Atallos1 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μην το δενεις κομπο οτι θα παιχτει support Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μην το δενεις κομπο οτι θα παιχτει support Δε θα μ κάνει εντύπωση αν παιχτεί στο jungle πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Ξέρουμε πότε βγαίνουν τα Pool Party Skins? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Λογικά στο 5.13 θα γίνει balance στη Diana. Ενα παραπάνω τώρα με το καινούριο magus στη ζούγκλα, το champ είναι broken kai freelo όσο δεν ήταν ούτε ο ww στο preseason 5... Παίξτε για όσο προλάβετε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Eh , λιγακι υπερβολικος Εχει αρκετα θεματα πριν το 6 και το καινουριο item δεν την κανει broken . Actually pretty sure οτι το προηγουμενο ηταν καλυτερο για το burst 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δεν είναι αρκετά low τα στατς; Δηλαδή 75% base + 30% ap. Σε mid game άντε να σου δώσει 100 dmg aoe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evilsmile Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 και κλαμα ο καραφλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Machete_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Λογικά στο 5.13 θα γίνει balance στη Diana. Ενα παραπάνω τώρα με το καινούριο magus στη ζούγκλα, το champ είναι broken kai freelo όσο δεν ήταν ούτε ο ww στο preseason 5... Παίξτε για όσο προλάβετε! Σε ξεφτίλισε καμια Diana αδερφέ γιαυτο το λες? Να υποθέσω θα ήθελες να πάρεις Kata και να το παίξεις ιστορίας αλλα σου έσκασε mid η Diana και σου άλλαξε τα σχέδια ε? Το ότι είναι τούμπανο hero είναι σίγουρο αλλα δεν νομίζω να χρειάζεται balance.Υπάρχουν πολλοί πιο OP Heroes Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2015 από Machete_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Πεφτουν βροχη τα ranked-chat bans.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Τον ήπιαμε σήμερα στο τουρνουά.Μια ομάδα κατέβηκε απτα τρίκαλα όλη και όλη (εμεις ) και στον δεύτερο γύρο μας έβαλαν με τους μάλλον νικητές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisvele Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Ξερει καποιος πως να ρυθμισω εχω ενα LENOVO Y50-70 με ανάλυση 3840 x 2160 και μου εμφανιζει μικρο κερσορα , μεγαλα γραμματα του ονοματος μου το shop ειναι πολύ μικρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Αν για καποιο λογο δεν μπορεις ingame , καντο απ'εξω Κανεις edit το cfg που βρισκεται εδω απο default C:\Riot Games\League of Legends\game\DATA\CFG\GAME.CFG Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2015 από Atallos1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Ξερει καποιος πως να ρυθμισω εχω ενα LENOVO Y50-70 με ανάλυση 3840 x 2160 και μου εμφανιζει μικρο κερσορα , μεγαλα γραμματα του ονοματος μου το shop ειναι πολύ μικρο. Το λολ έχει περίεργη ρύθμιση στις αναλύσεις.Σε 27αρα οθόνη full hd και τα γράμματα και κέρσορας φενόντουσαν σαν μυρμήγγια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisvele Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 καποια βοηθεια στο cfg για αυτα που ζηταω? μικρο κερσορα , μεγαλα γραμματα του ονοματος μου το shop ειναι πολύ μικρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nautilus13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Τι έκανε το παλικάρι ο fenix 1v4...azir nerf inc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις