλύτερο game 

Επίσης στο #1 δε νομίζω να χωράνε 2 games μαζί και το lol αυτή τη στιγμή είναι πολύ μπροστά από τον 2ο

:)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...