Strategos Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 υπάρχει κανείς που να mainάρει sivir p5 me d5 να πηγαίνουμε duoq αν ναι pm me..
billsnake21 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 υπάρχει κανείς που να mainάρει sivir p5 me d5 να πηγαίνουμε duoq αν ναι pm me.. Δηλαδή άμα mainάρει όλα τα υπόλοιπα δε σου κάνει? 3
InfernoN Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 επειδή mainάρω zyra με τα άλλα δεν αξίζει.. varus, jinx , caitlyn δεν πανε καθολου γενικα και παει η sivir
Strategos Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 έχω πολλά game και ξέρω p.s η cait παίζει να είναι από τα πιο μούφα adc για s5.
the other one Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 η Zyra πως σκατά γίνεται όποτε τη βλέπω έστω και support να ναι top2 στο damage δε το καταλαβαίνω. τρομερά underrated imo
Strategos Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 εγώ αυτο το pick παίζω, κράχτε όσο θέλετε αλλά έχω 63% winrate σε 160 παιχνίδια zyra.
Atallos1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Well , damage ειναι το μονο που εχει atm . Και ισως σε tank meta με Liandrys να ειναι ακομα καλυτερη απ'οσο θεωρω Αλλα αμα θελω να εχω disengage , θα παιξω Janna . Αν θελω να παιξω engage , θα παιξω Annie . Οχι Zyra Δεν ειναι καλη σε skirmishes , δεν μπορει να κανει roam , τα animations στα skillshots της ειναι αργα και οταν τα botlanes κανουν gromp/krugs για lvl 2 rush ψοφαει πιο ευκολα κ απο melee minion . Mε τοσο χαμηλα base stats , δεν παιζεται effectively ως main
Strategos Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 πρώτον η zyra έχει στο lvl 1 massive root και huge area knock up στο lvl 6 , κάνει dmg και με τα φυτά ενώ ή annie έχει 0 range , έχει stun 1 φορα το χρόνο και στο tank meta χωρίς dfg πάντα χάνει το lane. Μόνο με velkoz την συγκρίνω. Αν και αυτή την στιγμή το δυνατότερο support είναι ο nautilus.
Atallos1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Πρωτα απ'ολα , δεν παιρνεις ποτε E σε lvl 1 Zyra εκτος αν πας για invade Επειτα , μιλησα κυριως για το kit της Zyra . Συνηθως η απαντηση στο γιατι δεν παιζεται ενας x champion ειναι το οτι καποιος αλλος champion κανει καλυτερα την ιδια δουλεια . Στην περιπτωση μας , αυτη ειναι η Janna . Η συγκριση με την Annie δεν ηταν για damage , αλλα για engage ( οχι οτι θα κανεις ποτε engage ως Zyra ) . Σαφως κ ως Zyra εχεις ισως το πιο πολυ sustained damage , ειδικα αν πας AP Το DFG μαζι με το tank meta κ το lane δεν ξερω πως το εμπλεξες ολο μαζι , δεν βγαζει νοημα Απλα εξηγησα ποια ειναι τα issues της Zyra ως support και γιατι δεν παιζεται atm ( competitively κυριως , στο Solo Q παιζεις τα παντα ) Κατα τα αλλα , βασει winrate πρωτη η Janna atm . Μια χαρα παει και η Zyra tho
Strategos Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 σαν winrate ειναι ο nautilus support ingame θα το δεις αυτό, σε συγκρισει annie supp vs zyra ή zyra 100 φορές καλύτερη , αλλά ισχύει οτι με adc όπως vayne , kalista , caitlyn η Janna ειναι must
Προτεινόμενες αναρτήσεις