shooterg Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 <p>κανένα... δεν τραβάει πλέον σαν παικτης...</p> Γιατι δεν τραβαει? Μια χαρα παικτης είναι
Pa0ki Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Εγώ είμαι plat 2 Και το σταμάτησα το Lol.. χαμένος χρόνος και μου γ*μαει και την ψυχολογια.. εως εδω έχω κανα μήνα να παίξω Παίξε για την πλάκα σου, δεν αξίζει να χαλιέσαι
GeorgeHellas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 εγώ πάντως βρήκα τρόπο για να περνάω ευχάριστα... τρολλ μέχρι σίλβερ... δεν ξέρω πόσο καιρό θα μου πάρει αλλά θα περνάω ευχάριστα! 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Τι build προτεινετε για την fiora? οχι Phantom dancer που βλεπω παντως...συνηως πας για hydra last whisper ghostblade και μετα αν feedaristeis κανα IE και μετα αν θες magic resist Malmortius η και κανα frozen mallet αν θες πιο τανκυ στατιστικα...ισως και κανα GA
MavroManitari Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Τι build προτεινετε για την fiora? Δεν υπάρχει standard build το πας λίγο βλέποντας και κάνοντας ανάλογα με το τι παίζεις εναντίων,πόσο μπροστά-πίσω είσαι. πχ. άμα το παίξεις vs morde/vladimir/rumble και δεν βγάλεις hexdrinker/merc boots θα σε κατουρήσουν ότι και να κάνεις. 1
Atallos1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Champion Reveal : Tahm Kench Απο τον designer Azir/Lucian Daniel Klein I bolive 5
billsnake21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Champion Reveal : Tahm Kench Απο τον designer Azir/Lucian Daniel Klein I bolive Bo Dallas is that you? Λίγο περίεργη η w και r και θα ήθελα να δω που στηρίζεται το πόσο shield παίρνεις
MavroManitari Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Κι αλλο support? You can never have too many supps οχι Phantom dancer που βλεπω παντως...συνηως πας για hydra last whisper ghostblade και μετα αν feedaristeis κανα IE και μετα αν θες magic resist Malmortius η και κανα frozen mallet αν θες πιο τανκυ στατιστικα...ισως και κανα GA Υπάρχουν άπειροι συνδυασμοί και οι περισσότεροι πλέων δεν εμπεριέχουν IE. Παραδοσιακά items είναι Hydra/Last Wisper/Yummus/Bloodthirster/Black Cleaver/Scimithar Οh και btw μπότες σχεδόν πάντα παίζονται μεταξύ Merc Threads (MR) και Lucidity (CDR). Κατα το πόσο χρήσιμο είναι το GA στην fiora είναι λίγο pending προτιμώ να την παίζω με Scimithar ως defensive item έτσι ώστε να σιγουρεύω το combo της. GA ταιριάζει πιο πολύ σε Riven. Επίσης άμα θες tankyness+slow πας σε omen δεν έχει νόημα το Mallet στην Fiora με όλα τα υπόλοιπα items. Εdit: Το νέο cleaver είναι λίγο must πλέων στο kit της.
Atallos1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 5,12 Patch Notes http://na.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/patch/patch-512-notes
dNt^ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 5,12 Patch Notes http://na.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/patch/patch-512-notes Τι πιστεύεις για τα masteries?
Atallos1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Uhm δεν ειμαι σιγουρος , γενικα δεν παρακολουθω ιδιαιτερα πλεον Αλλα το tenacity με τα λιγοτερα points φαινεται αρκετα μεγαλη αλλαγη με μια πρωτη ματια
Luxx Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 TOTAL RECALL The window just before a recall finishes in which you can take damage and it won't interrupt the recall is now normalized at 0.1 seconds (was previously random between 0 and 0.25 seconds) Μα καλα, τοσο καιρο αυτο το πραγμα ηταν τυχαιο; Ελεος.. Το νεο support φαινεται κορυφαιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις