Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

2 σερι παιχνιδια,εχω το bot 5/0/5,και εχω 1-2 afk στην ομαδα.Και να έχω την ριτο να δινει σε μενα warning για leave επειδή είμασταν χαμηλά λεβελ λογο 3vs5.μαλιστα.και ήταν και έλληνες premades.Στο επόμενο q τους ξαναπετυχένω και γράφει ο ένας "this time won't be the afk that made you lose" η κάτι τέτοιο δεν ήταν καλά τα αγγλικά.Δεν άντεξα.Αφού ήθελαν να τρολλάρουν έβρισα στο τσατ μετά από 1,5 χρόνο και πάτησα x να βγώ απτο champion pick.Το μετάνιωσα αλλά δεν άντεξα.

Δημοσ.

Μονο σε εμενα κολλαει το Update; Στα 236mb, και δε δειχνει να κατεβαζει τιποτα αλλο, οση ωρα και να το αφησω. Το εκανα πολλες φορες. Τα ιδια παντα.

Δημοσ.

πολυ ωραιο το update γενικα!

και τα "quest" για τα εικονιδια!οταν τελειωσεις το ενα πρεπει να κανεις το act 2 ακριβως την επομενη μερα?η μπορει να ολοκληρωθει μεσα σε 2 μερες ας πουμε?

Δημοσ.

Δε βλεπω αλλαγες στο hud που ελεγαν.. Μονο το Minimap αλλαξε χρωμα.. Ελπιζω αυτα τα τεραστια εικονιδια να ειναι προσωρινα.. Μιλαω για αυτα που δειχνει κατα το teleport, και τα kills,deaths. Απο το μενου παντως δε γινεται να μικρυνουν.

Δημοσ.

Ναι τωρα επαιξα ενα aram και το ειδα.. Δε μπορω να πω οτι μου αρεσε, αλλα θα το συνηθισω με τον καιρο.. Οπως ολοι μας.

Καποια αποψη για Mf; Παιζεται hybrid adc; Mid-junlger;

Δημοσ.

Δεν αλλαζει το hud απο το μενου. Το εχω στο 0 και παραμενει μεγαλο. Ισως ειναι bug.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...