Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ξέρουμε γιατί η rito streamάρει το lcs σε χειρότερη ποιότητα από τον average streamer?

Πω πω γκίνια :P

όταν έχεις 64% win ratio κάποια στιγμή πρέπει να πέσει (ισορρόπησα στο 56)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου φαίνεται ή έχει πέσει το επίπεδο των παικτών; είχα να παιξα λιγο καιρό και ειμαι αυτη τη στιγμή πλατ2 μετά από ντιμοουτ από ντιαμ. Το θέμα εινα, ότι γκειμ και να παίξω είτε το δικό μου τιμ, ειτε το αντίπαλο ή ακόμα και τα δυο τιμς θα παίζουμε λες και ειμαστε στο σιλβερ.. Πραγματικά με έχει ξενερώσει το παιχνίδι...

Μου φαίνεται ή έχει πέσει το επίπεδο των παικτών; είχα να παιξα λιγο καιρό και ειμαι αυτη τη στιγμή πλατ2 μετά από ντιμοουτ από ντιαμ. Το θέμα εινα, ότι γκειμ και να παίξω είτε το δικό μου τιμ, ειτε το αντίπαλο ή ακόμα και τα δυο τιμς θα παίζουμε λες και ειμαστε στο σιλβερ.. Πραγματικά με έχει ξενερώσει το παιχνίδι...

είναι το d5 mode που είσαι αυτήν την στιγμή.Όλοι οι demoted d5 παίζουν με άτομα plat 3 με plat 1.Πόνος

Αυτο δεν είναι πόνος. Ειναι σαν να σου λέει βγες από το παιχνίδι.. Καιρό είχα να ρειτζαρω τόσο για παιχνίδι... Εννοείται χωρίς φλειμ ινγκειμ σπλα να χαλιέμαι προσωπικά.. Βλεπω να ξανακάνω διάλειμμα για λίγο καιρό.

Αυτο δεν είναι πόνος. Ειναι σαν να σου λέει βγες από το παιχνίδι.. Καιρό είχα να ρειτζαρω τόσο για παιχνίδι... Εννοείται χωρίς φλειμ ινγκειμ σπλα να χαλιέμαι προσωπικά.. Βλεπω να ξανακάνω διάλειμμα για λίγο καιρό.

βασικά αυτό σου λέει.Απλά το πρόβλημα είναι ότι όταν πέφτεις division πρέπει να σε πάει στο 5 της προηγούμενης.Όχι στο 1.Γιατί έτσι χαλάει η ισορροποία

Same here  :unsure:

Έχω χάσει 8 απ' τα τελευταία 10 παιχνίδια και έφαγα demote

Σε 2 είχα afkers, σε κάποιες άλλες ήττες ήταν το game Feed Wars: Attack of the Shitty Picks με σκουπιδοπαίχτες τύπου Kata, Yasuo, Rengo κλπ που έτρωγαν counter και μετά ήταν απλώς σαν ένα minion με περισσότερη ζωή.

Σε κάποια απο αυτά ξεκινούσαμε και είχαμε προβάδισμα αλλά μετά έβλεπες τα carry να κάνουν tapdancing μπροστά απ' τον assasin ή την Leona/Thresh τους και το lead εξανεμιζόταν. 

Το χειρότερο δεν είναι μόνο το πως παίζουν, αλλά μετά έρχεται και το κλασσικό "omg thanks for help/report".

Gold is truly the new Bronze.

Θα την βγάλω με Planetside 2 για λίγο καιρό ίσως και κανα normal.

Χαχα ναι τα FPS παιχνίδια είναι imo αρκετά καλό ηρεμηστικό για το σπάσιμο του LoL.

Και μέχρι το season 5 το λεγα στον εαυτό μου, μην παίζεις ranked, δεν κάνει καλό στην ψυχική υγεία.

Αλλά με παρέσυρε η παρέα  :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...