παπι Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 νομιζω οτι εσυ εχασες ενα post που λεει για κουβαλιμα συγκεκριμενα για τα ADC! Σου λεω οτι ο ρολος ειναι αδιαφορος. Θες adc, τις προαλλες επεσα σε ενα στρουμφακι μου κουβαλαγε με Adc Για πλακα μας ταπεινωσε
Atallos1 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Προφανως και θα κουβαλησει Κι εγω αμα παιξω AD στο Gold θα κουβαλησω γιατι ξερω πως δουλευει το lane και μπορω να παταω και τα κουμπια μου οταν πρεπει , οταν ομως με βαλεις να το παιξω στο Diamond κ πετυχω ad main δεν θα μπορεσω να παιξω . Μιλαμε για αντιστοιχου επιπεδου παιχτες , μην συγκρινετε ανομοια πραγματα χωρις λογο 2
παπι Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 αντιστοιχου επιπεδου δεν υπαρχει κουβαλημα. Κουβαλας οταν εισαι υπερανω
the other one Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Αυτό με το 1v5 δεν ισχύει πόσο μάλλον στο silver. Καταρχήν ΟΣΟ και να φιντάρουν οι δικοί σου αν δεν ξέρουν τι να το κάνουν το gold που θα πάρουν μια τρύπα στο νερό θα κάνουν. Δεν είναι τυχαίο που οι καλύτεροι champion σε χαμηλά έλο είναι ή οι early snowball ( akali, riven, pantheon, darius ) ή τα late game carry ( fiora, yi, tryndamere ). Όταν έννοιες όπως mid game και objectives είναι άγνωστες και παίζουν όλοι team deathmatch τι συζητάμε. Όταν το πραγματικό σου elo απέχει πολύ απ' αυτό που παίζεις πρέπει να είσαι σε θέση να παίρνεις παιχνίδια μόνος σου, αυτό είναι κανόνας. Έχω δει τύπο gold5 να παίρνει account από bronze4 σε silver σε 3 μέρες. Τα ίδια ισχύουν και για μεγαλύτερο elo αντιστοίχως. Μέχρι και το gold πιστεύω πως αν πάρεις ένα lane και το λιώσεις μπορείς να πάρεις και 1v5. Πιο πάνω το καλύτερο role να κουβαλήσεις είναι το jungle γιατί έχεις καλύτερο έλεγχο στη ροή του παιχνιδιού και για κάποιο περίεργο λόγο είναι πάνω σου και το shotcalling.
dNt^ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Αυτό με το 1v5 δεν ισχύει πόσο μάλλον στο silver. Καταρχήν ΟΣΟ και να φιντάρουν οι δικοί σου αν δεν ξέρουν τι να το κάνουν το gold που θα πάρουν μια τρύπα στο νερό θα κάνουν. Δεν είναι τυχαίο που οι καλύτεροι champion σε χαμηλά έλο είναι ή οι early snowball ( akali, riven, pantheon, darius ) ή τα late game carry ( fiora, yi, tryndamere ). Όταν έννοιες όπως mid game και objectives είναι άγνωστες και παίζουν όλοι team deathmatch τι συζητάμε. Όταν το πραγματικό σου elo απέχει πολύ απ' αυτό που παίζεις πρέπει να είσαι σε θέση να παίρνεις παιχνίδια μόνος σου, αυτό είναι κανόνας. Έχω δει τύπο gold5 να παίρνει account από bronze4 σε silver σε 3 μέρες. Τα ίδια ισχύουν και για μεγαλύτερο elo αντιστοίχως. Μέχρι και το gold πιστεύω πως αν πάρεις ένα lane και το λιώσεις μπορείς να πάρεις και 1v5. Πιο πάνω το καλύτερο role να κουβαλήσεις είναι το jungle γιατί έχεις καλύτερο έλεγχο στη ροή του παιχνιδιού και για κάποιο περίεργο λόγο είναι πάνω σου και το shotcalling. Αυτό για το jungle ισχύει. Και να μην ξέρεις να παίζεις καθόλου jungle, αν ξέρεις τα βασικά το πήρες μόνος σου. Δοκίμαζα σε ένα account από τα τάρταρα και παρ' όλο που δεν έχω καθόλου decision making και awareness για να παίξω jungle, απλά έκανα full counterjungle με Lee (σε Nunu κιόλας ) και το πήρα μαζί με μια Riven και μια Ahri που τους έδωσα 5-6 kills στα πρώτα 8 λεπτά. Π.χ. έβλεπα τον Zed να χαλάει το W ενώ ήταν Pushed και έκανα ντου. Τον σκοτώναμε αφού χάλαγε flash και μετά το recall πάλι εκεί. 3-4 kills έφυγαν έτσι Αν πάρεις κάποιον δυνατό champion όπως ο Lee, είναι πολύ εύκολο να κάνεις snowball τα lanes σου
Luxx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δεν είναι τυχαίο που οι καλύτεροι champion σε χαμηλά έλο είναι ή οι early snowball ( akali, riven, pantheon, darius ) ή τα late game carry ( fiora, yi, tryndamere ). Καθε χρονο το ξεχναω αυτο.. Περυσι ειχα ανεβει παιζοντας μονο trynda και fiora.. Και εγω προσπαθω να το παιξω τιμιο support, Pick order και jungler.. Μονο yi, μεχρι να παω gold5 ξανα.
Pa0ki Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Εγώ μετά τα placements, είπα να παίζω for the lolz μόνο Yi, τουλάχιστον για όσο έχω θετικό w/l ratio Ενώ ξεκίνησα δυνατά, μετά το cinderhulk και την αλλαγή στο meta ψιλοχαλασε η φάση και σταμάτησα στα 24 games(12-12)
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 τον Mao δεν νμζ τον heca ισως αλλα σκεψου στα teamfight τι impact εχουν maokai και heca και τι θα κανει ο thrundle... 1
vasilisaerox Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Σήμερα είχα αντίπαλο kog ap...απλά μας βίαζε
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 ναι αστα να πανε,και εγω τον δοκιμασα και ειναι ΤΕΡΑΣ!στα 11 lvl με ludens echo κλαις...απλα pokeαρει ασταματητα και νικας το παιχνιδι
Atallos1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 αντιστοιχου επιπεδου δεν υπαρχει κουβαλημα. Κουβαλας οταν εισαι υπερανω Wat Τι διαβαζω κ δεν το μαρτυραω
Panagiotis32 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Πως να κουβαλήσει το adc μωρέ που μέχρι το mid game πρέπει να φαρμάρει? Το κουβάλημα που μπορεί να κάνει ενας jungler δεν μπορεί να το κάνει κανένα lane. 1
Luxx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Και τι γίνεται στην περίπτωση που εισαι support και το team δεν νιώθει; Εκεί πιστεύω δε μπορείς να κανείς κάτι ... Μονο άμα έχεις τίποτα Morgana, Annie, καταλάβεις τι παίζει και βγάλεις γρήγορα ap.
Atallos1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Mαθαινεις να κανεις calls , να κανεις engage , να ξερεις τι πρεπει να κανεις και να μιλας Τοσο απλο ειναι το game 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Πως να κουβαλήσει το adc μωρέ που μέχρι το mid game πρέπει να φαρμάρει? Το κουβάλημα που μπορεί να κάνει ενας jungler δεν μπορεί να το κάνει κανένα lane. Γιατι πρεπει να φαρμαρει μεχρι το mid?Laning phase δεν υπαρχει να σβησει τον αντιπαλο? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις