Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Bug Report EUNE.

Μετά απο win streak σε ένα παρκαρισμένο smurf μπαίνω σε promo S4-S3. Παιζω τα 2 games χθες και μου βγαίνουν 1-1 και σήμερα παίζω το 3ο και το νικάω. Αντί να με βγάλει στο Silver 3 μου βγάζει congratulations you have qualified for a promo series και ξανά-μανά άλλα 3 games.

Any thoughs?

bug θα'ναι, εμενα μια φορα με win lose win μου λεει οτι απετυχα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kανενας που να περασε promos απο bug? Μονο για αποτυχημενα promos ακουω bugs. Τι γκαντεμια κι αυτη, ολα τα bugs να ειναι εις βαρος του παικτη :P

Α ρε Θωμα...

sKf943N.png

Καλα αυτο ειναι τις πιο πολλες φορες visual bug , δεν νομιζω οτι μιλαει για το ιδιο πραγμα

Σε εμενα δεν ηταν. Αλλα anyway, τα promo, divisions κλπ δεν λενε τιποτα.

Πάω ν ανοίξω το lol και μου βγάζει ένα μήνυμα "Η εφαρμογή PVP.Net Patch Kernel σταμάτησε να λειτουργεί".

Τί είναι πάλι αυτό?

edit πήγα και το τρεξα μέσα από Program Files και έφτιαξε..

Λοιπόν το support μου λέει ότι "it seems" ότι έκανα q dodge.

Εγώ είμαι 100% ότι δεν dodgαρα γιατί με το που το άνοιξα το client πήγα καρφωτός, και χθες το βράδυ το είχα αφήσει 1win1lose και το έγραφε και το λέει στο ιστορικό μου αφού στα τελευταία 7-8 ranked μόνο ένα defeat έχω το 1st game του promo.

Λοιπόν το support μου λέει ότι "it seems" ότι έκανα q dodge.

Εγώ είμαι 100% ότι δεν dodgαρα γιατί με το που το άνοιξα το client πήγα καρφωτός, και χθες το βράδυ το είχα αφήσει 1win1lose και το έγραφε και το λέει στο ιστορικό μου αφού στα τελευταία 7-8 ranked μόνο ένα defeat έχω το 1st game του promo.

Στο support team της Rito τον παίζουν κανονικά και με τον νόμο. Οι τύποι είναι άχρηστοι και το μόνο που ξέρουν είναι να κάνουν copy paste τα αυτόματα μηνύματα για απαντήσεις που στέλνουν στα tickets...

Με ποια λογική πανε top tank fizz στο LCS....

Sent from my iPhone using Insomnia

με την λογικη οτι εχει πολυ αμυνα αφου χτιζουν tanky αλλα και πολυ burst λογω skills +οτι εχουν smite και δεν θελουν flash γτ με το playfull tricks φευγει οποτε θελει!

Θα διαφωνήσω, ένα account που χρειάστηκε να πάρω πίσω το πήρα αρκετά εύκολα.

Θα συμφωνήσω και 'γω (μαζί σου :P ).

Άλλαξα την διεύθυνση e-mail χωρίς να έχω πρόσβαση σε αυτήν μέσα σε, 10 e-mails το πολύ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...