SakafliaC Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 10-0 με yi σε όλα έκανε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 ναι ο κερατας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Έκανε καθόλου duo q με κανέναν? Νομίζω αν κάνεις duo q με κάποιον gold που έχει high MMR, σε πετάει πιο πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δε σ αφήνει να κάνεις duo με gold στα promos το δοκιμάσαμε πρόσφατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δε σ αφήνει να κάνεις duo με gold στα promos το δοκιμάσαμε πρόσφατα. Α ναι... Σωστό και αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 ρε μαγκες τρελαθηκα τωρα!γινεται σε fresh account να πας Platinum V?μολις το κανε ο cowsep και ειχε μεινει κ αυτος ****!εκανε 10-0 στα prom και απλα πηγε platinum μιλαμε για ολοφρεσκο account!lvl 1 ηταν πριν 3μερες! Και εγώ το είδα και μου έκανε εντύπωση. Εμένα θυμάμαι πριν 2 χρόνια με 7-3 με έβαλε silver 2. Και ήξερα ότι σε φρέσκο account με 10-0 πας gold V. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8-bitMUSIC Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 σημερα μπηκα και ειχαμε ενα troll tahm μας ετρωγε και μας πετουσε πανω στους αλλους... δεν μπορει να κανει κατι η rito για αυτο? δεν το ελενχεις εσυ απλα σε τρωει ετσι απλα και σε κανει οτι γουσταρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nautilus13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Rip Trick2g #freetrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisaerox Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 σημερα μπηκα και ειχαμε ενα troll tahm μας ετρωγε και μας πετουσε πανω στους αλλους... δεν μπορει να κανει κατι η rito για αυτο? δεν το ελενχεις εσυ απλα σε τρωει ετσι απλα και σε κανει οτι γουσταρει. Μα είναι και το άλλο πχ όταν πέφτεις στη μάχη και είσαι έτοιμος να κάνεις combo για να πιάσεις τον αντίπαλο σε τρώει και μέχρι να σε φτύσει ο αντίπαλος πίνει καφέ στη βάση η σε πετάει πάνω σε λάθος αντίπαλο ή στον support. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Και εγώ το είδα και μου έκανε εντύπωση. Εμένα θυμάμαι πριν 2 χρόνια με 7-3 με έβαλε silver 2. Και ήξερα ότι σε φρέσκο account με 10-0 πας gold V. Αυτο ηξερα και εγω... εκανε προμο με αλλους ο ενας ηταν και αυτος φρεσκος 30αρης Unranked και ο αλλος ηταν υψηλο silver 1-2 νμζ!οποτε δεν νμζ οτι εππηρεαστηκε και πολυ απο αυτο...δεν ξερω τι να πω! Η αληθεια ειναι οτι το παλικαρι κουβαλησε στα 9 games απο τα 10 μονο στο τελευταιο δεν πηγε καλα κ αυτο λογικο μετα απο 21 ωρες stream...ενα παιχνιδι θα βγει και μαπα! κοιτατε εδω history 90% win rate στα normal που παιζε μεχρι να παρει 30! http://na.op.gg/summoner/userName=Cowgina Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Όταν σας πιάνει ο δικός σας Tahm Kench μπορείτε να κλικάρετε πού θέλετε να σας πετάξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Rip Trick2g #freetrick Τι έκανε ρε? Fake Swat? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nautilus13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Τι έκανε ρε? Fake Swat? Yep. Αν και ηταν αρκετα γαματο για stream ending ειναι παρανομο as ****.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 παρανομο?κ εγω τ διαβαζα και τρελαθηκα γτ ειναι παρανομο?του βαλαν 4μηνες ban Οι ****! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Κλασσικό twitch , bannάρει streams που προσφέρουν γέλιο , και αφήνει όλες τις "ιερόδουλες" ανέπαφες. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις