marcus777 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 ρε παιδια το λολ μου κολλαει στην ενημερωση παντα στο 48 % ξερει κανεισ γιατι?????
dNt^ Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 έκλαψα :'D https://www.youtube.com/watch?v=pgNKhBLbUmg 3
Atallos1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Ενα ωραιο writeup για το τι παιζεται atm http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/34xn19/solo_queue_meta_overview_patch_58_text_post/
babis13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Καλημερα,δεν με αφηνει να κανω Log in και δειχνει να παραμενει στην συνδεση...το κανει και εσας η εχω φαει κανα μπαν?
Nautilus13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Rip TSM... Cass instaban στο yolo q Ty huni Sent from my iPhone using Insomnia
Atallos1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Πως αλλαζει η εικονα ενος παιχνιδιου , οταν δεν κανεις lane swap κ οταν ο jungler σου παιρνει λαθος rpite Βαρια βαρια γιατι εχασαν οι TSM Δεν εκαναν lane swap . Το lane swap επρεπε να γινει λογω του top lane matchup Ξερεις οτι ο Huni ειναι ο κυριος damage dealer τους στα mid game fights , δεν τον αφηνεις να παρει Gold/Exp , ειδικα σε εναν champion που ειναι τοσο πολυ item dependant Λαθος jungle pick/route Αφου δεν εκαναν lane swap , ο Santorin αρχιζει λανθασμενα απο top side . Αν αρχιζε Gromp θα κατεληγε top vs εναν απο τους πιο immobile champs στο game atm . Eναλλακτικα αφου αρχισε top side , κανεις golems>red>top scuttle και lvl 2 gank top. Επισης , παιζει λαθος Reksai . Εχεις Sejuani ανοιχτη , αν θες να φαρμαρεις παρε Sejuani , παρε Nunu . Δεν αφηνεις ολο σου το early game να παει χαμενο , ειδικα οταν δεν κανεις lane swap Χανουν το top , μετα eventually χανουν το bot ( συνηθες φαινομενο για τους TSM ) κ χανουν και ολο το control γυρω απο το mid tower . Snowballαρουν με το gold τους οι αλλoι και κερδιζουν fights που αν εκαναν lane swap , δεν θα τα κερδιζαν με αυτα τα team comps Οι TSM ειναι κακοι σε bo1 κ φανηκε My 2 cents 2
Nautilus13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Παραλίγο να κερδίσουν οι Τούρκοι Sent from my iPhone using Insomnia
Luxx Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Υπαρχει καποιο ανοητο συστημα αντιστοιχιας στα ranked παιχνιδια; Υπαρχει καποιο οριο ανα league; Παρατηρω οτι πανω-κατω σε ολους τους servers, σε καθε league υπαρχει ενα ορισμενο % του συνολου των παικτων.. Δλδ για να παει καποιος απο silver σε gold, θα πρεπει να πεσει ενας Χ αριθμος στο silver απο gold. Αν ισχυει κατι τετοιο ειναι τελειως ηλιθιο το συστημα. Δλδ Μονο το 15% αξιζει να βρισκεται gold και παραπανω; Δε καταλαβαινω το γεγονος οτι κανω 10 σερι ηττες, και μετα καπακια αλλες τοσες ηττες, στις οποιες κανω carry. Να τα βρασω τα S+ αν εχω στο team μου παικτες με σκορ 1-15 μονο και μονο επειδη υπαρχει το ανοητο limit per league και ακομα πιο ανοητο matchmaking.
Atallos1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ουτε εσυ καταλαβες τι ρωτησες Δεν υπαρχει κανενα οριο , δεν εχει καμια σχεση το ranking του αλλου με το αν θα ανεβεις εσυ η θα πεσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις