Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Κανε κανα repait γτ εγω αλλαξα και map και την μπαρα μ τα skills και τον παιχτη και chat απο τα settings! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 <p>Μπορούμε να βγάλουμε την φωνή του gp? μου έχει σπάσει τις μπάλες.</p> 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FreakBoy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Τι γινεται παλι με τους servers ενω εχω κανονικα ιντερνετ ξαφνικα με πεταει στην μεση του game και δεν με αφηνει να κανω reconnect 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nautilus13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μπορει καποιος να μου κανει πιο αντερστοονττττ το νεο zekes? Γιατι δεν εχω καταλαβει ακριβως πως λειτουργει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 το ctrl+f το ξυλωσανε? με το scoreboeard τι παιζει τι το κανανε τοσο μεγαλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 το ctrl+f το ξυλωσανε? με το scoreboeard τι παιζει τι το κανανε τοσο μεγαλο Δεν λειτουργει στο παλιο HUD , δοκιμασε να κατεβασεις στο 0 το scale κ μετα ξανα full Μπορει καποιος να μου κανει πιο αντερστοονττττ το νεο zekes? Γιατι δεν εχω καταλαβει ακριβως πως λειτουργει... Το κανεις bind σε εναν ally σαν το passive της Kallista κ φορτωνει charges οπως το Statik Shiv Οταν πας στα 100 παιρνετε και οι 2 το buff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktro Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 εμενα μου αρέσει που τώρα όταν πατάς F χορεύεις και όταν πατάς D γελάς.. δοκιμάστε το 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nautilus13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δεν λειτουργει στο παλιο HUD , δοκιμασε να κατεβασεις στο 0 το scale κ μετα ξανα full Το κανεις bind σε εναν ally σαν το passive της Kallista κ φορτωνει charges οπως το Statik Shiv Οταν πας στα 100 παιρνετε και οι 2 το buff Δλδ δν πρεπει να τον κανω bind καθε φορα που τελειωνει το cd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δλδ δν πρεπει να τον κανω bind καθε φορα που τελειωνει το cd? Μια φορα βρε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 http://www.unboxholics.com/news/gaming/9508-apokleisthke-epaggelmatias-paiktis-tou-league-of-legends?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed τα θελει ο κωλος τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 ε λογικά δεν του φτάναν τα χιλιάρικα από το LCS, ήθελε και άλλα, λες και αν έκανε stream δεν θα τα μάζευε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nautilus13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Λετε να φαει κανενα νερφ στα επομενα patch ο victor? Μην τον αγορασω αδικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 μπααα δεν τον βλεπω!ειναι πολυ δυνατος αλλα δυστυχως πολυ immobile οποτε αν εχεις λιγο την προσοχη ειτε του support ειτε του jungler τον counterαρεις ευκολα αν οχι και τον αφησεις να farmarei σιγουρα χανεις lane και ισως το παιχνιδι αναλογως το ποσο θα snowballarei! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kougi Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Ρε μαγκες οι τοπ streamers συνηθως ποσα βγαζουν συνολικα στο περιπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Ρε μαγκες οι τοπ streamers συνηθως ποσα βγαζουν συνολικα στο περιπου? Site: Full-timejob: Gamer Site: Πόσα βγάζει ένας Pro Player στο LoL; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις