Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

keep trying τοτε...και παλι ομως τι σημασια εχει ν ανεβεις?τι νομιζεις δεν ειναι τρολλαδες εκει?ελεγα αντε να φυγω απο σιλβερ να παω gold και με το που πηγα (τελευταια μερα την προηγουμενη season) σταματησα ranked μην χασω εικονουλες skins κτλπ.Παω να παιξω τωρα provisional με τα πολλα με ξαναβαζει gold και απο τοτε εχω παιξει 3 η 4 παιχνιδια!ολα με τρολλς αφκ η κατι κακασχετους!γενικα EUNE μεχρι Diamond ετσι ειναι.Μπορεις να βρεις bronze παιχταρα (ουτε καν αλλα λεμε τωρα) και να βρεις κατι platinum diamond ακουβαλητους!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια φορά είχαμε έναν feeder που έκανε spawn και πήγαινε και ψόφαγε επίτηδες και εγώ jangle με j4 κουβάλησα τον αγώνα και το πήραμε (ο τρολ είχε ψοφήσει 37 φορές).

Τον καθενα τον βαζει με οτι του αντιστοιχει αναλογα το rank του , τοσο απλα

Ναι αλλά αυτό ισχύει και για τους συμπαικτες και για τους αντιπάλους.

Δεν γίνεται πάντα να έχεις εσύ τα φιντέρια και η άλλη ομάδα να έχει τους καλούς.

φιλε χωρις να θελω να σε προσβαλλω αλλα για να μην μπορεις να βγεις απο bronze μηπως δεν πρεπει κιολας?αλλιως γτ να μην μπορεις?εγω θυμαμαι πριν 2 χρονια σεπτεμβριο εφτασα lvl 30 παιζω τα 10 ματσακια μου 4νικες 6ηττες και bronze 1.Σε μια βδομαδα και 2 ηττες (δεν επαιζα πανω απο 1 αντε 2 game την μερα) ημουν silver  και μεχρι που ληξε η seazon silver iii. Δλδ δεν ειναι τοσο δυσκολο αν εχεις μια στοιχειωδη γνωση στρατηγικης αν δεν flameareis αντιπαλους και να παιζεις παιχτες που κουβαλανε.

Ποια στρατηγικη ρε τυπε? για να βγεις απο το bronze απλα δαχτυλα θες. να εχει επαφη ο εγκεφαλος να δινει εντολη να πατανε τα κουμπια. αν μπορεις να το κανεις αυτο congrats you are silver-gold.

• Like 2

Ποσα games πρεπει να χασω απο 0 lp gold v για να πεσω silver 1? (μολις ανεβηκα)

Δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να στο απαντησει αυτο , αναλογα το MMR

Ποια στρατηγικη ρε τυπε? για να βγεις απο το bronze απλα δαχτυλα θες. να εχει επαφη ο εγκεφαλος να δινει εντολη να πατανε τα κουμπια. αν μπορεις να το κανεις αυτο congrats you are silver-gold.

χαχαχα

καλα μην φανταστεις οτι εννοω LCS strategy αλλα να ξερεις ποτε να splitpushareis ποτε ν γυρνας κτλπ...

Ποσα games πρεπει να χασω απο 0 lp gold v για να πεσω silver 1? (μολις ανεβηκα)

5-6 μπορει κ παραπανω αναλογως το mmr σου

χαχαχα

καλα μην φανταστεις οτι εννοω LCS strategy αλλα να ξερεις ποτε να splitpushareis ποτε ν γυρνας κτλπ...

5-6 μπορει κ παραπανω αναλογως το mmr σου

για να πέσει πρέπει να το mmr να πάει silver 5.Οπότε γύρω στα 28-29 συνεχόμενα.Εδώ μου πήρε εμένα 12 συνεχόμενες ήττες για να πέσω απο plat 1 σε plat 2.Και συνολικά 45 ηττες σε 53 ματς για να πάω απο plat 1 σε p4 

Ξέρουμε γιατί η rito streamάρει το lcs σε χειρότερη ποιότητα από τον average streamer?

για να πέσει πρέπει να το mmr να πάει silver 5.Οπότε γύρω στα 28-29 συνεχόμενα.Εδώ μου πήρε εμένα 12 συνεχόμενες ήττες για να πέσω απο plat 1 σε plat 2.Και συνολικά 45 ηττες σε 53 ματς για να πάω απο plat 1 σε p4

Πω πω γκίνια :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...